4 Nis 2017

essence DUDAK KALEMLERİ YORUM VE SWATCHLAR

essence uygun fiyatlı renkli kozmetik ürünleri ile bilinen,özellikle gençlere hitap eden bir marka.Ben başta ojeleri olmak üzere bazı ürünlerini gerçekten çok seviyorum ve alışverişe çıktıkça yeni ürünlerine göz atmaktan kendimi alamıyorum
Bu yazıda markanın popüler ürünlerden olan dudak kalemlerinin benim elimdeki renklerinden bahsetmek istiyorum.
essence Lipliner
 essence dudak kalemleri 3-4 ₺ aralığındaki fiyatları ile cüzdan dostu ürünler ancak her rengi ülkemize gelmediği gibi popüler renklerini  her an bulmak mümkün olmuyor.Ben uzun bir zaman aralığında  denk geldikçe beğendiğim renkleri toplayarak yedi renkten oluşan bir koleksiyona sahip oldum. 
essence lipliner
 Renklerden tek tek bahsetmeden önce elimdeki kalemlerin yapı bakımından birbirinden epeyce farklı olduğunu söylemek istiyorum.Özellikle çok arayarak sahip olduğum In The Nude,Satin Mauve ve Wish me a Rose renklerini diğerlerine göre daha sert yapıdalar.Bu durum dudakları çerçevelemek için kullanılmalarına asla engel değil ancak essence dudak kalemlerinin en bilinen özelliği olan ruj gibi tüm dudağa uygulanmalarını biraz zorlaştırıyor ve uygulandıklarında daha kuru bir görüntü oluşturmalarına sebep oluyor.

Soft Berry rengi ile yapı değişmeye başlıyor.Cute Pink,Femme Fetale ve Red Blush inanılmaz yumuşak yapıdalar ve ister dudak kalemi isterseniz ruj gibi dudağınızın tamamına kolayca uygulayabiliyorsunuz.
Kullanan pek çok kişiden duyduğum kadarıyla essence bir süre önce bu kalemlerde bir yenilemeye gitmiş.Önceden tamamı çok yumuşak olan kalemler bu süreçte eski yumuşak yapılarını kaybetmişler.
 Soft Berry ; Serinin çok kolay bulunmayan mürdümümsü rengi.Dalgalanma yapmasına izin verilmeden dikkatlice uygulandığında tüm gün boyu kalıcı harika bir ruj olabiliyor.

Femme Fetale ; Çok yumuşak yapısıyla kolayca uygulanan canlı kırmızıyı aynı tonda ruj uygulamadan önce dudaklarınızı belirginleştirmek için ya da tek başına ruj gibi kullanabilirsiniz.

Satin Mauve : En sevdiğim renklerden biri olan gül kurusu dudak kalemi ruj gibi uyguladığımda biraz kuru görünsede çok hoş bir rengi var.Denk gelirseniz bakmadan geçmeyin.

In The Nude : En çok aradığım renklerin başında gelen In the Nude oldukça sevilesi bir tona sahip.Yapısı bir miktar daha yumuşak olsa onlarca yedekleyebilirdim.

Cute Pink : Çok yumuşak yapıdaki cute pink mavi alt tonlu bir pembe tonu.Bahar ve yaz ayları için uygun olabilecek bu renk neyse ki zor bulunan renklerden biri değil ve ruj gibi de uygulanabiliyor.

Red Blush : Bordo'ya yakın  bir renk olan Red Blush yapısını çok sevdiğim renklerden biri.Kalem ya da ruj olarak beklentimi karşıluyor.

Wish me  a Rose : essence stantlarında sıkça karşıma çıkan bu renk yine bahar ve yaz ayları için uygun.
Benzer tonlu rujlarınızla  kombinlemek için şans verebilir,barbie pembesi dudaklara sahip olabilirsiniz.
Ben ruj olarak kullanmak için yapısını bir miktar sert bulduğum gibi rengini yaşıma çok hitap eder bulmadım.
Son olarak eklemek istediğim bir nokta daha var.essence dudak kalemlerinin yenilenmiş versiyonlarında ürün kapakları kalem renkleriyle aynı,eski ürünlerinde ise gri renkli kapaklar bulunuyor.Bulursanız gri kapaklı kalemleri hiç kaçırmayın,diğerlerini de varsa tester'dan deneyin derim.


Siz essence dudak kalemlerini kullanma fırsatı buldunuz mu? Cevabınız evet ise renk ve pigmentasyonlar hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

18 yorum:

  1. Ben yeni versiyonlarını denemedim ama eskilerini epey seviyorum! Wish Me A Rose bende daha mercana yakın duruyor, o yüzden rahat kullanıyorum. Berry'li başka bir rengi ve Satin Mauve ise benim de favorilerim! Güle güle kullan hepsini Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Filizcim sanırım 3-4 renk bende de var ama dudak kalemi kullanmayı hep ihmal ettiğim için çok da kullanamadım bunları yoksa femme fatale ve satim mauve efsane renkler.. güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. satin mauve ve cute pink en sevdiğim renkleri. bence renk ve pigmentasyonları iyi ama öyle tek başına ruj niyetine kullamak için pek de değil.

    YanıtlaSil
  4. Femme Fetale ve Cute Pink rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. Essence marka dudak kalemlerini iyi olduğunu duymuştum o zaman eski seriden bahsediyorlar :(

    YanıtlaSil
  6. Dudak kalemi alışkanlığını bir türlü oturtamadım :(

    YanıtlaSil
  7. Haklısınız eskiler daha yumuşak.yeniler biraz sert.ben kırmızısıni çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Benimde Satin Mauve favorim. Devamlı kullandığımdan bitmek üzere. Kesinlikle fiyatına göre çok güzel kalemler;)

    YanıtlaSil
  9. Bende de 4 tanesi var tek başlarına bile yetiyorlar.Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Filiz Hanım, braun face epilatörü hala kullanıyor musunuz. Ben daha önce bıyık bölgemde hiç bi işlem yapmadım, tüylerim belirsiz ve az. Siz de benim gibş bi durum ile bu ürünü kullanmışsınız. İlerleyen zamanlarda memnun kaldınız mı yoksa başka bi eoilasyon yöntemi mi denediniz. Görüşleriniz benim için önemli. Teşekkür ederim.
    Emine

    YanıtlaSil
  11. Çok çok çok seviyorum bu markayı. Ve dediğin gibi gri kapaklı olanları yurtdışında bile bulamadım değiştiği dönemlerde. Yapıları ve tonları çok farklılaştı.
    Güzel günlerde kullan Filizcim :)

    YanıtlaSil
  12. Dudak kalemi kullanmayı çok seviyorum. Özellikle de koyu olanlarla çerçeve yapmayı.

    YanıtlaSil
  13. çok sevdim hepsi de harika gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  14. In the Nude kesinlikle favorim hem de fiyat olarak da çok uygunlar.
    Sevgilerle ;)

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel renkler. Essence rujlarini kullaniyorum ama kalem hic denemedim.

    YanıtlaSil
  16. soft berry ve mauve yi beğendim. Fiyatları çok çok iyi, tüm dudağa uygulanması güzel olsa şukela olurmuş. Bu 2'liye bir bakacağım :)

    YanıtlaSil
  17. kalem olarak kullanmayı çok sevsem de, dudaklarımı fena halde kurutuyor. Ama almama engel olmuyor :)))

    YanıtlaSil
  18. Renklere bayıldım :)) Bana da ziyarete beklerim :*

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma