7 Tem 2017

YASEMİN KOKULU EVENT BLOGGERLARLA YAZA MERHABA ETKİNLİĞİ

1 Temmuz günü blogger arkadaşım Yasemin'in organize ettiği ''Yaza merhaba'' etkinliğine katıldım.  Crown Plaza ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğimiz oldukça renkli geçti.
Florya'nın ilk ve tek beş yıldızlı oteli olan Crown Plaza İstanbul Florya diğer şehir otellerinden ayrılan denize sıfır konumu ve doğayla bütünleşik yapısı ile tam bir City-Resort oteli...
Hemen Havalimanının yanında olması sebebiyle yurt içi ve yurt dışı seyahatler sırasında konaklamak için iyi bir alternatif olan bu otel, hafta sonu ya da tatillerde keyifli zaman geçirmek içinde oldukça uygun bir mekan.

Crown Plaza İstanbul Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum ve içinde pek çok seçkin mağazanın bulunduğu Türkiye'nin ilk denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya 'ya sadece 3 dakika yürüyüş mesafesinde.

Biz etkinlik öncesinde Crown Plaza'da buluşup ardından keyifli bir gezi için İstanbul Akvaryuma geçtik.
Benim daha önce ziyaret ettiğim ve çok beğendiğim akvaryumu bu kez arkadaşlarım ve kızlarımla birlikte gezme fırsatı bulmuş oldum.

17.000 nüfuslu İstanbul Akvaryum ailesinde dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, kendi türündeki akvaryumlarla kıyaslandığında gezi güzergahı temalandırma,interaktiflik,yağmur ormanı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en yenisi olarak gösteriliyor.
Karadenizden Pasifik'e uzanan 17 tema ve bir adet yağmur ormanından oluşan güzergahta yolculuk yapmak gerçekten çok keyifliydi.

Alanların temalandırılmasında o alanın kültürel, coğrafi, tarihsel ve mimari özellikleri, buna uygun dekoratif unsurlar, interaktif oyunlar, filmler ve alan hakkında detaylı bilgilerin verildiği görsel grafiklerle zenginleştirilmiş. 

Kırmızı karınlı piranalardan limon köpek balığına, kutup penguenlerinden yağmur ormanlarında yaşayan kapibara'ya kadar ilgi çekici pek çok canlıyı görebileceğiniz akvaryumu mutlaka ziyaret etmenizi öneririm. Birkaç yıl önce yapmış olduğumuz ve ayrıca bir yazıyla bahsetmiş olduğum İstanbul akvaryum gezimiz konulu yazıma mutlaka göz atmanızı öneririm.

***********************************************************
Akvaryumda yaşadığımız görsel şölenden sonra etkinliğimiz için tekrar otele geçtik.
Lezzetli bir çay saatinden sonra Hunca Life Ankara bölge temsilcisi Dilek Hanım'dan yetkilisinden marka hakkında bilgi aldık.
1957 yılında kurulan Hunca ilk kez Hunca Balsam ile üretime başlayarak firma kısa süre içinde marka olmuş ve 1978 yılında türkiye'nin ilk yerli erkek parfümü Madigan ile yenilikçi bir hizmet anlayışında yer edinmiştir.

Lise yıllarımda sık sık karşıma çıkan Carmina markasını 1998 yılında piyasaya sürerek renkli kozmetik alanında faaliyet göstermeye başlamıştır.
She,Jagler,Caldion,Equal,Viva Cappio gibi pek çok klasik ürünün üreticisi olan marka, 2011 Ekim ayında Network Marketing firması olan Hunca Life lansmanını gerçekleştirmiştir. Etkinlikte bize tanıtımı yapılan Hunca Life ürünlerini ilk kez deneyip daha sonra detaylı olarak anlatacağım.

Hunca Life ürünleri ile ilgili detaylı bilgi için Dilek Hanım'a buradan ulaşabilirsiniz.



ETKİNLİK SPONSORLARI



BARGELLO PARFÜM
Bargello Parfüm yaz aylarına çok yakışacağını düşündüğüm vücut spreyi ile Melange adlı parfümünü denememiz için göndermiş.
İkisi de oldukça ferah kokulara sahip olan iki ürünle ilgili Ağustos ayında bir inceleme yazısı planlayacağım.

VISSMATE 
Piyasaya çıktığı ilk aydan itibaren evimizde kendine yer edinen Vıssmate silikonlu temizleyici ile mini boy bir çamaşır suyunu göndermiş.


OMO
Çocuklu ailelerin vazgeçilmezi OMO  çamaşır deterjanıyla bizimleydi.Renkliler için oldukça başarılı olan bu deterjanı denemediyseniz bir göz atın derim.

HIGHGENIC
Ürünleri ile ilk kez geçtiğimiz aylarda tanışmış olduğum Highgenic paslanmaz çelik yüzey ve ankastre temizleyici, silikonlu yüzey temizleyici, köpüklü banyo ve derz temizleyici ile leke çıkarma mendili göndermiş. Banyo ve derz temizleyiciyi geçtiğimiz günlerde denemiştim.Lavabolardaki sararan olanları ve derzleri temizleme konusunda gerçekten başarılı bir ürün.

TREND BENDE
Trend Bende adlı hazır giyim firması hepimize farklı farklı ürünleri ile süprizi yapmış. Benim şansıma yaka ve etek kısmı dantel detaylı kot elbise çıktı. Hemen hazırlayıp tatilde kullanmayı planlıyorum.

DR.OETKER
 Dr.Oetker İyi yapıldığında lezzetini duyulmayan Brownie'li puding,Kekburger, ekmek karışımı ve Fondü ürününü denememiz için göndermiş.

DOĞADAN ÇAY
Doğadan Çay, yeşil çay ve zencefil limon karışımı çayını denememiz için göndermiş. Havaların hafifçe serinlediği şu günlerde hemen deneyeceğim

YAYLA BAKLİYAT
Yayla Bakliyat gurme serisine ait olan yepyeni ürünlerini denememiz için göndermiş.Greçkalı,Kinoalı,Chia 'lı bulgur pilavı gerçekten çok ilgi çekici görünüyor.

DERMOKİL
Dermokil Kozmetik ilk kez deneyeceğim lavantalı duş jeli, deneme boyu diş macunu, el kremi, güneş kremi ve siyah maskesini bizlerle paylaşmış.

YVES ROCHER
Yves Rocher normal saçlar için parlaklık veren şampuanı denememiz için göndermiş. Daha önce ıhlamurlu şampuanını kullanıp fena bulmamıştım. Uygun bir zamanda bu şampuanı da deneyip detaylarından bahsediyor olacağım.

TEO'S FARM 
Ürünleri ile ilk kez tanışacağım Teo's Farm  Güneşte kurutulmuş domates, kabak püresi, kiraz biber acı ekşi sos su ürünlerini denememiz için göndermiş.
Açıkçası kabak püresi çok ilgimi çekti.denemeye ilk olarak bu üründen başlamak istiyorum.

BIOBLAS 
Daha önce bir pek çok ürünü kullandığım Biolas,ailesine yeni eklenen Organik Oils şampuanı denememiz için göndermiş.

HUNCA LIFE
Hunca Life markası denememiz için göndermiş olduğu ürün sayısıyla bizi epeyce şaşırttı.Makyaj yaparken ihtiyaç diyebileceğimiz tüm ürünleri bulunduran pakette makyaj fırçasından pudralara, fondötenden göz farlarına kadar pek çok ürün bulunuyor. Ürünlerle ilgili bir ön inceleme yazısı, daha sonra ise test edebildiğim ürünlerle ilgili deneyim yazıları yazmayı planlıyorum.

UBER KOZMETİK
Yine bu etkinlik sayesinde tanıştığım bir marka olan Uber Kozmetik  Aynısefa kremi, güneş losyonu ve jel kolonyadan oluşan ürünleriyle tanışmamızı sağladı. Jel kolonya sizcede çok tatlı görünmüyor mu?

MİNVAL YAYINLARI
Minval yayınları Güvencesizlikten bilgelik adlı kitaplarını etkinlik mekanına kadar geçirmiş. Tatil çantama atıp plajda bol bol okumayı planlıyorum.

ESSENCE KOZMETİK 
Essence Kozmetik hepimize üç üründen oluşan paketler hazırlamış. Benim paketimden kirpikleri uzun gösteren maskara, bronzer ve oje çıktı. Ürünlerle ilgili deneyimlerim kendi aldığım ürünlerle birlikte daha sonra blogda yer olacak.

SCHWARZKOPF BONACURE
Kokusunu ve saçlara verdi parlaklığı çok sevdiğim BC Bonacure saç misti'nin bu kez kendi saç tipime uygun olanını ve Oil Miracle Şampuanını deneyeceğim.

MAIA KOZMETİK
Maia Kozmetik'e ait olan ve çok merak ettiğim siyah maskeyi bu ürünle birlikte deneyip deneyip sonucunu paylaşıyor olacağım.
♥♥♥
Etkinlik ile ilgili detaylara ve sponsor bilgilerine buradan son verirken sevgili Yasemin'e daveti için tekrar teşekkür ediyorum.
Yasemin'in  blog sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. En kısa zamanda ürün deneyimlerim de görüşmek üzere...


8 yorum:

  1. çok güzel görünüyor :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Canım iyiki geldin ayağına saglik tatlım öpüyorum sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. harika bir gündü canım tekrar görüşmekte harikaydı ;)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir gündü canım tekrarı gelsin inşallah ♡♡♡

    YanıtlaSil
  5. Filizcim güle güle kullan 😊 Ben de bazı ürünleri deneyip yazmak için sabırsızlanıyorum sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir organizasyon olmuş Filizcim, hediyelerini de güle güle kullan. Huncalife ürünlerini merak ettim :)

    YanıtlaSil
  7. Harika bir gündü,eve geldiğimde çok yorulmuştum ama bence değdi yorulmama,sizleri de görmek ayrıca güzeldi.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma