6 Tem 2017

Ultra Güneş Koruması İçin Heliocare Güneş Ürünleri


Yoğun AR-GE çalışmaları sonucu özel olarak hazırlanan Heliocare  Güneş Ürünleri fernblock teknolojisi ile fark yaratmakta, her zaman iyinin de iyisi olmayı hedeflemektedir. 12 yıl süren ve Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak yapılan çalışmalar sonucunda oral ve topikal foto bağışıklık koruması ile ilgili ciddi gelişmelere imza atılmıştır.

Heliocare Ürünleri Farkı

Heliocare güneş koruması ürünlerinde çığır açan nitelikte bir markadır. Standart güneş bakım ürünlerinden farklı olarak dermatoloji ile foto biyolojisi ön planda tutulan ürünler hazırlar. Bu uygulamanın amacı güneş koruma sağlanırken cilt sağlığının da maksimum fayda ile şekillendirilmesidir. Formüllerinde doğal bileşenleri harmanlayan Heliocare farklı ve tamamen kendine özgü bir yol benimser.
1.   Fernblock Teknolojisi, güneşten koruyan doğal bitkisel özlü etkenler,
2.   Eğrelti otu ekstresi, yeşil çay ekstresi gibi doğal özler ve cildi yoran – yıpratan etkenlerden uzaklaşma
3.   Bağışıklık koruma etkisi açısından cildin doğal savunma mekanizmasının güçlendirilmesi, güneş ışınları sonrasında bunun devam etmesi
4.   Bütün cilt tipleri için ayrı formüllerle ürünler  
5.   Nem ve sebum dengesinin sağlanmasına katkı  
6.   4 yeni koruma düzeyi sayesinde bir yeniliğe imza atma imünolojik, selüler dnd, anti-oksidan, cilt mimarisi
7.   Serbest radikallere karşı cildi koruma ve cildin güneş kaynaklı yaşlanmasına engel olma.
8.   Güneş yanığından kaynaklanan tahrişi önleme
Heliocare, kullanıcıların verdiği tepkilere göre değerlendirmeler yapan ve istenen Marka devamlı bir gelişim içerisindedir ve çalışmalarını özenle devam ettirir. Teknoloji, kalite ve farklılığı bir arada sunan Heliocare, artan rekabetçi koşullara rağmen kendi değerlerinden ödün vermeden yola devam eder; sonuca bu şekilde ulaşan ürünler sunar.

Helicore Güneş Ürünleri
Heliocare SPF 50 ve SPF 90 iki seri olarak marka bünyesinde karşımıza çıkıyor.
Heliocare SPF 50 Ürünleri
SPF 50 Güneş Kremi: Güneşten gelen UVA ve UVB ışınlarına karşı güçlü direnç geliştirir. Cildin yaşlanmasını önler, özellikle yüz, alın ve boyun bölgesinde ideal kullanım sunar.
Jel Krem Color SPF 50 Hafif Renkli Güneş Koruyucu:  Bütün cilt tipleri için cildi hafif renklendiren ve daha canlı gösteren yüksek koruma faktörlü üründür. Foto yaşlanma ve lekeli görünümü önler.
Yağsız Kompakt SPF 50 Renkli Güneş Koruyucu: Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Cildi onarıcı – antioksidan etkiye sahip bir üründür. Yaşlanmayı engelleyerek üstün performans gösterir.
SPF 50 Vücut Spreyi: Tüm cilt yapıları için geliştirilmiş olan ürün çocuklar ve sporcular için uzun süre koruma sağlar. Tüy yoğunluğu fazla olan ciltler için de etki derecesi fazla olan üründür. Suya dayanıklı ürün UVA ışınları ile foto yaşlanmasına karşı direnç geliştirir.
Compakt SPF 50 Renkli Kapatıcı: Normal ve kuru ciltler için geliştirilmiş koruyucu ve kapatıcıdır. Bir yandan güneş ışınlarına karşı etkili koruma sağlar diğer yandan da pürüzsüz görünüm verir.
Heliocare SPF 90 Ürünleri
Krem SPF 90 Yüksek Korumalı Güneş Kremi: İçerdiği yardımcı maddeler sayesinde UVA ve UVB ışınlarından uzun saatler üstün koruma sağlar. Özel bileşimi sayesinde daha pürüzsüz bir cilt görünümü verir. Özellikle yüz, alın ve boyun bölgesine uygulandığında maksimum performans gösterir. Peeling ya da lazer işlemleri sonrasında meydana gelen kızarıklıklarda uygulanabilir. Vitiligo-melazma gibi deri rahatsızlıklarını önlemeye yardımcıdır.
SPF 90 Jel Yüksek Korumalı Jel: Biyolojik koruma sağlayan ürün akneli ve sorunlu yapıya sahip ciltlerde üstün performans gösterir. Zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip formülü melazma, vitiligo foto yaşlanması sorunlarında etkilidir. Tüm güneş koruma ürünlerinin güneşten 20-30 dakika önce kullanılması önerilir.





4 yorum:

  1. İlk kez gördüm bu markayi :)

    YanıtlaSil
  2. Haha önce bu markayi hic duymamistim. Sanirim bir göz atmam gerek!

    YanıtlaSil
  3. pata krem gibi bir ürün kullanmıştım bu markadan şahaneydi hem fondöten hem de güneş korumalı çok sevmiştim..

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar geniş bir ürün yelpazesi varmış böyle..

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma