8 Tem 2017

Ducray Ürün Özellikleri ve Kullanım Amacı

Albert Ducray’in 1930’lu yıllarda kuaförde kullanılan şampuanların kalitesini beğenmemesi ve çalışmalara başlamasıyla temelleri atılan Ducray, ilk başta Savons markasıyla piyasaya sunulmuştur. Toz şampuanların alkalin içeriği nedeniyle saçları donuk göstermesine çözüm arayan A. Ducray, bunu iyileştirme düşüncesinden yola çıkarak ilk defa dermokozmetik şampuan tasarlamıştır. Yeni tasarladığı ürünlerde bitkisel özlere ağırlık verir. Bu sayede daha sağlıklı görünüm elde edecektir. İlerleyen dönemlerde akne tedavilerinin hasarlarını yok etmeye yönelik yeni çalışmalar içine giren Ducray, 25 yıldan fazla bir süredir dünyanın en iyi markaları arasındaki yerini almıştır.

Ducray Kullanım Amacı

Ducray ürünlerinin kullanım amacı yaşanan saç ve cilt problemleriyle de doğrudan ilgilidir. Sorunların kökenine odaklanarak çözüm geliştiren marka bu doğrultuda;
1.     Saç dökülme sorunlarını gidermek
2.     Saça güç kazandırmak
3.     Akne tedavisi sonrası kalan izleri yok etmek
4.     Leke sorunlarını gidermek
5.     Saçlardaki deri ve saç kökleri kaynaklı sorunları çözmek vs. için kullanılabilir.

En Sevilen Ducray Ürünleri

Ducray markası içerisinde farklı seriler ve bu serilerin de altında onlarca ürün çeşidi yer alır. En sevilen Ducray seri ve ürünleri şöyledir:
Ducray Keracnyl: Özellikle yağlı ciltlerdeki en büyük sorunlardan biri olan akne için geliştirilmiştir. Genetik etkenler, beslenme düzensizlikleri, cildin genel yapısı nedeniyle oluşan yağlanmada, dengesini sağlayacak bir temizleyiciye ihtiyaç olur. Seri gözenekleri sıkılaştırır, serbest radikallerin zararlarını yok eder. Keracnyl Matifiant Akneli Ciltler İçin Nemlendirici Krem, cildi derinlemesine temizler. Yaşlanmasına engel olur, parlama sorununu yok eder. Bunun dışında Lotion Matlaştırmaya Yardımcı Losyon yine yağlı ve akneli ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Gözenekleri derinlemesine temizlet, kalıcı matlık sağlar. Keracnyl Gel ürünü de koruyucu bariyere zarar vermeden temizlik ve matlık sağlar.

Ducray Melascreen: Düzensiz pigmentasyon sorunu için geliştirilmiştir. Kahverengi lekelerin temizlenmesinde güçlü bir etki sağlar. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun şekilde formüle edilmiştir. Cilt yüzeyi homojenliğinin sağlanmasında yardımcıdır. Güneş kaynaklı koyu lekeleri giderir. Melascreen Eclat oluşan lekelenmeyi giderirken cilt ışıltısının yeniden sağlanmasında etkilidir. Güneşin zararlı ışınlarından koruyan ürün yardımcı bakım kremi olarak çok yönlü etki sağlar. Depigmentant Creme, özellikle yüz ve dekoltede oluşan yüzeysel lekelerin çözümü için idealdir. Epidermal ölü tabakayı yok eder. Melascreen Creme Solaire SPF 50 ürünü yüksek korumalı ürün olmasının yanında güneş yanıkları, güneşten kalan kahverengi lekeler ve gözle görülmesi zor oluşumlara karşı etkili bir üründür. Aynı zamanda cilt yaşlanması sorununu gidermede etkilidir.

Ducray Şampuan: Dökülme, kepek sorunu, kaşıntı ve tahriş gibi saç derisi problemlerini geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Özel etken madde içeriğine sahip ürünler, saçlarınızın eski pırıltılı görüntüsü için kısa sürede çözüm geliştirir. Düzenli kullanım sonrası saçın uzama süresini de olumlu etkileyen ürünler, saç kökleri için gerekli enerjiyi sağlar. Sensinol Kaşıntı Tahriş Önleyici şampuan özellikle kuru saç tiplerine özel olarak geliştirilmiştir. Çok yönlü şekilde faysa dağlayan ürün kaşıntı, hassas saç ve kepeklenme sorunlarında saçın yumuşatılmasına ve yatıştırılmasına katkı sağlar. Selegel Squanorm Kepek Karşıtı Saç Bakım Şampuan ise kepek oluşumuna neden olan mantarların giderilmesine odaklanan üründür. Ölü deriyi yok eder, tahriş olan, canlılığını kaybeden saç derisinde onarıcı etki yaratır.

Ducray Ürünleri Nereden Alınır?


İncelemek veya satın almak istediğiniz Ducray ürünlerini https://www.narecza.com/ducray adresi üzerinde bulabilirsiniz. Sitede yer alan ürünlerden bazıları kampanyalı olarak satışa sunulmaktadır. Sitede herhangi bir ürün seçerken detaylarına bakmayı unutmayınız. Ayrıca kullanım sırasında talimatlara uyulması istenen etki için önemlidir.





2 yorum:

  1. Önerin için teşekkürler canım. Aklımın bir köşesinde dursun bu marka :)

    YanıtlaSil
  2. Bu markayi bilmiyordum arastirayim.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma