28 May 2017

GÜNLÜK YAŞAM : ZEYLAND SEZON ALIŞVERİŞİMİZ


Aralık ayından sonra yılın en sevdiğim dönemi geldi çattı.Sırttan çoktan atılmış paltolar,çok sıcak olmayan tatlı serin günler,açık havada geçirilen uzun saatler hem benim hemde çocukların enerjisini yükseltti.
Mevsim dönümleri bu kadar keyifli geçirilirken hem kendim hemde çocuklar için en büyük sorun giysi seçimi oluyor.İnce giyseniz akşam eve dönerken üşür,kalın giyseniz gündüz dayanamaz elinizde taşırsınız.Özellikle çocuklar bu durumdan daha çok etkilenip hastalıklara daha kolay yakalanır hale gelirler.

Mevsim geçişlerinde giysi seçimine dikkat etmek,vücudu üşütmediği gibi terlemeye sebep olmayan giysiler büyük önem taşır.Ben kızlar için bu dönemde genellikle önden fermuarlı eşeofman takımlarını tercih ediyorum.Bu sayede hem gün boyu rahat hareket ediyorlar hemde dilediklerinde fermuarı kolayca açarak vucut ısılarını dengede tutuyorlar.
Yıllar önce Ceylin'e ilk kez bayramlık elbise almak için girerek tanıştığım ve o gün bugündür ziyaret ettiğim mağazalardan biri olan Zeyland uygun fiyatlı ürünleriyle hala fovorimiz olmaya devam ediyor.
Uygun fiyatları,çocukların eskitmeyi başaramadığı kaliteli ürünleri ve sık sık yaptığı indirimle marka ilgimizi canlı tutmayı başarıyor.Ceylin ve Ceren'e de rahat giysilerle yeşilliklerin tadını çıkartmak kalıyor.
Biz mevsimlik giysi ihtiyaçlarımızı tamamlamaya uğraşırken yeni bir ihtiyaç olan bayram giysileri kapıda göründü bile.
Sizde çocuklar için eşofman takımı ya da bayramlık giysi arayışındaysanız Zeyland koleksiyonuna bakmadan geçmemenizi öneririm...

8 yorum:

  1. Esofman benim de vazgeçilmezim

    YanıtlaSil
  2. cok guzelmis :)fistiklarada çok yakismis:)

    YanıtlaSil
  3. pembeler çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. prensesler güle güle kullansınlar :)

    YanıtlaSil
  5. Ay güzelliklere bak, pembiş pembiş :) Güle güle giysinler! Zeyland'dan hiç alışveriş yapmadım sanırım, aklımda olsun! Öperim :)

    YanıtlaSil
  6. çok tatlı olmuşlar pempiş eşofmanlar ikisine de çok yakışmış Filizcim güle güle giysin minnoşlar..:-))

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel olmus prensesler masallah 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma