18 Nis 2017

TOO FACED SWEET PEACH FAR PALETİ YORUMLARIM

En az görünümü kadar etkili olan leziz kokulu ürünleriyle bildiğimiz Too Faced, kakao,fıstık ezmesi, jöle derken son olarak tatlı şeftali kokan Sweet Peach far paletini satışa sunmuş ve sınırlı üretim olan palet kısa sürede tükenmişti.Ardından markanın kurucu ortağı bir açıklama yaparak ''Bu kadar seveceğinizi bilseydik bunu asla sınırlı sayıda yapmazdık '' demiş ve paletin devamının geleceğini müjdelemişti.
Too Faced Sweet Peach Far Paleti Kullananlar
Too Faced ürünlerini uzun süredir takip eden biri olarak satışa çıktığı ilk günden beri bu paleti incelemeyi çok istiyordum.Geçtiğimiz aylarda yaptığım bir seyahatte denk geldiğimde görsellerindeki kadar güzel olduğunu görünce düşünmeden satın aldım.Bu yazımda da ürünle ilgili detaylardan bahsetmek istiyorum.
Yazlık Far Paleti
Mıknatısla açılıp kapanan metal kutudaki palet her biri, 0,95 gram olan 18 renkten oluşuyor.En dikkat çekici renkleri şeftali ve mercan olan palette kahve,yeşil.mor gibi farklı tonlar bir araya getirilmiş olmasına rağmen güzel bir ambiyans yakalanmış.

Farların büyük çoğunluğu sedefli ve ışıltılı yapıdayken dört tanesi tamamen mat yapıda. Charmed,I'm Sure renginin hafif parlaklığı ile yapı hareketlenmeye başlıyor ve diğer farlarda sedef ön plana çıkıyor.Too Faced paletlerinin önceki iki tanesini de denemiş biri olarak en yumuşak yapı ile en kuvvetli pigmentasyonun bu palette yakalanmış olduğu rahatça söyleyebilirim.
Too Faced Sweet Peach Far Paleti Yorumlar
 Farların büyük çoğunluğu yumuşacık ve tek seferde rengini verirken araya birkaç kara kedi saklanmadan edememiş.Önceki paletleri kullananların bazı renklerde hatırlayacağı pürüzlü ve nispeten pigmenti düşük farlar bu palette en son sıraya dizilmiş.Delectable ve Talk Derby To Me adlı benim için olmasada olur olan mor tonlarında karşımıza çıkıyor.

TOO FACED SWEET PEACH FAR RENKLERİ

Yukarıdan aşağıya ilk sıra;
White Peach : Parmakla dokunulduğunda mat görünen ancak tene uygulandıktan sonra incimsi bir parlaklığı olan beyaz.Göz pınarını aydınlatmak için iyi bir alternatif.
Nectar : Altın yansımalı açık sarı
Peaches'n Cream : Kaş altını aydınlatmak için ideal olan mat bej.Yapısı çok yumuşak ancak biraz tozutuyor.

İkinci sıra;
Luscious : Bronz yansımalı metalik kahverengi renk yumuşak ve örtücü bir yapıda.
Cobbler : Sıcak tonlu kahverengi paletin en yumuşak,en kolay uygulanabilir renklerinden.
Georgia : Mat yapılı açık pembeyi baz olmadan kullanıp rengini belirginleştirmek güç.

Üçüncü sıra;
Just Peachy: En sevdiğim renklerin başında gelen bu renk sıcak tonlu,altın yansımalı pembemsi şeftali tonu.
Candied Peach : Palette ilk gözüme çarpan renklerden olan nektar tonu bir tık daha kuru dokulu ve mor renkli seyrek ışıltılar içeriyor.
Caramelized : Pürüzsüz dokulu,mükemmel pigmentli bu rengi uygulamak çok çok kolay.Renk olarak çok farklı olmasada yapısına söyleyecek söz yok.
Too Faced Sweet Peach Far Paleti Renkler
Dördüncü sıra;
Bless Her Heart : Zeytin yeşili ,altın yansıması ve yumuşacık yapısı sayesinde kullanılmayacak bir renk olmaktan kurtuluyor.
Bellini : Altın yansımalı bu renk tarifi en zor olan renklerden biri.Bu yansıma alttaki rengin tam tarifini güçleştiriyor.Açık pembe+gül kurusu karışımı.
Puree : Sıcak tonlu,mat yapılı karamel kahve
Too Faced Ürünleri
Beşinci sıra;
Tempting: Altın ışıltılı siyah kahve.Bol pigmentli ve gölgelendirmeye uygun.
Peach Pit : Mürdüm kahve karışımı rengin pigmentasyonu iyi ancak diğerlerine göre daha zor karışıyor.
Summer Yum : Mat ve yumuşak yapılı kiremit kahvesi.

Son sıra ,
Charmed,I'm Sure : İçinde çok minik ışıltıları bulunan, mat yapıya yakın soğuk kahve diğerlerine kıyasla daha soluk yapıda.
Delectable :Hafif ışıltılı mürdüm,yapısını en az sevdiğim iki renkten biri.
Talk Derby To Me : Parmak swatch'ı ile fırça uygulaması arasında dağlar kadar fark olan mor ışıltılı soluk siyah ,paletin pigmenti en düşük rengi ünvanını hak ediyor.

Too Faced Sweet Peach Renkleri

Too Faced Sweet Peach Far Paleti

Genel olarak bakıldığında iki renk dışında hayal kırıklığı yaratmayan palet kokladıkça mutlu eden aroması ve sıcak renk tonlarıyla bahar ve yaz ayları için tercih edilesi bir ürün haline geliyor.
Tek kusuru fiyatı ve ülkemizde ulaşmanın oldukça zor oluşu.
Yazıma son vermeden önce eklemek istediğim bir diğer nokta ise bazı sitelerde ve işportada taklitlerinin satılıyor olması.Eğer alacaksanız  mutlaka yurt dışını ya da güvendiğiniz ,bilinen bir instagram satıcısını tercih edin,oyuna gelmeyin....

Siz Too Faced Far Paletleri içinden şimdiye kadar en çok hangisini sevdiniz ? Sweet Peach hakkında neler düşünüyorsunuz?


18 yorum:

  1. Sephora Too Faced in bence her ürününü getirmeli. Niye sınırlandırıyor ki 1-2 parça ile. Kesinlikle satılır. Bu palet de çok güzelmiş ama dediğin gibi keşke istediğimiz zaman ulaşabilsek yurt dışına gerek kalmasa.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  2. Ben Chocolate'ı da sevmiştim ama bu Peaches tam bir olay! Mayıs'ta inşallah bir Viyana seyahatimiz olacak; bulursam affetmeyeceğim zira dayanamıyorum artık :))) Güle güle kullan Filiz'cim, renklerin hepsi bir harika!

    YanıtlaSil
  3. henüz edinmedim ama too faced paletlerinin fotoğraflarına bakmak bile keyifli. bu palet de güzelmiş (yeşil ve lacivert hariç)

    YanıtlaSil
  4. paleti daha önce görmüş ve ronlarını çok beğenmiştim :)

    YanıtlaSil
  5. Chocolate bar benim en sevdiğim paletim. Mis gibi çikolata kokuyor ya ben bunun kokusunu merak ediyorum 🙈 Şeftali mi kokuyor

    YanıtlaSil
  6. Böyle birbirinden farklı renk seçeneği olan paletleri seviyorum,çok işlevsel ve kullanışlı oluyorlar ...

    YanıtlaSil
  7. Birbirinden güzel renkleri varmış...

    YanıtlaSil
  8. Too Faced bonbons paletin de mor tonu sıkıntılıydı, genel olarak morlarda zorlanıyorlar galiba😊 Bu palet cidden güzel, ben tam yılbaşı zamanı yurtdışındaydım ve her yer kapalıydı, bulamadım. Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler❤️❤️

    YanıtlaSil
  9. Filizcim daha deneyemedim paleti hiç vaktim olmadı ama artık kullanıma açma zamanı geldi sanırım.. benim favorim tabi ki ilk chocolate palet şimdilik bakalım bunu denedikten sonra fikrim değişecek mi güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  10. En merak ettiğim paletlerden. Çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  11. Işıltılı farları günlük hayatta pek kullanmayıp matları tercih etsemde renkleri gerçekten çok kullanışlı seçilmiş güle güle kullanın ♥ :)

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel renkler varmis palette 😊

    YanıtlaSil
  13. Görünce wooow dediğim bir palet kendisi ama ulaşım zorluğu sebebiyle kavuşamadık:( yine de açık renklerde başarıyı yakalamış olmaları çok güzel birşey bulunursa alınmalı💜

    YanıtlaSil
  14. Baştan 2-3 ve 4. sıralar tam benlik çok beğendim canım :)

    YanıtlaSil
  15. chocolate palet herkesin 1 numarası galiba..bu palet ışıltılı renkleri nedeniyle çok ilgimi çekiyor ama hala kararsızım :) güzel günlerde kullan Filizciğim :)

    YanıtlaSil
  16. Nasıl güzel renkleri var :)) Ayrıca koyu renklerin tonuna bayıldığım bir palet <3 :)

    YanıtlaSil
  17. Hepsi de harikalar ya bayıldım

    YanıtlaSil
  18. Arkadaşlar şu an yurtdışındayım ve yedeklemek istediğim ama buradan muhtemelen almaya zamanım olmayacak too faced better than sex maskara ankaradaki sephoralarda mevcut mudur bi bilginiz var mı

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma