5 May 2017

ÇOCUKLAR İÇİN MUTLULUK KAYNAKLARI: FROZEN TEMALI ÜRÜN ALIŞVERİŞİ

Bugün farklı bir alışveriş deneyimini konu alan ,özellikle annelerin dikkatini çekecek bir yazı ile buradayım.İki kız çocuğu annesi olarak onların favorisi olan çizgi film karakterlerini bende yakından takip ediyorum.Frozen filmiyle birlikte geçtiğimiz yıl başlayan Elsa tutkumuz piyasada gördüğümüz temalı ürünlerle gün geçtikçe büyüdü.Oyuncak giysi derken dekorasyonu da içine alan bir hal aldı.

Kızların Frozen karakterlerini çok sevmeleri ve kendilerini onlarla özdeşleştirmeleri bir eğitimci gözüyle baktığımda da beni hiç rahatsız etmiyor.Bir yanda çok cesur bir karakter olan, bazen düşünmeden hareket edebilen ama aynı  zamanda görebileceğimiz en
 iyimser ve en şefkatli insan olan Anna,diğer tarafta özgüvenli, gösterişli Elsa.
 Elsa ve Anna’nın büyülü dünyasını son yaptığımız alışverişle abla'dan sonra evin küçüğünün yatağına getirdik. Taç markasına ait olan lisanslı yatak örtüsü, Karlar ülkesinin renkleri olan mavi ve beyaz tonlarından oluşuyor.Çocuk odasının bol pembeli dekorasyonuna farklılık katan yatak örtüsü kızlar tarafından kimi zaman üzerinde oyun oynanacak bir örtü,kimi zamansa altında hayallere dalınacak bir pike gibi kullanılıyor.
Frozen Temalı Ürünler
Yatak örtümüzü daha önce farklı alışverişler yaptığımız,sadece benim değil kızlarında ziyaret edip kendileri için ürün seçmeye çalıştıkları Karakter Dükkanı sayfalarından indirimli olarak satın aldık.

Farklı karakterlere ait sayısız ürün seçeneği, İstanbul içinde 6 saatte teslimat yapılabiliyor olmaları, kapıda ödeme sistemi ,Rapid SSL 256 Bit Şifreleme teknolojisi sayesinde Güvenli internet alışverişi yapabiliyor oluşum daha uzun süre sayfalarını ziyaret etmemize neden olacak gibi görünüyor.

İster Elsa olsun ister Spider Man size de çocuğunuzun sevdiği karaktere ait ürünleri yorulmadan bulabilmek için sayfalarına mutlaka göz atmanızı öneririm.

13 yorum:

  1. hayırlı olsun bende kardeşime sipariş verdim bi tane :)

    YanıtlaSil
  2. Karakter Dükkanı benim de çok sevdiğim bir site. Ayrıca, doğru karakterlerle kendilerini özdeşleştirmeleri bence de gelişimlerinin sağlıklı bir aşaması. Güle güle kullansınlar, öpüyorum boncuk gözlerinden!

    YanıtlaSil
  3. Benimki şimdi pek anlamıyor ama bir iki sene içinde isteklere başlar aklımda olsun :)
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  4. Taç marka ürünlere güveniyorum renkleri solmuyor güle güle kullanın canım

    YanıtlaSil
  5. Elsa ve Anna'lı ürünler bizim evde de popüler bayağı.Eeeee evde kız çocuğu olunca son moda karakterler de evde yerini alıyor haliyle :)

    YanıtlaSil
  6. Benim yeğenim de Elsa'ya bayılıyor, ben de araştırıyorum mecburen :)) Bu dönemde yetişen çocukların oyun ve oyuncak konusunda imkanları çok da olsa, bizim kadar şanslı olmadıklarını düşünüyorum. Bu nedenle zararsız karakterlerle diledikleri kadar oynasınlar istiyorum. Sevgiler Filizciğim.

    YanıtlaSil
  7. güzelmiş cnm bende bakiyim:)

    YanıtlaSil
  8. Şimdiki çocuklar gerçekten çok şanslı :)

    YanıtlaSil
  9. Frozen temalı her şeyi ben de kızlar da çok seviyor :)
    Büyük olarak ben bile bayılıyorum ya, çocuklar napsın.

    YanıtlaSil
  10. iyi günlerde kullansın prenses

    YanıtlaSil
  11. Bu Frozen temalı ürünler benim bile ilgimi çekiyor. Güle güle kullansınlar :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Kizim iki kizkardesi de çok seviyor hatta bebekleri ile uyuyor 😊

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma