19 Nis 2017

Flormar Silk Matte Likit Ruj Yorumları / Cherry Blassom,Misty Rose,Autumn Timber

Flormar Mat Etki Koleksiyonu ile birlikte çıkan likit mat rujları çok sevmiş Fall Rose ve Autumn Timber adlı rujları başımın tacı etmiştim.Öyle ki Fall Rose eskimiş ambalajı ile hızla bitmeye yaklaştı ve ambalajın kötü görünümünden dolayı bu yazıda yer alamadı.
Bu seriyi sadece ben değil,pek çok kişi sevmiş olacak ki Flormar bu seriye yeni renkler ekleyerek Silk Matte serisini kalıcı hale getirmiş.Bende son aldığım renk olan Misty Rose rengine Autumn Timber ve firma tarafından gönderilmiş olan Cherry Blassom'u ekleyerek üç rengi bir yazıda göstermek istedim.
Flormar Silk Matte Ruj Renkleri
Son dönemde oldukça fazla likit ruj denedim.Denediğim her rujun yapısı bir diğerinden farklıydı.Kimisi çok sıvı olduğundan dudak çizgisini ayarlamak sorun oluyor kimisi ilk katta kapatmıyor kimisi de sürerken fazlaca dikkatli olmayı gerektiriyordu.Flormar Silk Matte serisinin en sevdiğim yanı nispeten daha kremsi olan yapısı sayesinde kolayca sürülmesi ve sürdükten sonraki kadifemsi yapısı oldu.
Flormar Silk Matte Rujlar
Kalıcılık olarak performansı zaten yüksek,benim daha denediğim kırmızı renk dışında dudak içinden silinmiyor,dudaklarımda kuruluk yapmıyor ve bu sayede bir likit rujdan beklediğim tüm kriterleri yerine getirmiş oluyor.

Renklere gelince 14 farklı renk alternatifi bulunan seriden mutlaka favori olacak renkler çıkıyor.Bendeki renklere değinmeden önce mağaza ışıklarının renkler konusunda yanıltıcı olabildiğini ekleyip bu yüzden elinizde denedikten sonra mutlaka mağaza dışında rengi kontrol etmenizi öneririm.
Flormar Silk Matte Yeni Renkler
 06 Cheryy Blassom : Adından da anlaşılacağı gibi bahar aylarının rengi olan bu ruj ışığa göre renk değiştiren harika bir pembe tonu.
11 Misty Rosy : Mağaza ışığında Fall Rose'a benzediğini düşünerek aldığım Misty Rosy mürdüme bakan güzel bir gül kurusu.Beklediğimden daha koyu renk çıkmış olsada renk tonunun güzelliğiyle beni yanıltmadı.
05 Autumn Timber : Daha çok sonbahar ve kış aylarının rengi olan Autum Timber sıcak tonlu bir kızıl kahve.Pek çok kişiye yakışacağını düşündüğüm bu ruj serinin en popüler renklerinden birisi.Şimdi değilse bile sonbahara doğru bu renge mutlaka göz atmanızı öneririm.
Flormar Silk Matte Ruj Renkleri
Autumn Timber rengine ait son görsellerim silinmiş olduğundan eski bir görsel eklemek durumunda kaldım.Işık  farkı ve uygulama hatasını görmezden geliniz :)

Silk Matte rujlarla ilgili yazıma burada son verirken ilerleyen dönemde serinin diğer renklerine de şans vereceğimi düşünüyor ve merak edenler için Mat Etki Koleksiyonuna ait iki farklı yazımın linklerini aşağıya ekliyorum.






22 yorum:

  1. şimdiye kadarki en favori rujlarımdan olmayı başardılar Silk Matteler kesinlikle çok başarılı :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim içinde öyleler Ümran'cım.Pek çok rengini alabilirim...

      Sil
  2. Gerçekten Silk Matte rujların formülasyonu çok iyi, yeni renkler eklenmesine de çok sevindim! Eğer Ofra Miami Fever alarak burnt terracotta rengi arzumu dindirmiş olmasaydım, Tender Terra rengini de ben alacaktım. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tender Terra hiç fena bir seçim değil Başak'çım.Ofra Miami Fever'ı olmayan biri olarak ben bakayım bari ona :)

      Sil
  3. 3'ünün de tonlarını beğendim ben..Likit rujun lip gloss gibi yapış yapış hissi veren sıkıntısı oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudakları kurutmayan kadifemsi bir yapısı var Yeşim'cim.Yapış yapış bir durumu asla yok :)

      Sil
  4. Filiz'cim, fall rose benim de favorim; hatta likit mat rujlarla barışmamı sağlayan ruj olabilir😊 Bu serinin kalıcı hale getirilmesine çok sevindim, kışa doğru autumn timber ı alabilirim. Hepsini mutlulukla kullan, öpüyorum❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu seri yumuşacık ve kurutmayan yapısıyla sevilmeyecek gibi değil.Fall Rose bu kış o kadar çok kullandım ki artık elim gidince ''bugün kalsın''diyerek farklı renklere yönelmeye çalışıyorum,o derece !
      Bende çok öpüyorum ♥

      Sil
  5. renkleri çok güzelmiş güle güle kullan cnm😊

    YanıtlaSil
  6. Bu serinin rujları glossları bir harika :) Dudakları kurutmayışı benim içnde büyük bir artı oldu zevkle kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende mutlulukla kullan Sena'cım.Çekinmeden tavsiye edeceğim nadir serilerden biri oldu benim için ♥

      Sil
  7. autumn timber herhalde en sevdiğim renk bütün mat rujlarım içinde ah bir de şu yazıları hemen soyulmasa süper olacak.. yeni renkleri henüz mağazada görmedim ben ama kalıcı hale gelmesi çok iyi olmuş bu rujların yapıları harika çünkü .. güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  8. Bilekte duruşta orta renk benlikmiş derken, dudak swatchlarında hepsine bayıldım! <3

    YanıtlaSil
  9. Bu seri hepimizi fethetti ama dediğin gibi rujların rengi benim dudağımda çok farklı duruyor. Bu seriden Cherry Blossom'u bahar rengi olarak seçtim, daha sık kullanıyorum. Ancak benim son günlerde favorim HD serisi :) sevgiler Filizciğim.

    YanıtlaSil
  10. Renkler şahanee çok beğendim güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  11. Flormar son zamanlarda kendini oldukça aştı çok güzel ürünler çıkarmaya başladı, bu rujlardan memnun olmayanı görmedim Türkiye'ye gelir gelmez bakıp alacağım kesinlikle 😍

    YanıtlaSil
  12. Bu seriyi çok sevdim ben de ve favorim cherry bolossom :)) Size de çok yakışmış, mutlulukla kullanın :))

    YanıtlaSil
  13. renklerin hepsi birbirinden güzel gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  14. Serideki tüm renkler neredeyse güzel fakat Misty Rosy başka güzelmiş �� Ve sana da çok yakışmış

    YanıtlaSil
  15. Harika renkler, güle güle kullan cnm. Özellikle Cherry Blossom süpermiş ;)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma