27 Kas 2017

GÜZELLİK PAKETİM KASIM AYI KUTUSU

Aylık abonelik sistemiyle çalışan kutuları her zaman heyecan verici bulup ilgiyle takip ettim.Bu kutu özellikle güzelllikle ilgiliyse ve abonelikten sonraki aylarda çıtasını hiç düşürmediyse sistemde kalıp gelecek kutuları beklemek çok keyifli oldu.
Abonelik sistemiyle çalışan Güzellik Paketim,her ay saç bakımı,cilt bakımı ve en yeni güzellik ürünlerini kapınıza getiriyor.

Siteye gidip ''Abone Ol''butonu ile üyelik başlattığınızda ürünleriniz her ay siz iptal edene dek belli bir ücret karşılığında kapınıza geliyor.Hediye Et seçeneği ile bir yakınınıza paket göndermeniz de mümkün.
Her ayın 15'ine kadar üye olduğunuzda paketiniz o ayın 25'inde gönderiliyor.Ayın 15'inden sonra üyelik gerçekleştirdiğinizde takip eden ayın 25'nde paketinizi alıyorsunuz.
Abonelik sistemi tek seferlik satışa imkan verse daha da güzel olurdu diye düşünüyorum ancak şimdilik üyelik başlatıp kutuyu alabiliyor,memnun kalmazsanız aboneliği iptal edebiliyorsunuz.

Nasıl kutu alabileceğimize dair bilgilerden sonra şimdi bu ayın Güzellik Paketinden çıkan beş parça ürüne kısaca göz atalım.
Splat Ağız Bakım Köpüğü: Daha önce de deneme fırsatı bulduğum Ağız Bakım Köpüğü diş fırçasının temizlemekte zorlandığı bölgelere ulaşarak diş çürüklerinin oluşumunun engellenmesine ve ferah nefes elde etmeye yarıyor.Piyasa satış fiyatı 15-25 TL aralığında.
Splat Diş Fırçası:Kauçuk kılları sayesinde normal diş fırçasına oranla %40 daha iyi temizleme sağladığı belirtilen diş fırçası yuvarlatılmış kıl uçları ile diş ve diş etleri için güvenli kullanım sağlıyor.
 Biota Lip Cheek Balm: Yanak ve dudaklar için kullanılabilen Balm,Shea yağı ve E vitamini içeriği ile bakım yapıyor.Fiyatı 15 TL
Loreal Paradise  Maskara : Son zamanların en çok adı geçen maskarası Paradise, fiber fırçası ve ultra kremsi, Hint ve Argan yağı içeren özel formülüyle en çok merak ettiğim ürünlerden biriydi.İndirimsiz fiyatı 56,90.
The Body Shop Eye Mask : Gözleri dinlendirmek ve yorgun görünümü azaltmak için kullanılan maske buzdolabında soğutularak kullanılıyor.Mağaza satış Fiyatı 29.90
Kutuyu içinden çıkan ürünlere göre değerlendirdiğimde Kasım ayı kutusunu çok beğendim ve 79 liralık fiyatını hakettiğini düşünüyorum.
Önümüzdeki ay yılbaşını da içerdiğinden Aralık kutusunun içeriğini merakla bekliyorum.


Siz aylık kutulardan şimdiye kadar hangilerini denediniz,Güzellik Paketim kutusunun içeriğini nasıl buldunuz?




12 yorum:

  1. ne hoş bir kutu üstelik markalar da çok tercih edilenlerden :) not aldım :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir paket peki içinden ne çıkacağını önceden biliyormusunuz yoksa tamamen süpriz mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kozmetik Psikolojisi, @guzellikpaketimcom Instagram sayfamızı ve web sitemizi takip ederek ürünleri görebilirsin. Gelişmelerden ve kampanyalardan haberdar olmak için mail adresini bırakmayı unutma. :)

      Sil
  3. Güzel ürünler çıkmış, mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı yüksekmiş kutunun ama içinden çıkan ürünler ıvır zıvır değil, gayet kullanılabilir ve düzgün markalar. Güle güle kullan hepsini. Bakalım Lash Paradise'ı sen de benim kadar sevecek misin? ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. içindekiler güzelmiş ama bana pahalı geldi biraz :/ loreal maskarayı da artık aşırı merak eder oldum ilk fırsatta alacağım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir paket ülkemizde bu tarz kutu satışlarının artması çok güzel.:)Güzel günlerde kullanın hepsini:)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi çok güzeller , bencede o paraya değecek ürünler :) güle güle kullanın :) göz dinlendirici maske bendede vaf ve çok memnunum :) sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ben sevmiyorum bu kutuları. Ben bu ürünlerin 3 tanesini kullanmam. Sadece maskarayı kullanırım zaten onu da almıştım. Bence böyle bölüm bölüm her bölümden istediğini seçebileceğin kendin oluştur gibi bir sistem olsa daha avantajlı ve kullanışlı olabilir. Eline sağlık yazı açıklayıcı olmuş.

    YanıtlaSil
  9. Markalar harika :))

    Keyifle kullan

    YanıtlaSil
  10. Kutusu cok tatlı. 😊 iyi günlerde kullan 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma