16 May 2017

Moiva ile Regl Dönemi Artık Sorun Değil


Merhaba, bugün sizlere moiva.com.tr ve mutluluk paketlerini tanıtacağım. Moiva firması Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bizlerin adet günlerini hem daha özel hem de daha rahat geçirebilmemiz adına mutluluk paketleri adını verdikleri o dönemki ruh halimize uygun paketler gönderiyorlar. Bu paketler sayesinde vakitten kazanmakla birlikte o ay kendimize neler alsak diye düşünmekten de kurtuluyoruz çünkü moiva bunu zaten bizim adımıza yapıyor.
                Moiva.com.tr içerisinde onlarca paket bulunuyor. Bu paketler o dönemki ruh halimize ve ihtiyaçlarımıza yönelik özel olarak düşünülmüş ve hazırlanmış oluyor. Paket içerisinde çikolata, makyaj malzemeleri, çerez, ped, tampon, ıslak mendil, kuruyemiş, kitap, dondurma, sıcak su torbası gibi onlarca ürün bulunuyor. Ben paket almak istemiyorum yalnızca tek bir şeye ihtiyacım var diyenler için de moiva tekli ürün satışını da sizlere sunuyor. Dilerseniz paketlerin avantajlarından yararlanabilir dilerseniz de ihtiyacınız dahilinde ürünler alabilirsiniz.
Moiva Aylık Kutu

                Gelelim paketlerin içeriğine, örneğin ölçülü mutluluklar paketi ile regl dönemini kilo almadan geçirebilirsiniz. İçerisinde granola, lifli bisküvi, kuru yemiş, çıtır bar ve yeşil çay gibi ürünlerle bu dönemdeki şeker krizlerini fazla kilo almadan atlatmamızı sağlıyor. Bütün bunların yanında isteğe bağlı olarak ped/tampon seçimi yapabiliyoruz. Üstelik bu paket yalnızca 50,90 TL.

                Bir diğer paket ise kızlarıyla bağ kurmak, zorlu zamanlarda onların yanında olmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Anne – kız paketi ile sizler de bu zor zamanlarında kızlarınızın yanında olabilirsiniz. Bu paket içerisinde de yiyecek olarak çikolata, kuru meyve ve brownie yer alıyor. Regl döneminde canı şeker çekenlerdenseniz bu paket sizin için ideal. Tabi bununla da bitmiyor paket içerisine çorap, şampuan ve duş jeli ve ped de dahil. Bu ürünün ücreti de yine bütçeleri çok zorlamayacak seviyede sadece 59,90 TL.


                Gerek ürün fiyatları gerekse paket ücretleri olarak moiva bizlere inanılmaz bir ucuzluk sağlıyor. 75 TL ve üzeri alışverişlerde de ücretsiz kargo imkanı ile bizleri kargo ücretinden kurtarıyor. Sizler de bu ucuzluktan yararlanmak ve regl dönemini daha rahat atlamak isterseniz www.moiva.com.tr adresinden mutluluk paketlerine ulaşabilirsiniz.

10 yorum:

  1. ne kadar güzel bir fikir olmuş böyle ..

    YanıtlaSil
  2. regl dönemi paketleri popüler olmaya başladı artık ve bence çok güzel bir düşünce :) ben de sitemde 2 tanesinden bahsetmiştim :)

    YanıtlaSil
  3. Gördüm bu paketleri geçen hafta ama inceleyemedim tam. Ne güzel fikirlerle çıkıyor firmalar. Hemen inceleyeyim canım ☺

    YanıtlaSil
  4. Özel dönemlerde kendimizi iyi hissetmemiz için bu tarz kutuların olması güzel fikir

    YanıtlaSil
  5. ne hoş şeyler çıkıyor değil mi? gerçekten hayatı güzelleştirecek pek çok alternatif var artık...

    YanıtlaSil
  6. Ne çok çıktı bu konsept kutularından, gerçekten o dönemde insan mutlu olma ihtiyacı duyuyor :) İyi de oldu yani :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel paketleri var gerçekten. Hatta kendin bile hazırlayabiliyorsun...

    YanıtlaSil
  8. O dönem gerçekten daha fazla mutluluk verici şeye ihtiyacımız var :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma