14 Nis 2017

SEVEREK KULLANDIĞIM KİKO ÜRÜNLERİ

Tüm kozmetik severlerin iç geçirerek beklediği Kiko, geçtiğimiz yıl ilk mağaza açılışını yapar yapmaz bir alışveriş yapmış ve beğendiğim bazı ürünleri satın almıştım.Bu ürünlerden ve sonrasında aldıklarımdan kimilerini denedim kimilerine sıra getiremedim,kimilerini ise başka bir yazı için ayırdım.Bugün far,allık ve oje kategorisinden beş ürünle Kiko Ürünleri hakkında yazmaya başlayacağım.Umarım bu yazı ürünler hakkında hiç bilgisi olmayanlara ışık tutabilir.
  Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Kiko'nun adı geçer geçmez aklıma ilk gelen farları oluyor.Farklı yapıda pek çok farı bulunan markadan biri Water Eyeshadow diğeri mat seriye ait olmak üzere iki far seçmiştim.Water Eyeshadow'un 200 numaralı farı hem ıslak hem kuru kullanıma uygun harika bir şampanya/kahve karışımı ! 
Far bazı kullanarak uyguladığımda benim için oldukça yeterli bir sonuç alıyor ve ıslak kullanıma hiç gerek duymuyorum.
Bu farı Nars'ın çok sevdiğim Himalia rengine benzetiyorum.Yapı ve renk derinliği Nars'a göre daha zayıf olsada Nars'a nazaran çok daha uygun olan fiyatıyla bence tercih edilebilir.Yanına bir kalem bir rimel eklendiğinde göz makyajını tek başına kurtarabilecek renkteki bu far için zaman zaman uygulanan indirimleri takip ederek oldukça uygun bir fiyat yakalayabilirsiniz.Ben 35.90'a aldıktan sonra sonra yarı fiyatına gördüm diyeyim siz anlayın....  :)

 Yine bir göz ürünü ile devam etmek ve bu kez Long Lasting Stick'lerin 38 numaralı rengiyle devam etmek istiyorum.En sık kullandığım ürünlerimi yerleştirdiğim organizerin demirbaşları arasında bulunan bu kalem far, yumuşacık yapısıyla kolayca uygulanıyor.
Anında sabitlenen ürünlerden olmadığı için dağıtmakta zorlanmıyorum.İçinde minik altın ışıltılar bulunan taupe rengi far tek başına göz makyajına yetebilen,ne zaman makyaj yapmaya vaktim olmasa sür,dağıt,çık şeklinde uyguladığım biri ürün oldu.Göz kapağına dağıtıldığında belirginleşen ışıltılardan rahatsız olmam diyorsanız bu kalıcı kalem far aklınızda olsun. Işıltı sevmeyenler içinse hemen hemen aynı tonlarda mat versiyonu da bulunuyor.

KIKO SHADE FASHION TRIO BLUSH
Pastel tonlardaki üç farklı gül kurusu/pembe tonunun birleşiminden oluşan 05 numaralı allığı görür görmez çok beğenmiştim.Çok ince yapılı ve neredeyse hiç tozutmayan allığa ambalajındayken dikkatli baktığımda  minik ışıltılar gözüme çarpsada elimle dokunduğumda  ya da yanaklarıma  uygulandığında tamamen mat bir bitiş elde ediyorum.Yoğunluğunu doğal bir pembelikten Heidi yanaklarına kadar istediğim şekilde ayarlayabildiğim allık benim karma cildimde gayet iyi tutunuyor ve 4-5 saat kadar tazeleme istemiyor.
Kiko Kullananlar

KIKO OJELER
Şu anki sezona pek uymasada sonbahar ve kış aylarında severek kullandığım ojeler Kiko Quick Dry 813 ile Kiko Nail Lacquer 497 oldu.İçinde altın ışıltılar bulunan 813 numaralı asker yeşili her sürdüğümde soruldu. Bordo,mürdüm ve minik altın yansımaların biraraya geldiği 497 ise tüm şıklığına rağmen şişesindeki görünümü yakalayabilmek için mutlaka güneş ışığı isteyen değişik bir renk.
Kiko Oje Kullananlar

Kiko Oje Kullananlar
Performanslarından genel olarak memnun kaldığım ürünlerle ilgili yazıma burada son verirken sizin kullanıpta memnun kaldığınız Kiko ürünlerini de duymak isterim.
Favorilerinizi yazın ki sonraki alışverişlerimiz için rehber olsun.
Sevgiler


 ♥

16 yorum:

  1. Kiko ürünlerini ben de çok seviyorum. Water eyeshadowların İrem'le birlikte baktığımız bir rengi hala aklımda (sanırım 201'di) 😍 Kalem farları da cidden çok başarılı... Ülkemizdeki fiyatlarını yüksek bulsam da, sık sık ziyaret ettiğim mağazalarından hiç elim boş çıkamadım🙈 Hepsini güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler❤️❤️

    YanıtlaSil
  2. 497 numaralı ojesini her gördüğümde aşırı beğeniyordum zaten sende :)

    YanıtlaSil
  3. Kiko ürünleri ile geç tanıştım ama çok sevdim .. senin bu allığa da bayıldım güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, 200 numaralı farı sen de görüp almaya çalışmıştım ama ilk baktığımda tükenmişti. Sonra da ben unuttum. Şimdi hatırladığım iyi oldu. Ben farlarını ve ikili lipglosslarını çok seviyorum. Less is better serisindeki göz kalemi ve far da en sevdiklerimden.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  5. 497 numaralı ojesi bendede var geçtiğimiz senelerde yurtdışından almıştım.O albenili değişik rengine aldanıp :D Aynı görünümü elde etmek çok zor,birde çok zor temizleniyor.Farın rengine bayıldım aklımda bulunsun,sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Allık ve kalem ruja tek kelimeyle bayıldım <3 Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. daha önce hiç kiko ürünü denemdim ama farın rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  8. Hepsi bir yana ojelere aşık oldum :)

    YanıtlaSil
  9. Inanilmaz guzel urunler bayildim tek kelimeyle... keske online alabilme imkani olsa diyorum.. zira baktikca icim gidiyor😊

    YanıtlaSil
  10. 38 numara bende de var ve bayılıyorum! Şu Water Eyeshadowlar de çok hoşuma gidiyor; ama bir türlü elim değip de alamadım niyeyse! O üçlü allık ise en merak ettiklerimden, görüntüsü aşırı cici! Güle güle kullan hepsini, öperim!

    YanıtlaSil
  11. farın rengi inanılmaz güzel iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  12. Kiko ürünlerini ben de severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  13. tekli fara ve kalem fara bayıldım, online alışveriş olsaydı keşke

    YanıtlaSil
  14. Kiko İzmir'de bana yakın bir yerde açılsa keşke şu tekli farlarını çok merak ediyorum. Görseller muhteşem bu arada söylememe gerek var mı

    YanıtlaSil
  15. Pastel tonlardaki allıga bayıldım gule gule kullan canım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma