16 Eki 2017

FLORMAR SNAP STAR KOLEKSİYONU İNCELEMESİ

Geçtiğimiz ay Flormar Snapstar Koleksiyonu elime ulaşmıştı.Yaklaşık bir aylık süre zarfında koleksiyondan ilgi duyduğum ürünleri çokça kez deneme fırsatı buldum.Bugün bu yazımda ise kullandığım ürünler ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Flormar'ın sıkça yenilediği koleksiyonlarına göz attığımda her serinin öne çıkan bir ya da birkaç ürünü olduğunu görüyorum.
Örneğin Flormar HD Koleksiyonu HD fondöteni ve rujları,Tropical Splash Koleksiyonu aydınlatıcı ve bronzer'ları ile öne çıkmıştı.Snap Star Koleksiyonuna baktığımda öne çıkan ürünlerin Face&Body Fondöten,Brow Crayon ve Lip Primer olduğunu düşünüyorum.Turuncu renkli corrector dışındaki ürünler farklı koleksiyonlarda az çok karşılaşabileceğimiz özellikteler.
Flormar Snap Star Ürünleri
Flormar Stay True Face&Body Fondöten:
 Adı ile çok popüler başka bir fondötene çağrışım yapan bu fondöten,ciltteki kusurları örterken ciltte doğal bir parlaklık sunuyor.Su bazlı fondöten ince,akışkan ve kolay uygulanabilir bir yapıya sahip olmasına rağmen bu yapıya göre örtücülüğünü gayet başarılı buldum.

Pompalı başlığı sayesinde ihtiyacım olan bir pompa ürünü rahatça alıp fırça yardımıyla cildime uyguluyorum.Gün içinde yüzümde dağılıp bozulmadan durduğu gibi ekstra parlama yapmıyor.Üstelik kalıp gibi durmuyor.Flormar Face&Body Fondöten

Uygun fiyatlı ve hafif bir fondöten arayışındaysanız 8 farklı renk seçeneği bulunan Stay True Face&Body'nin kendinize uygun rengine bakabilirsiniz.

Flormar Stylish Ruj 

7 renk alternatifi bulunan Flormar Stylish Ruj kolayca uygulanabilen satenimsi bir yapıya sahip.Uygulandığı andan itibaren dudakları nemli hissettiriyor.Benim kullanmış olduğum Tag Purple rengi oldukça koyu bir renk.O yüzden uyguladıktan sonra peçete yardımı ile fazlalığını alıp gün içinde daha kullanılabilir bir hale getiriyorum.
Flormar Snap Star Stylish Ruj
Lip Primer ile oldukça kalıcı olan bu ruj tek başına uyguladığımda yeme içme sonrası diğer rujlar gibi orta kısımdan silinebiliyor.Gün içinde tazelemek için çantanıza atmanızı ve tercihen dudak kalemi ile birlikte kullanmanızı öneririm.

Fiyatı :24.99
Flormar Snap Star Ruj

Flormar Dark Circle Concealer 

Aydınlatıcı etkisi de bulunan Flormar kapatıcı, göz altlarındaki koyu renkli halkaların ve yüzündeki kusurların kapatılmasına yardımcı oluyor. Gözeneklerin ve ince çizgilerin içerisinde birikme yapmadan doğal bir görünüm sunan kapatıcı 4 renk alternatifiyle geliyor.Benim kullandığım Light rengi göz altımda pembe durduğundan yüzümdeki lekeleri kapatma amaçlı fondöten altına uyguluyorum.
Creamy Color Corrector
Turuncu rengiyle cilt rengini eşitleyen bu ürün kusurları kapatırken cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına da yardımcı oluyor.Özellikle göz altı morluklarını kapatmak için önce bu ürünü uygulayıp ardından Üzerine concealer uygulanıyor ve daha iyi kapatılmış göz altlarına sahip olunuyor. Göz altı morluklarınız sizi rahatsız edecek düzeydeyse krem corrector'e şans verebilir,göz altınıza çok hafif uygulayıp morluklarınızı nötrleyebilirsiniz.
Her iki kapatıcının fiyatı da 22.99


TWIST UP LIP PRIMER

Lip Primer bu ürünle birlikte ilk kez denediğim bir ürün oldu.Teorik olarak dudak rengini nötrlemeyi böylece dudak renginiz ne olursa olsun kullandığınız rujun rengini alabilmeyi,dudaklar üzerinde pürüzsüz bir yapı oluşturup rujun daha iyi görünmesini ve son olarak uygulanan rujun daha kalıcı olmasını sağlıyor.

Primer üzerine ruj uygulamak daha farklı bir hisse neden oluyor.Ruj bir miktar daha kıvamlanırken dudaktaki kalıcılığı artıyor. Ancak hızlı davranmazsanız hızlıca sabitlenerek özellikle koyu renklerde biraz yamalı görünüme yol açabiliyor.
Flormar Lip Primer
Gelelim koleksiyonun bendeki son ürünü olan Twist-up Brow Crayon'a...
Eğer benim gibi aşırı boşluklu ve zayıf kaşlarınız yoksa şanslısınız.Kaş renginizi belirginleştirip şekillerini sabitlemek için yapısını çok sevdiğim bu kalemden faydalanabilirsiniz.Ama eğer boşluklarım çok diyorsanız o bölgelere uygulamak doğal olmayan görünüme yol açtığından uzak durabilirsiniz.
Boşluklu kaş yapım yüzünden  bende çok doğal durmadığını bilsem de pratikliği yüzünden çok sevdim ve sabah yaptığım makyajlarda elimin altından eksik etmiyorum.


Flormar Snap Star Koleksiyonu bu yazıda bahsettiğim ürünler dışında dudak kalemi,göz kalemi,maskara ve far paleti gibi daha pek çok ürüne sahip.Koleksiyon tükenmeden mağazalarda inceleyebilir ya da  www.flormar.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Daha önce deneme şansı bulanların beğendiği/beğenmediği ürünlerle ilgili yorumlarını yorum kısmında bekliyorum.

12 yorum:

  1. Yine harika fotoğraflar *.* Fondöten'in su bazlı olduğunu ilk defa gördüm hazır indirim var bu seride alayım hemen <3

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar hos duruyor hepsi bir ara inceleyeceğim 💘

    YanıtlaSil
  3. Amazing products! Thanks for sharing! 💚💚💚

    YanıtlaSil
  4. Face&Body fondöten çok sevilmiş ama keşke Flormar biraz daha özgün olsaymış :) Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. ruj harika durmuş. İlk fırsatta fondötenini denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir fondöten

    YanıtlaSil
  7. Fondöten dikkatimi cekti. Güzele benziyor

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım benim <3

    YanıtlaSil
  9. Serinin bu fondotenini ve concealerını merak ettim.:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma