2 Kas 2017

AKSESUAR ALIŞVERİŞİ : WANDERLUST GÜMÜŞ KOLYE

Her kadın gibi takı ve aksesuarlara tutkuluyum ve instagramda dolaşırken  Wanderlust +co sayfasına denk geldim.Takı koleksiyonlarını incelediğimde kişisel zevkime uyan pek çok parça ile karşılaştım.Ürünler son derece modern,minimalist.Takı sevmiyorum diyenlerin bile fikrini değiştirmesine neden olabilecek zarif parçalar bulunuyor.
Markanın merkezini bilmiyorum ancak koleksiyondan birkaç parça edinmek istediğimde İngiltere sitesine yönlendirildim. 
Marka olarak ''Her zaman her şeyde güzelliği aramak'' fikrini savunan Wanderlust+co 'dan döviz kurlarını da hesaba katarak üzerinde Wanderlust yazan gümüş kolye seçimi yaptım.Aslında aynı kolyenin bir bilekliği vardı ve inanılmaz güzeldi ancak ilk tanışma için küçük bir alışveriş planlayıp onu ilerleyen döneme bıraktım.
Kolyem yaklaşık on gün gibi bir süre içinde,hiç beklemediğim bir anda kapımı çalıverdi.Kolyeyi sürekli içinde muhafaza edeceğim kalın karton ambalajında sağlam bir paketlemeye sahipti.
Elime geçtiği günden bu yana en az bir ay kadar oldu.Boynumdan nadiren çıkarttığım kolye ilk günkü parlaklığını muhafaza ediyor.
Zaten deneyimlediğim üzere gümüş takılar kullanıldıklarında tertemiz kalıyorlar.Kullanılmayıp kenara bırakıldıklarında daha çabuk oksitlenip kararıyorlar.
Bu kolye ve benzerleri şu anki kur ile 140-150 TL arasında bir fiyata geliyor.Aynı kolyenin altın ve rose gold renk seçenekleri de bulunuyor.
Sizde benim gibi takılara meraklıysanız,farklı ve sade tasarımlardan hoşlanıyorsanız wanderlust +.co adresini mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.Kolye ve bileklik kategorilerine benim için de bir göz atın.
Keyifli günler ♥

8 yorum:

  1. çok zarif güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Benim için bir anlamı yoksa yazılı aksesuarlardan çok haz etmiyorum; ama, siteye baktım. Burç takım yıldızlarının olduğu kolyeler hoşmuş :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  3. güzel bir parlaklığı var gümüşünün, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş Filiz'cim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Çok şıkmış güle güle kullanın :) Fırçayla ilgili yazınızı da ayrıca bekliyorum merak ettiğim bir ürün :)

    YanıtlaSil
  7. Çok zarif. Ben de taki ve çanta hastasiyim 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma