1 Haz 2017

FLORMAR TROPICAL SPLASH KOLEKSİYON İNCELEMESİ

Flormar'ın sımsıcak yaz renkleri ile öne çıkan yaz koleksiyonu Tropical Splash, geçtiğimiz haftalarda raflarda yerini almış ve epeyce dikkat çekmişti.
Başta ürün dokuları ve renkleri sonrasında da ambalajları ile beni oldukça heyecanlandıran koleksiyonun ürünleri ile ilgili ön izlenimlerime bugün hep birlikte göz atacağız.
Bronz ve turkuaz tonlarında metalik ambalajları ile güneşe ve denize çağrışım yapan koleksiyon,mevsim boyunca ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri bulunduruyor.Yazın vazgeçilmezleri arasında olan vücut spreyinden bronzlaştırıcı pudra'ya,aydınlatıcıdan Lip gloss'a tüm ürünler bu seride bir araya toplanmış.
Tropical Splash Paradise Parfüm ; çiçek ve meyve karışımı olan parfüm oldukça egzotik bir koku.Üst notaları ananas ve çarkıfelek meyvesi, orta notaları şakayık ve şeftali, alt notaları ise kehribar ve sandal ağacı oluşturuyor.Enerji veren,havaların iyice sıcak olmadığı şu günlerde bunaltıcı olmayan parfümün kokusunu gayet hoş buldum.35 ₺ olan uygun fiyatıyla bence denenmeyi hak ediyor.

Holiday Body Mist ; Yaz aylarının kurtarıcı ürünleri Body Mist'ler bu koleksiyonda yerlerini almışlar.Yerli bir markanın Body Mist çıkarmış olması,üstelik uygun fiyatına rağmen popüler markalardan aşağı kalmayışı beni çok memnun etti.Diğer body mist ürünler gibi koku kalıcılığı az ancak kullanıldığı an ferahlatan bir ürün arıyorsanız farklı kokularına da göz atarak tercih yapabilirsiniz.
Summer Metallics Göz Farları ; 8 farklı renk seçeneği bulunan farlar birbirinden güzel tonlar içeriyor.Yapıları kadifemsi ve oldukça pigmentli.Kolayca sürülüp renklerini iyi veriyorlar. Benim rengim Rose Champagnie adını yansıtır şekilde rose tonu içermesede tek başına bile göz makyajını kurtarmaya yetecek harika bir kahve tonu.İlk fırsatta başka bir tonunu daha almayı planlıyorum.

Dramatic Volume Maskara ,Konik biçimli klasik fırçasıyla tüm kirpiklere ulaşmayı sağlayıp daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmayı sağlıyor.Kremsi yapısı ve özel formülü sayesinde kolaylıkla uyguladığım maskara ile ikinci katta daha belirgin kirpikler elde edebiliyorum.
6 farklı renk seçeneği bulunan Tropical Lipstick serisinin Amazon Rosewood rengini henüz bir kez deneyebildim.Seride en çok dikkatimi çeken iki renkten ilki olan bu ruj, bronz yansımalı pembe tonuyla oldukça farklı bulduğum ve severek kullanacağımı düşündüğüm bir ürün oldu.
Dudaklara ferah bir his veren,yapış yapış olmayan ve oldukça pigmentli bir ürün olan Plumping Gloss ile birlikte Tropical Lipstick detaylarına önümüzdeki hafta yer vereceğim.

Serinin en çok konuşulan ürünleri kuşkusuz aydınlatıcı ürünleri ve bronzlaştırıcı pudraları oldu.Özel bir teknoloji ile üretilmiş aydınlatıcı pudra ince fakat güçlü yapısıyla ipeksi bir his bırakıyor ve dozu ayarlanabilen bir parlaklık bırakıyor.Gerek görünümü gerekse cildime kattığı sağlıklı parlaklık ile favorim olan aydınlatıcı önümüzdeki günlerde detaylarıyla blogda olacak.
 Yaz turizminin en popüler merkezlerinden ismini alan bronzlaştırıcı pudralardan Ibiza rengini denemeye başladım.İncecik yapılı bu ipeksi pudra allık olarak kullanılabileceği gibi sıcak tonuyla cildi ısıtmak içinde rahatlıkla kullanılabilir.
Flormar Tropical Splash Koleksiyonu ile ön inceleme yazıma, koleksiyonda mutlaka bakılması gereken pek çok ürün olduğunu söyleyerek son verirken tekli farlara,aydınlatıcı ve bronzer pudralara mutlaka göz atın derim.Rujlar hakkında fazla ipucu vermeyip bir sonraki yazımı beklemenizi öneriyorum.

Siz Flormar'ın Tropical Splash Koleksiyonu'nu inceleme fırsatı buldunuz mu? Varsa sizin favori ürünlerinizi de yorum kısmında okumak isterim.

♥♥♥

36 yorum:

  1. hepsi çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Ambalajlar çekici cidden. Denemeye değer gibi urunler anlattığına gore. Rujun rengi ilgimi cekti bronz ve pembe..bakmak lazim urunlere

    YanıtlaSil
  3. bu seriyi hiç denemedim ama aydınlatıcısını çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım sırf dış görünüşleri için bile alınır :)) Bronzlaştırıcı pudra ibizanın rengi de bir harikaymış mutlulukla kullanın :*

    YanıtlaSil
  5. En çok kokuları ve farın kalıcılığını merak etmiştim iyi oldu 👍 Teşekkürler ☺️

    YanıtlaSil
  6. Harika bir seri olmus, gorduklerimin arasinda en iyisi olabilir!

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel görünüyorlar. Sanki koca bir tabak tatlıya bakıyor gibi baktım :D

    YanıtlaSil
  8. Flormar gitgide gelistiriyor kendini . iyi gunlerde kullanin :)

    YanıtlaSil
  9. bence de koleksiyonun gözdesi aydınlatıcı pudra ve bronzlaştırıcı :) ambalajlar ise şahane!

    YanıtlaSil
  10. aydınlatıcı yorumunu merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Ambalajlar gerçekten çok çekiciymiş. Flormar sanki ürün kalitesinde bir tık üst kategoriye çıktı.

    YanıtlaSil
  12. Bunlar nasıl ambalajlar böyle 😍 "Al beni gör bak memnun kalacaksın" diye bağırıyor sanki... Maskarayı merak ettim doğrusu...

    YanıtlaSil
  13. Ambalajları çok güzel duruyor gerçekten ilgi çekici. Güzel olmasalar bile ambalajlr için alınır. Ama kahve tonlarındaki fara bayıldım hafif morlukta içeriyor sankii ☺️

    YanıtlaSil
  14. Koleksiyonda özellikle aydınlatıcı ve bana gelen amazon rosewood glossun rengine vuruldum diyebilirim geldiğinden beri sadece ikisini kullanıyorum :-)) diğer aydınlatıcı da radarımda ama kalmamış hiç bir yerde umarım gelir :-) güle güle kullan Filizcim sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. aklım en çok lipgloss ve bronzlaştırıcı da kaldı ve de kısaca hepsinde :)

    YanıtlaSil
  16. Flormar'ın koleksiyonları başdöndürüyor. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  17. Hem liposuction hem ruj hem de far renklerini sevdim. Benim de sıkça kullandığım makyaj renkleri. Parfüm şakayık ile kehribar bence keyifli. Tester bulursam deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  18. Benim su an deneme sansim yok ama çok güzel ürünler 😊

    YanıtlaSil
  19. Muhteşem bir koleksiyon güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  20. Harika duruyor :D Güle gülle kullanın hepsini

    YanıtlaSil
  21. Bu ürünleri bir de şu ananası alıp tropik bir adaya atasım var kendimi :)

    YanıtlaSil
  22. Güle güle kullanın hepsi çok cici. Sunum tabağı hepsinden güzel ama ☺️

    YanıtlaSil
  23. Bu Seri resmen bomba ya iyi gunlerde kullan canim 😊

    YanıtlaSil
  24. Koleksiyon gerçekten harika özellikler bronzlaştırıcısını ve aydınlatıcısını çok merak ediyorum.Gidip bakacağım :))

    YanıtlaSil
  25. Ananaslı çantasından başlayarak her parçaya bayıldım. Parfümler ise maalesef bana uymadı, zaten parfüm konusunda mecburiyetten hassas davranmak zorundayım. Güzel günlerde kullan Filizciğim :)

    YanıtlaSil
  26. ben en çok parfümü merak ediyordum onu da o kadar güzel anlatmışsın ki tatlım ilk fırsatta alacağım
    iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  27. flormar eskiye göre çok iyi ürünler çıkarmaya başladı. glossu ve aydınlatıcısını merak ettim doğru ama almayacağım. elimdeki ürünleri bitirmem lazım. güle güle kullan dibini gör inşallah :))

    YanıtlaSil
  28. Çok güzel seri hazırladıklarını düşünüyorum ben bayıldım <3

    YanıtlaSil
  29. farın rengine bayıldım, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  30. Seriyi komple almamak için kendimi durduruyorum zira bir süre sonra hemen indirime girecekler , diğer koleksiyonlarda olduğu gibi. :) Ama Morningstar favorim <3

    YanıtlaSil
  31. ürünlerin ambalajları harika. Body spray'lerden birini denemiştim hatırlamıyorum ama çok güzeldi. Aydınlatıcıyı çok merak ediyorum nasıl bir ürün. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  32. Mağazada henüz inceleyemedim ama ambalajları harika :) Güle güle kullan canım<3

    YanıtlaSil
  33. Farı ve maskarayı çok merak ettim. Tam yazlık bir koleksiyon olmuş :)

    YanıtlaSil
  34. Iyı gunlerde kullan yalnız ben tabaga bıttım ☺️

    YanıtlaSil
  35. Body mistleri genel anlamda cok guzel kokuyolar. Serinin ambalaji da ayri guzel.. ama senin fotograflarin😍👌👌👌

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma