29 Kas 2017

CLINIQUE EVEN BETTER GLOW FONDÖTEN İNCELEMESİ

Bir aya yakın süredir deneyimleme fırsatı bulduğum Clinique Even Better Glow Fondöten bu yazımın inceleme konusu olacak.
Hepimiz her zaman daha iyi bir cilt görünümü hayaliyle yeni ürünler deniyoruz.Yeni nesil fondötenler daha önce kullandığımız maske etkisi yaratan ten ürünlerinin aksine daha doğal görünüm,daha canlı bir sonuç veriyorlar.

Clinique Even Better Glow Fondöten içerdiği renk pigmentleri ile cildi sağlıklı bir ışıltıya kavuştururken orta derece kapatıcılık ve ekstra nemlendirme vaadiyle geliyor ve bu vaadini büyük ölçüde yerine getiriyor.C vitamini içeriği ile makyajsız günlerde de  daha canlı bir cilt vaat eden SPF 15 koruması ile gelecekte oluşacak koyu lekeleri engellemeye çalışıyor.
Fondöten her ne kadar tüm cilt tiplerine özel geliştirilmiş olsa da ,benim fikrim bu ürünün donuk,mat görünümlü normal ciltler ile karma ciltler için uygun olduğu yönünde.
Karma cilt yapısına sahip olan biri olarak yüzün tamamında yağlı görünüme yol açan parlama yaşamadan ışığı yansıtan bir cilt elde edildiği rahatça söylenebilir.Ürün uygulamasından sonra geçen beş altı saatlik süre sonunda sadece alın bölgemde parlama oluştu ve bu parlama kontrol edilebilir seviyedeydi.
Bunun dışında ürünün akışkan bir ürün olduğunu,makyaj fırçası yardımıyla rahatça uygulama yapabildiğimi,gün içinde cildimi her zaman olduğundan çok daha nemli hissettiğimi de eklemeden geçmek istemiyorum.
Even Better Glow Fondötenin altı renk seçeneği bulunuyor.Benim elimdeki Fair rengi benim için kesinlikle yanlış bir tonlamaya sahip.Bu sebeple sadece boğazlı kazaklar giydiğimde kullanıyorum.Yazın bronzlaştığımda muhtemelen daha iyi olacak olsada ilerleyen günlerde renk açıcı ile kullanmaya devem edeceğim.
Uygulandığı andan itibaren cildi daha sağlıklı gösteren Even Better Glow fondöteni mağazalarda deneyebilir, 31 Aralık'a kadar Chubby Stick Şekillendirici Highlight hediyesi ile birlikte satın alabilirsiniz.


11 yorum:

  1. fondötenin tonunun sana uymamasına üzüldüm canım :(

    YanıtlaSil
  2. açık fondoten neyse de koyu olunca kötü oluyor ya :(

    YanıtlaSil
  3. Nemli hissettirmesi çok güzelmiş 🌟

    YanıtlaSil
  4. Ne yazık ki benim gibi yağlı ciltler için uygun değil :(

    YanıtlaSil
  5. Bu fondöteni çok merak ediyorum ama elimde 4-5 tane ten ürünü olduğu için 1-2 tane bitirince alıp deneyebilirim.:)

    YanıtlaSil
  6. I had the same cosmetic :) It's amazing :)

    YanıtlaSil
  7. Markanın ürünlerinin kalitesini biliyorum, fondötenin özellikleri de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  8. Keşke tenine uyan renk olsaydı :(( Ama yine de harika bir ürün keyifle kullan

    YanıtlaSil
  9. Su sıralar ben de hafif yapılı cildimi eşitleyecek bir ürün arıyorum ama :) Bir bakayım Boyner'e filan:)

    YanıtlaSil
  10. Merak ettim ben de gidip, bir uygulama yaptırıyım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma