20 Mar 2017

YENİ RENKLERİYLE WETN WILD RUJLAR

Bu yazı ile Wetn Wild Megalast Rujları bloga üçüncü kez konuk ediyor olacağım. Oldukça uygun fiyatlı olan bu rujlar mat yapıları ve çekici renkleri sayesinde şans verilmeyi hak eden ürünler arasındalar.Ülkemize ilk geldiği dönemde satın aldığım rujlar oldukça kuru ve zor sürülen bir yapıdayken yenilenen formüller eskiye nazaran daha yumuşak yapıdalar ve kolayca uygulanıyorlar.
 Ürünleri açarken ürünün bir kısmını tamamen saran ürün koruma bantlarını farkettim.Bu gerçekten iyi olmuş çünkü müşteriler açmasın diye mağaza çalışanları tarafından bantlanan ürünler tam koruma sağlamadığı gibi açıldıktan sonra ambalajda iz ve yapışkanlık bırakarak sinir bozucu olabiliyor.
Saten yapılı mat rujlar uygulandıktan sonra hemen silinip gitmiyorlar.Yiyip içtiğim şeyler silinme oranını etkilesede bu renkleri dudağımda dört saat kadar görebiliyorum.

Renk tercihleriniz mevsime göre değişir mi bilmiyorum ama buradaki renklerden Mocha-licious ve Cinnamon Spice tam bir sonbahar/kış rengiyken In the Flesh ve Rose-bud ise ara geçiş dönemlerinde ve yazın rahatlıkla kullanılabilecek renkler.

Renklere tek tek göz atmak gerekirse;

Mocha-licious : Soğuk tonlu biraz daha mürdümlük içeren kahve.Mac Whirl ve Kat van D Lolita rujlara dupe gösteriliyor.Bence sıradanlıktan uzak,bir fondöten bir rimel eklenerek kullanılabilecek bir renk ancak siz siz olun denemeden almayın.Özellikle sorunlu ciltlerde ten makyajı olmadan kullanılabilecek bir renk değil.

Cinnamon Spice : Geçtiğimiz yıllarda çok popüler olan Marsala renginin Mega Last serisinde hayat bulmuş hali diyebilirim.Kahve alt tonlu bu harika bordoyu mutlaka bir kalem desteği ile kullanın derim.Böylelikle en iyi sonucu alacaksınız.

In the Flesh :Gül kurusu pembe karışımı bu ruj pembe sevmiyor olsanız bile gönlünüzü çalabilir.Mac Mehr ruja dupe gösterilen bu ruj Mehr'in biraz daha şeftalimsi ve çok az daha parlaklık içeren tonu gibi.Uygun fiyatlı alternatif arayanlar bu ruja göz atabilirler.

Rose-bud : Marka yıllar önce ülkemize geldiğinde aldığım ilk ruj Rose-bud adlı bu rujdu. O dönem yapı olarak daha kuru olan rujum bekledikçe pastel boya'ya dönmüş ve sürülmez olmuştu.Yenilenen formülüyle Rose-bud artık çok daha kolay sürülebiliyor.
Dudakta duruşu kendi dudak renginize ve ışığa göre biraz değişkenlik gösterebilecek olan bu ruj mercanımsı bir pembe tonu.Yüze canlılık katacak ve yine çok fazla makyaja gerek bırakmayacak canlı rengiyle pembe severler özellikle bu mevsimde şans verebilirler.
 Son olarak ambalaj tasarımına değinecek olursam hala kapağı açarken ruja değen ve kabında tıkır tıkır sallanan halleri devam ediyor.Yere düşürdüğünüzde kapak mutlaka yerinden çıkıyor ve çantanın içinde açılma olasılığı var.Bu minik kusurları görmezden gelirsek  10 küsür lira olan oldukça uygun fiyatlarıyla alınmayı kesinlikle hak ediyorlar.
Bir Gratis alışverişinizde renklerine göz atın derim.


Siz Wetn Wild Mega Last serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu rujlar içinde sizin favori renginiz hangisi ?



* Gratis #vazgecilmezmarkalarlasevgililergunu Blogger Etkinliği Sponsorudur.


19 yorum:

  1. Ben yeni seriden Spiked with Rum rengini almıştım ve çok çok güzel bana kalırsa. Rose bud ise tüm zamanların favorilerinden. Arkadaşım da bana Wine Room rengini ehdiye etti, mükemmel bir dudak pembesi, aklında olsun. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  2. rose bud çok favori bir renk değil benim için ama diğerlerini özellikle de mochalicious'u çok severek kullanıyorum.. güle güle kullan Filizcim sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  3. ambalaj sıkıntısını da hallederlerse çok güzel olacak cidden Cinnamon Spice favorim :)!

    YanıtlaSil
  4. Tarzın, paylaşımların ve yorumların bir çok makyaj blogger'ından farklı. Deneyip, yorumlaman çok güzel. Aslında yazabilecek çok şey varda. Susmak bazen en iyisi. Başarıların devamını dilerim. Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  5. Ben hepsini begendim zaten bu tonlara zaafim var 😊

    YanıtlaSil
  6. ben de bu serinin bir rengi var ve ben gerçekten çok memnun kalarak kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Renkler şahane, güle güle kullan Filiz'cim. Ne zaman şu tasarım olayına bir çare bulacaklar o zaman bol bol alacağım. Çantaya atmaya korkulan ruj mu olur :))))

    YanıtlaSil
  8. Ben denemedim daha önce. Ancak mocho licious sanki şahane bir şey gibi hissediyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba remington ipl cihaziyla ilgili bir yazinizi gordum uzun vadede sonuclari paylasacagim demissiniz sonuc ne oldu acaba? Memnun musunuz?

    YanıtlaSil
  10. Bende bare it all rengi var, yapısını da çok seviyorum ama ambalaj sorunları nedeniyle ikincisini almaya hevesli olamadım. Renkleri gerçekten çok güzel, özellikle cinnamon spice sürekli bakıp durduğum bir renk :) Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  11. renkleri ve yapıları ben de çok seviyorum ama kapakları o kadar dandik ki hepsinin kapağı kendi kendine kırıldı :( artık çantamda taşıyamıyorum malesef..

    YanıtlaSil
  12. Bu 4 renk benim radarımda kesinlikle! Mocha şu an koleksiyonuma katılmaya hak kazandı , darısı geri üçünün başına diyorum <3 Kesinlikle yenilenen yapıları harika olmuş. Yine harika fotoğraflar tabiki <3 Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. Mocha olan çok güzelmiş gerçekten tonuna bayıldım :) Sizi yeni keşfettim tekrar bloggerı kullanmaya başlayınca, benim sayfama da beklerim. Sevgilerle. :)

    YanıtlaSil
  14. mocha licious rengi burdan harika gözükmekte bu rujların kapakları artık n'olur düzelsin ya :(

    YanıtlaSil
  15. hem uygun fiyatlılar hem de performansları gayet iyi. Ben de almıştım bir kaç renk. Şu bantlama olayı gerçekten çok çok sinir bozucu umarım farklı bir yöntem belirler.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  16. Bu seri gerçekten başarılı. Birçok rengini de aldım ancak bahsettiğin ambalaj olayı gerçekten can sıkıcı. Mesela ben hiç makyaj çantama atamıyırum. Günün yardımcıları içinde paylaşım yapamıyorum. İlla ki bir yerlerinde bir kötü görünüm oluştu 😕

    YanıtlaSil
  17. bu renlklerin hepsi bende var ve hepsini çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  18. Solda ki 2 renk çok güzel. Ambalaj sıkıntısı ortak şikayetimiz ama yine de almaktan vazgeçmiyorum ♥

    YanıtlaSil
  19. Yazında paylaştığın tüm renkler benim de çok sevdiğim renkler. Ambalaja çözüm bulunur umarım.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma