9 May 2017

AĞIZ BAKIM SULARI / SPLAT ULTRA COMPLEX AĞIZ BAKIM SUYU

Rus kökenli ağız bakım markası olan Splat'a ait denediğim ilk ürünü çok sevmiş olmam daha sonraları pek çok farklı ürününü denememe neden oldu.Arada çok sevdiklerim kadar zayıf bulduğum ürünlerde oldu ancak ben genellikle sevdiğim ürünlere yazı yazmayı tercih ediyor ve bugün oldukça etkili bulduğum bir diğer ürünü olan Splat Ultra Complex Ağız Bakım Suyu'ndan bahsetmek istiyorum.

Nedir,ne işe yarar?
Ağız bakımının son halkasını oluşturan ağız bakım suları dişler diş macunu ve fırça yardımıyla uygun şekilde temizlendikten sonra kullanılıyorlar. Asıl amacı ağız kokusunu gidererek ferah bir nefes elde etmek olan ağız bakım suyu, dişlerde oluşabilecek plak tabakalarını önleyerek temizliği ve dolayısıyla beyaz dişler elde etmeyi sağlıyor. 
Piyasada farklı pek çok markaya ait kimisi çok yumuşak kimisi oldukça sert olan pek çok ağız bakım suyu var.Tadı keskin tadı olanlar ve alkol kokanlar pek bana göre değiller ancak keskin tadına rağmen alkol kokmayan yapısıyla Splat Ultra Complex Mouthwash Bakım Suyu beğendiğim bir ürün oldu.
Splat Ağız Bakım Suyu Kullananlar

Splat Ultra Complex Ağız Bakım Suyu;

İçerdiği mineraller sayesinde çürüme sürecini tersine çevirip dişleri aydınlatma vaadinde olan ürün mentol kokusuyla ferahlık veriyor.Diş bakımım sonrası bir kapak ağız bakım suyu ile bir dakika boyunca ağzımı çalkaıyorum.Keskin tadın ağzımda kalmaması için kullanım sonrası dayanamayıp bir miktar suyla ağzımı yeniden çalkalıyorum.Buna rağmen ürünün ağzımda bıraktığı ferah his kaybolmadan devam ediyor.

İÇERİK
Süt enzimleri kompleksi,meyan kökü ekstresi,kalsiyum,plak oluşumunu engelleyen papain,çinko tuzları ekstresi ile diş eti üzerinde anti-inflamatuar bir etkiye sahip olan karanfil,anason ve limon kabuğu yağı içeriyor.
Splat Ürünleri

Splat Ultra Complex Ağız Bakım Suyu Özetle;

  • Diş minesini güçlendirir.
  • Hassasiyeti azaltır.
  • Nefesi temizler
  • Plak oluşumunu engeller.
  • Flor içermez.
  • Triklosan, klorheksidin, parabenler, sakarin, SLS, tatlandırıcı ve boya içermez.
  • İçerik: 275ml
Sizde ağız bakım suyunu kullanarak ağız boşluğundaki en erişilemeyen bölgelere bile ulaşmak ve ağız bakım rutininizi tamamlamak için Splat ürünlerinden kendi ihtiyacınıza uygun olanına göz atabilir,diş hekiminizden ürünün size uygun olup olmadığı ile ilgili fikir alabilirsiniz.



Siz Splat ürünlerinden hangilerini denediniz? Deneyip memnun kaldıklarınızı yorum kısmına yazarsanız hem ben hemde yazıyla ilgilenen okuyucular çok memnun olacaklardır.

11 yorum:

  1. Listerine marka ağız bakım suyu denedim ama bunu denememiştim teşekkürler canım bilgilendirme için.

    YanıtlaSil
  2. Ben de diş macunu seçimimı bu markadan yana kullanıyorum hep. Suyunu da deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. henüz ağız sularını deneme fırsatım olmadı Filizcim ama biliyorsun diş macunları ve ağız köpüğü favori ürünlerimden :-)))

    YanıtlaSil
  4. Denemedim ama almayi düsünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ben diş macununu denedim ama öyle kendi kullandığımı bırakacak bir etkisi olması bende açıkcası ama bu ağız bakım suyunu gerçekten merak ettim ilk fırsatta deneyeceğim.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  6. Splat markasının diş macunlarını kullandım, birkaç çeşidini, ağız suyunu denemedim henüz, denemek isterim.

    YanıtlaSil
  7. Ağız bakım sularını ben de ihmal etmiyorum ama bu marka değil kullandığım..

    YanıtlaSil
  8. Dün Gratis indirimiyle splat diş macunlarını yedeklerken, ilk defa ağız bakım sularını bitmemiş gördüm ve kaptım. Bakalım macunları kadar iyi mi =)

    YanıtlaSil
  9. Splat en sevdiğim marka ağız bakımında ama bu ürünlerini henüz kullanmamıştım en kısa zamanda almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  10. alkol var mı içinde

    YanıtlaSil
  11. ada çaylı olanı önerdiler banada

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma