13 Kas 2017

#ebruvefusunilekısamerhaba Blogger Etkinliği Sponsorları

Geçtiğimiz haftalarda #ebruvefusunilekısamerhaba blogger etkinliğine katılmış ve etkinlik detaylardan şu yazımda bahsetmiştim.Bu yazımda ise etkinliğe sponsor olan firmalardan ve ürünlerinden bahsetmek istiyorum.

Severek kullandığım pek çok ürününü blogda paylaştığım Physicians Formula içinde fondöten,aydınlatıcı,maskara,allık ve bronzer paleti bulunan bir paket göndermiş.İlk olarak Butter allığı kullanmaya başladım ve yakın zamanda izlenimlerimi aktaracağım.

My Miya Planner, hayatın  karmaşası karşısında yapacağımız işleri organize etmede yardımcı olacak planlayıcı setini paylaşmış.Bu yıl benim için daha iyi bir hediye olamazdı.
Türkiye'ye yeni gelen Kore firması Mumuso birbirinden şirin ürünleriyle bizlerle oldu.Paketlemelerinin çekiciliğiyle dikkat çeken firmanın mağazasını ilk fırsatta ziyaret etmek istiyorum..
biozcomtr Sarmısak Özlü Dökülme Karşıtı Şampuanı denememiz için göndermiş.Bu şampuan düzenli kullanımla saç dökülmelerini engellediği gibi zaman içinde kepek oluşumunu da azaltma vaadiyle geliyor.
Şimdiye dek pek çok ürününü deneme fırsatı bulduğum Dermokil deneme boyu ürünlerinden göndermiş.Diş macunu ilk kez deneyeceğim bir ürün olarak çok ilgimi çekti.İş yerimde kullanmak üzere hemen çantama atacağım.
@orgumelis sevimli örgü organizer ile bizlerle oldu.Kendisi instagram üzerinden satış yapıyor ve istenen ebatta organizer sepetler hazırlayabiliyor.Benzer ürünlere ilginiz varsa göz atabilirsiniz.
 Zeytinyağı,Detoks Çayı ve çeşitli baharatları ile tanışma fırsatı bulduğum  Harminna Gurme sitesi oldukça ilgimi çekti.Tamamen doğal olan ürünleri ve denemek için sabırsızlandığım Detoks çorbası için sık ziyaret ettiğim sayfalardan biri olacak.
 Saçlarımı en çok yumuşatan uygun fiyatlı şampuanlardan biri olan Bioblas denememiz için Saç Dökülmesine Karşı Onarıcı Şampuan'ını göndermiş.Bunu muhtemelen eşim deneyip benim için yorumlayacak.
Ürünlerini ilk kez deneme fırsatı bulduğum Palabs,cildin nem tutma kapasitesini artırma,cildin ince çizgilerini doldurma gibi oldukça ilgimi çeken vaadlerle geliyor.Görüşlerim oluşur olmaz bu üründen detaylı bir yazı ile bahsedeceğim.
Sosyopix sisteme yüklediğimiz fotoğrafları çeşitli ebatlardaki kartlara basarak ,anılarımızı her zaman gözümüzün önünde ve canlı tutan harika bir site.
Sevdiğim fotoğraflar bilgisayarımın klasörlerinde kaybolmasın diyorsanız göz atmalısınız.
 Uber Kozmetik Krem parfüm,jel kolonya gibi ürünleriyle bizlerle oldu.Görselde gördüğümüz figürlü ambalajlar krem parfümlere aitler ve oldukça sevimliler...
Yeni tanışacak olduğum Yeşil Marka denememiz için farklı kategorilerden ürünler göndermiş.Benim şansım doğal deodorant'tan yana oldu.
Online Giyim Alışveriş Sitesi Lizbon hepimize 50 TL'lık indirim çeki tanımlamış.Geçtiğimiz gün üzerine biraz daha ekleyerek kolları payetli bir trençkot satın aldım.Elime ulaşır ulaşmaz yazısını paylaşıyor olacağım.
@nagehankara üzerinde balerin figürü bulunan bir makyaj çantası göndermiş ki bu çantaya bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim.Kendisini instagramda bulun ve birbirinden güzel tasarımlarına mutlaka göz atın derim.
Gratis denememiz için Himalaya serisine ait ürünlerden oluşan bir paket göndermiş.Özellikle çamur maskesini ve çocuk şampuanı merak ettiklerim arasındaydı.Bu yüzden deneyeceğim için mutluyum.
@huncalifediamond Tea Tree serisini de içeren pek çok bakım ürününü bizlele paylaşmuş.Temizleme köpüğünü denemek için ilk sıralara alıyorum.

Okuyanus Yayıncılık makyaja ilgisi olan herkesin keyifle okuyacağı Sil Makyajını adlı kitabı göndermiş.Kitapların adımıza imzalı olması ise hepimizi mutlu eden hoş bir detaydı.
Fatofotofan ise kendi çizimi olan kitap ayraçları ile bizlerle olmuş.Sayfasına göz atıp tasarımlarına göz atmanızı öneririm
Diş macunlarını severek kullandığım,Chili Biberli versiyonunu her yerde aradığım Splat ,Ultra Complex Ağız Bakım Suyunu denememiz için göndermiş.
Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde şimdiye kadar denememiş olduğum Rocs ürünleri etkinlik günü anlatıldığında bende epeyce merak uyandırdı.Önümüzdeki günlerde deneyip düşüncelerimi paylaşacağım.
 Bionnex, daha önce severek kullandığım renk açıcı krem ile ayak kremini göndermiş.
Gillete Venus Kadınlara özel kişisel bakım ürününü paylaşmış.
Mara Kozmetik taşan ojelere son veren Tırnak bandını göndermiş.Ben daha önce kullanıp özellikle nail art yaparken çok faydasını görmüştüm.Bir süre daha elimin altında olacağı için sevindim.
Beeo Propois içeren ham bal ve Boğaz spreyini göndermiş.Boğaz Spreyi ile ilgili detaylar blogda mevcut.Merak edenler yazıya buradan ulaşabilirler.

Elaiss Kozmetik Benim çok ihtiyacım olan Kaş ve Kirpik bakım yağını göndermiş.Ben sadece kaşlar ım için deneyip etkisini görebilrsem yeniden paylaşacağım..
 Geçtiğimiz günlerde ilk mağazalarını Bağdat Caddesinde açan Marie Claire Shop denememiz için soyulabilir maske göndermiş.

Antebella minik kavanozlarda fındık ve badem ezmeleri göndermiş.Henüz tadına bakma şansım olmadı ve inanılmaz meraktayım. 
TTMask bu etkinlik sayesinde tanışmış olduğum bir marka.Uluslararası ödüllü maskelerin satışının yapıldığı sitelerini ya da instagram sayfalarını mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.
 Kadıköy'de mağazaları bulunan Shoko Home,Fincan,Cam suluk,sabun,desenli peçete gibi ürünlerinin bulunduğu çok şık bir paket hazırlamış.Ürünleri o kadar sevdim ki karşıya geçer geçmez mağazalarını ziyaret ediyor olacağım.
@asliaksesuar bileğe sarılarak kullanılan şık bir deri bileklik hazırlamış.Instagram sayfasındaki daha pek çok takı çeşidine göz atmanızı öneririm.
@hayaldunyam Fimo hamurlarından benzersiz güzellikte takılar hazırlıyor.Benim şansım tam da hayallerimi yansıtan anne-çocuk figürlü kolye'den yana oldu.Elimizde balonlarla yemyeşil kırlarda dolaşmayı kim hayal etmez ki..
Peloid Pelomin zengin mineralli maskesini denememiz için göndermiş.Hakkında genellikle olumlu yorumlara denk geldim markanın maskesini Pazar bakımında deneyeceğim.
Adına zaman zaman denk geldiğim ancak ürünlerini deneme fırsatı bulamadığım Nashi Argan ,seyahat boy ürünlerden oluşan bir paket göndermiş. 
Clor Club ojelerin güzelliğine kim karşı koyabilir ki? Severek kullandığım oje markalarının distribütörü Makyaj Saati denememiz için Color Club oje Poshe oje kurutucudan oluşan ikili set göndermiş.Önümüzdeki haftanın ojelerinden biri kesinlikle bu oje olacak.

 softplusturkiye denememiz için cilt bakım maskesi göndermiş.Uygun bir zamanda deneyip etkilerinden bahsedeceğim.

Capicade Saç Bakım ürünlerine ait deneme boyu ürünleri ilk tatil valizine atılacak.
Sponsorlar başlıklı yazıma burada son verirken davetleri için sevgili Ebru ve Fusun'a teşekkür ederim.Denediğim ürünlerle ilgili yorumlarım ilerleyen günlerde blogda olacak.
Merak ettiğiniz ürünlerle ilgili izlemede kalın :)

8 yorum:

  1. Hepsi de güzel ve kullanışlı hediyeler olmuş, keyifle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzel ürünler ama en çok PF'nin Butter allığını merak ettim en kısa zamanda yorumunu bekliyorum malum yılbaşı yaklaşıyor eğer güzelse indirimde alabilirim.:)

    YanıtlaSil
  3. Ürünlerin hepsi birbirinden güzel! İyi günlerde kullan Filiz'cim! PF Butter allığı bu yaz başında almıştım, harika bir şey gerçekten! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan canım hepsini severek ve zevkle kullanmanı dilerim.

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan Flizcim hepsi birbirinden güzel ve çoğunu kullanmaya başladım bile ben :-)))

    YanıtlaSil
  6. Eline sağlık harika bir yazı olmuş. Fotoğraflar ve detaylar harika :)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma