18 May 2017

ANNELER GÜNÜNÜ #ANNESULTANLAR ETKİNLİĞİ İLE KUTLADIK

Cumartesi günü blogger arkadaşım İlknur Balcı'nın uzun zamandır heyecanla beklediğimiz #annesultanlar etkinliğine katıldım.Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve benim ikinci kez katılma fırsatı bulduğum etkinlik Dedeman Bostancı İstanbul Hotel & Convention Center
ev sahipliğinde gerçekleşti.Anadolu yakasındaki merkezi konumu sayesinde kolayca ulaşabildiğim Hotel'in leziz ikramları eşliğinde
Ankara ve İstanbul anneleri olarak
 anneler gününü bir gün önceden kutlama fırsatı bulduk.Hem hasret giderdik hemde yeni markalarla tanışmış olduk.

Sbz Butik Cafe Organizasyon  tarafından süslenen etkinlik alanı bolca çiçek içeren konseptiyle kendimizi daha iyi hissetmemizi sağladı.
Masalarımıza yerleştirilen çiçekli suplalar,cam vazolar içinde hediye ettikleri kasımpatılar,sandalyemize iliştirilen mini mini güller yüzlerimizde hep bir gülümseme olmasını sağladı.Bizde bu gülümsemeyle etkinlik fotoğralarımızı çeken Bahar Yıldırım'ın (@bahardanonce) objektifine bolca poz verdik.
Sevgili İlknur'un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik biz bize sohbetler sonrasında dinleme fırsatı bulduğumuz firma sunumlarıyla devam etti.

Havan İlaç yetkilisi Tuncay Bey Multimar ürünleri hakkında bilgi verdi.Eczanelerde satılan Multimar, balık yağı içemeyen anneler ve çocukları için üretilmiş bir besin takviyesi.

Tadına bakma fırsatı bulduğumuz Jel formlu balık yağı ürünler arasında en çok dikkatimizi çeken oldu.Balık yağı gibi kokmayan ve adeta jel şekerlemeyi andıran bu üründen daha sonra mutlaka detaylıca bahsetmek istiyorum.

Papağan Kuruyemiş yetkilisi Tarık Karakaya hepimizin bildiği markayı bize farklı yönleriyle tanıttı.
Ay çekirdeği paketine eklenen bir kağıt poşet benim daha önce farketmediğim çok hoş bir detaydı.
''Sağlıklı Nesiller'' mottosuyla yola çıkan ve 5 gün için 5 farklı yaş kuruyemiş içeren Papağan Kids paketlerini çok başarılı buldum.Bundan sonra kızlarımın beslenmesi için bu sağlıklı atıştırmalığı sürekli almak istiyorum.
Karakter Dükkanı'ndan Burçin hanım da bizimleydi.Her zamanki neşe ve enerjisiyle bizlere online siteleri ile ilgili bilgiler verdi.
Karakter Dükkanı benim zaten çok sık ziyaret ettiğim blogda da zaman zaman bahsettiğim bir alışveriş sitesi.Her yaştan kız,erkek çocuklarınız için kırtasiyeden oyuncağa aklınıza gelen tüm ihtiyaçlarınızı bu sitede bulabilmeniz mümkün.

♥♥♥

Kahveler içilip firma yetkilileri dinlendikten sonra sıra geldi tatlı bir çekilişe.Eloctrolux'e ait pratik yardımcıların sahiplerini bulduğu çekilişte birbirinden güzel smothie'ler hazırlayabileceğim bir blender sahibi oldum.
Ardından İlknur sırasıyla sponsor markaların ürünlerini bizlerle buluşturdu.
Bu ürünler ise önümüzdeki hafta yazacağım bir başka yazının konusunu oluşturacak.
Bu etkinlik için aylarca emek verdiğini bildiğim İlknur'a daveti ve bize yaşattığı bu keyifli gün için bir kezde buradan teşekkür edip sevgilerimi gönderiyorum.

12 yorum:

  1. Ya hepiniz çiçek desenleri içinde çok tatlı görünüyorsunuz Filiz! Bayıldım! Bu arada, çekirdek poşetine eklenen kağıt torba fikri harika! Burçin Hanım ile ben de tanışma imkanı bulmuştum, çok tatlı gerçekten kendisi! Smoothie blenderını güle güle kullan; benim de almak aklımda aslında. Beğenirsen, sendeki modelden alırım ^_^ Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  2. çok başarılı bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir organizasyon olmuş, anneler gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  4. güzel markalarla tanışmışsınız Filizcim hepsini güle güle kullan -)) ayrıca artık smooti tariflerini bekliyorum ... :-)))

    YanıtlaSil
  5. Ay bu ne güzellik, çok hoşsunuz bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
  6. Bu güzel güne renk kattığın için çok teşekkür ederim arkadaşım.

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir etkilik olmuş sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Filiz'cim hepiniz çiçek açmışsınız :) Çok keyifli görünüyor :)

    YanıtlaSil
  9. hepiniz çok güzelsiniz, harika bir etkinlik :)

    YanıtlaSil
  10. çok beğendim yazınızı teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Böyle etkinliklerde bir arada olmak çok keyifli oluyor.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  12. Çiçekler içinde hepiniz çok güzel görünüyorsunuz :) Smoothie blenderını mutlulukla kullan Filiz'cim, kocaman sevgiler <3 <3 <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma