30 Ağu 2017

WET N WILD MEGA GLO AYDINLATICI YORUMLARI / PRECIOUS PETALS

Bu yıl sayısız aydınlatıcı deneyip hala yenilerini merak ederken Wet n Wild'ın ülkemize gelen son ürünlerinden olan Mega Glo Higlighting Palet'ten bahsetmemek olmazdı.
Wet n Wild Mega Glo Highlighter
Mega Glo Aydınlatıcılar'ın Precious Petals ve Crown of my Canopy renkleri markanın geçtiğimiz yaz çıkarmış olduğu Wet n Wild Summer 2016 koleksiyonunda bulunuyordu.Aydınlatıcılar çok sevilip rağbet görünce firma bu ürünlerin kalıcı olacağını açıklayarak bir süre sonra yeni renklerle birlikte piyasaya sürmüş.

Gratis'lerde şu an iki renk alternatifi ile satışta olan aydınlatıcılara bugün Precious Petals rengi üzerinden göz atalım.
Üzerindeki kabartmalı yaprak deseni ile oldukça dikkat çekici ve gösterişli duran bu ürünü oldukça beğendiğimi yazımın en başında söyleyebilirim.

Precious Petals,Somon şampanya karışımı rengiyle alıştığımız aydınlatıcılara harika bir alternatif oluyor.Somonumsu rengi sizi korkutmasın.Tek kat uygulandığında abartılı durmayan doğal bir görünüme sahip oluyorsunuz.Daha glam bir görüntü içinse fırçayı aydunlatıcı üzerinde gezdirip birkaç kat uygulama yapmanız yeterli.
Ürün yüzeyine dokunduğumda incecik bir yapı ve kararında bir yumuşaklık ile karşılaştım.Bu yumuşaklık dağılıp tozutacak cinsten olmadığı gibi tebeşirimsi de değil.
Uyguladığımda aynı markanın stik aydınlatıcısı gibi sim sim durmuyor.Ciltte güzelce karışarak hoş bir ışık oluşturuyor.Uygulama sonunda disko topuna dönmüyorsunuz.
Kalıcılığa gelince benim karma cildimde üç saatten sonra etkisi zayıflamaya başlasada hala güzel bir vurgu yapacak şekilde tutunduğunu söyleyebilirim.

İndirimsiz fiyatı 26₺ olan aydınlatıcı indirim dönemlerinde mutlaka denenmesi gerekenler listesinin başında yer alıyor.

Ben diğer tonlarını da denemek istediğimi söyleyerek yazımı burada bitirirken sizin bu ürünler hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda okumak için sabırsızlanıyorum.







15 yorum:

  1. Rengi çok hoş, yeterli kalıcılığı çok iyi, denenmesi gereken bir urun 😍

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir üründü teşekkürler bu güzel bilgiler için. Güle güle kullanın 😘 Sevgiler ❤️

    YanıtlaSil
  3. Ben de çok merak ediyorum bu aydınlatıcıyı ama evde zaten aydınlatıcım olduğu için almamayı tercih ettim,belki bir dahaki indirimde artık 😊 Açıklamaların ve fikirlern için çok teşekkürler 😍

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı güzel, çok da abartılı değilse denenebilir :)

    YanıtlaSil
  5. Bu aydınlatıcı gerçekten çok başarılı :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel görünüyor denenmeli

    YanıtlaSil
  7. Bazı high lighter'lar çok abartılı oluyor. Ben sanki yok gibi nude tonlu makyajı seviyorum ama yazdıklarınızdan yola çıkarak sanırım bu ürün de denemeye değer.

    YanıtlaSil
  8. Henüz kullanmadım fakat enfes görünüyor:))

    YanıtlaSil
  9. Çok beğendim, diğer renkleri de geldiğinde toplu halde indirim zamanında alacağım mutlaka <3

    YanıtlaSil
  10. Son zamanların favori aydınlatıcısı benim için Filizcim güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  11. Bana gece makyajında çok hoş gelir gibi geldi. Bilemedim. Ben galiba daha nötr seviyorum.

    YanıtlaSil
  12. indirim döneminde alıp deneyeceğim

    YanıtlaSil
  13. Sanırım alacağım bunu :)

    YanıtlaSil
  14. Herkeste görüp özeniyorum bu aydınlatıcıya ama Mary Lou'mda bile bir çukur daha yok. Uygun fiyatlı allık önerisi isteyen arkadaşlarıma önereceğim ama :)

    YanıtlaSil
  15. Bayıla bayıla kullanıyorum :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma