25 Nis 2017

PANTENE DURULANAN KÖPÜK KREM İLE YAĞLANDIRMADAN NEMLENDİRİN

Bu yazımda size yeni bir saç ürününden Pantene Durulanan Köpük Krem'den bahsetmek istiyorum.İnce telli saçların en büyük sorunu hacmini çabuk kaybetme ve ağırlaşma olarak bilinir.Özellikle kullanılan saç bakım ürünleri saçların daha hızlı sönmesine,ağırlaşarak yağlı görünmesine sebep olur.
Pantene PRO-V Köpük Krem ince telli veya yağlanmaya meyilli saçlara bakım yaparken saçları ağırlaştırmıyor.Köpük krem sayesinde saçlar nemleniyor, yumuşayarak daha kolay taranıyor.
Pantene Durulanan Köpük Krem Kullananlar
Ürün deodorant ambalajına benzer şekilde basınçlı metal şişede bulunuyor.Kullanımını çok keyifli bulduğum ürün şampuan uygulaması sonrasında ıslak saçlara eşit miktarda dağıtılarak uygulanıyor.Köpük bakım ürününü avuca doldurma  ve saçlara yedirme anı bence gerçekten çok keyifli !
Pantene Durulanan Köpük Krem Kullananlar
Kökten uca kadar uygulanması önerilen köpüğü avuç dolusu sıkarak tepe kısımdan başlayarak saç boylarına ve uçlarına uyguladım.Her ne kadar saç diplerine uygulanabileceği belirtilsede kirlenme hızı tavan yapıp neredeyse bir günü bile çıkarmadığından saç diplerime uygulamak istemedim.
Saçlarıma sürdüğüm köpük krem emilene kadar duş jelimi uygulayarak oyalandım.Ardından saçlarımı her zamanki gibi durulayarak bakım işlemini tamamlamış oldum.

Pantene Durulanan Köpük Krem klasik saç kremlerine oranla daha hızlı bir şekilde saçlarımdan uzaklaştı ve geriye daha kolay taranan saçlar bıraktı.
Yumuşak formülü benim kalın telli ve sıradan saç kremlerini çok seven saçlarıma bir miktar hafif geldi ancak saçları daha yumuşak ve ince telli olanlar bu ürünü daha çok seveceklerdir.

Köpük formuyla saç kremlerinde devrim yaratan Pantene Köpük Krem, saç kremi kullandığında saçlarının ağırlaştığını düşünenlere, saç kremine alternatif olan ve yine duşta kullanılan hafif bir çözüm sunuyor. Köpük yapısı sayesinde saça derinlemesine nüfuz edip kökten uca bakım yapan Pantene Köpük Krem, istenmeyen kalıntılar bırakmıyor, saçın ağırlaşarak yağlanmış gibi görünmesine engel oluyor.

Benim kullanmış olduğum Çabuk Yağlanan Saçlara özel köpük,saçlarımın kirlenme hızında bir değişiklik yapmazken hafif yapısı ve kullanım kolaylığı ile favorim oldu.
Saçınızı ağırlaştırıp daha sönük gösterdiği gerekçesiyle saç kremlerinden uzak duruyorsanız Pantene Durulanan Köpük Krem'e şans verebilirsiniz....

16 yorum:

  1. ben bunu önce durulanmayan bakım köpüğü sanmıştım mikkshake gibi neyse ki bir yerde okudum da doğruyu öğrendim .-)) deneme boyunu almıştım saçlarımı güzel yumuşattı gerçekten tam boyunu da alabilirim.. güle güle kullan canım sevgiler.:-))

    YanıtlaSil
  2. Ben meraktan minik boyunu satın aldım bu çeşidinin, diğerlerinin minik boyunu bulamadım. Benim saçlarım kuru olduğu için bana da nemlendirmesi ve yumuşatması yetersiz geldi ama ben tamamen saç tipime uygun olmadığından bu sonucu aldığımı düşündüm. Uygulaması gerçekten çok eğlenceli ve bence tam seyahat dostu😊 Mutlulukla kullan Filiz'cim, sevgiler❤️❤️

    YanıtlaSil
  3. köpüğü kullanmaya daha başlamamışken bu yazı ile başylayacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Yağlandırmaması iyiymiş. Ben kremsiz yapamıyorum, saçlarım açılmaz hiç..

    YanıtlaSil
  5. Ben pantenenın durulanmayan keratın yağına bayılıyorummmmmm

    YanıtlaSil
  6. saçları 24 saat geçmeden yağlanan biri olarak denemeliyim!

    YanıtlaSil
  7. Ben de denebunu mart kutusuyla tanıştım bu ürünle. Çok sevdim.
    Gerçekten saçlarımı yumuşacık yaptı. Zaten ertesi gün gidip hemen aldım :)

    YanıtlaSil
  8. Köpükleri ben de seviyorum.Özellikle kokuları çok güzel :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, googlede arama yaparken bloğunuza rastladım ve çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutluyorum.
    Size kendi yaptığım bir uygulamayı tavsiye etmek istiyorum. Bu linkten bakabilirsiniz Kolay Pasta Tarifleri Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Pantene 15 yılı aşkın süredir kullandığım ve hiç değiştirmediğim şampuan markam benim.Aqua Light serisi kullanıyorum ve memnunum...

    YanıtlaSil
  11. ne kadar güzel bir fikir bravo Pantene !

    YanıtlaSil
  12. Benim kalın telli saçlarıma da hafif gelebilir ama deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  13. Filiz hanimcigim ben bu serinin hemen her ürününü kullaniyorum ve çok memnunum. Dediginiz gibi ince ve hacimsiz saca sahibim ve saçimi agirlastirmayan tek ürün bu oldu.

    YanıtlaSil
  14. durulanan köpük formu çok ilgimi çekmişti. Bazı olumsuz yorumlar da okudum ama en iyisi bir şans vermek galiba :)))

    YanıtlaSil
  15. Sanırım ince telli ve yağlı saçlar için ideal bir ürün.Saçlarım çok kuru,
    ve kalın telli olduğu için hafifi formüllü ürünler pek yeterli gelmiyor bana.Serinin bakım yağını merak ettim,belki onu denerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. İnce telli ve kuru saç tipim var, saçlarımı yumuşatan ürün arayışındayım bu sıralar mutlaka bakacağım :) Emeğinize sağlık, sevgiler <3 :))

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma