29 Mar 2017

UYGUN FİYATLI TEKLİ FAR ÖNERİLERİ

Günlük makyajımızda far kullanmayı hepimiz seviyoruz.Kimimiz çoklu far paletlerini tercih ederken kimimiz pratik oldukları ve çantaya atılabildikleri için tekli farları tercih ediyor.Ben palet seven taraftayım ancak tek başına günü kurtarabilen çok sevdiğim tekli farlara da hayır diyemiyorum.
Bu yazımda size tekli far seçerken başvurabileceğiniz markalardan derlediğim uygun fiyatlı tekli farları biraraya getirdim.Umarım sizin için faydalı bir yazı olur.
Tekli Far
1-Wetn Wild Nutty : Uygun fiyatlı far deyince aklıma ilk gelen marka Wetn Wild oluyor.6-7 lira gibi bir fiyata satılan tekli farların Nutty rengi tek farla göz makyajını tamamlama fırsatı veren joker bir ürün.

2-Wetn Wild Brulee : Göz kapağı renginizi eşitlemek ya da kaş altınızı aydınlatmak mı istiyorsunuz? O halde hemen gidip kendinize yumuşak yapılı ve bir o kadar örtücü Brulee'yi alabilirsiniz.

3-essence my must haves farlar: essence, farlarını çok tercih ettiğim bir marka değil ancak yeni çıkarmış olduğu tekli farların muhteşem renklerinden almamak olmaz.Üstelik biraraya gelip kendi paletinizi oluşturmanıza da olanak sağlıyorlar.

4-Kiko Water Eyeshadow Champagne : Kahvemsi şampanya rengiyle tek başına kullanılmaya uygun bu fara mutlaka göz atın.Önümüzdeki günlerde detaylarına bir blog yazısı ile göz atacağız.

5-Maybelline Color Show Mono Eyeshadow Lustrous Beige: Ambalajının kalitesizliğine rağmen kullanışlı rengiyle şans verilmeyi hak eden bir diğer üründe Maybelline'nin az önce bahsettiğim Kiko Water Eyeshadow benzeri rengi olan  Lustrous Beige adlı far.

6-Maybelline Color Tattoo On and on Bronze : Aldığım ilk günden beri çok sevdiğim,ne zaman makyaj yapmaya fırsatım olmasa imdadıma yetişen fardır.Bana kalırsa her makyaj çantasında bir adet bulunmalı!

7-Yves Rocher Mat Bej : Markanın yakın zamanda çıkardığı tekli farları doğal renk tonlarıyla şans verilmeyi hak ediyor.Mat bej rengi bence gayet iyi bir seçim.

8-Kiko Metallic Rosy Sand : Rose Gold sevenler için bundan daha iyi bir seçenek olabilir mi bilmiyorum.Kiko'nun bu farı bahar ayları için biçilmiş kaftan.

9-Catrice Liquid Metals Nougat it Right : Bir parça dökülme yapsada başarılı bulduğum Liquid Metals serisinin farları da oldukça hoş.Nougat it Right rengin yanında birde Rose Gold var ki ona da bakın derim.

10-Catrice Matte Eyeshadow: Catrice'in bir görünüp bir kaybolan Matte serisi Taupe rengiyle günlük kullanım için aklınızda bulunsun.

11-Maybelline Excess Shimmer Bronze Far : Her ne kadar bronze rengine yer vermiş olsamda bej rengi alınasıdır.Bir Color Tattoo değiller ancak şans verilmeyi hak ediyorlar.

12-Kiko Pearly Pink-Satin Coral : Tek farda iki renk bulunduran bu serinin Pearly Pink-Satin Coral rengi yüze canlılık getirecek bir far.Hazır mevsimiyken göz atmakta fayda var.
13-NYX Prismatic Farlar :Özel günler,partiler için far arıyorum diyorsanız parlak,metalik renkli Prismatic farlar oldukça çekiciler ve tek başına kullanılmaya oldukça uygunlar.

14-Pastel Nude Farlar : Peach rengi yanında seveceğiniz pek çok far alternatifi bulabileceğiniz Nude far serisi,renkten renge pigmentasyon farkı göstersede hafif ambalaj,uygun fiyat ve doğal renk alternatifleri ile mutlaka bakılması gereken far serileri arasında.

15-Pastel Terracotta Far :Hem hafif bir aydınlatıcı hemde far olarak kullanılabilecek rengiyle M108 rengini mutlaka not etmenizi öneririm.

16-NYX Hot Singles Far :88 renk alternatifi içinden ister doğal ister dikkat çekici renkler seçebileceğiniz far serisi sınırsız favori gösterebileceğim renkleri ve 11,90 olan fiyatlarıyla gülümsetiyor.

17-Flormar Eyecatcher Dazzling Far: Action,Close up ve görseldeki Boom Shot rengiyle dikkat çeken bu seri bir koleksiyona ait olup mağazalarda satışı olmasada Flormar online'da hala bulunabildiğinden bu yazıya eklemek istedim.


Yazıma burada son vermeye hazırlanırken ürün çeşitliliği olarak epeyce ilerlediğimizi farkettim.Son dönemde çok popüler olan Color Pop markasını da yakın zamanda yazılarımıza eklemeyi dileyerek hoşçakalın diyorum.

Siz bu farlardan hangilerini kullanıyorsunuz? Varsa sizin favorilerinizi de okumak isterim.

18 yorum:

  1. paletleri çok sevsem de ben de tekli far almadan duramıyorum.. bunlara bir de Mac ve Nars teklileri eklemek isterim pek de uygun olmayan fiyatlarına rağmen harika renkleri var insan almadan duramıyor..sevgiler canım .-))

    YanıtlaSil
  2. Ay ne güzel bir yazı olmuş, görseller de şahane! Benim favori tekli farlarım Pastel 81 Bronze, Maybelline Color Tattoo On and On Bronze, NYX Prismatic farlar ve ColourPop Weenie ile LaLa :) Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. sanırım en sevdiğim color tattoolar, lustrous beige de iyidir ama aynı seriden diğer toz falrlarını sevmedim maybelline'in. essence'in de denedim, renkleri ve pigmentasyonu iyi ama çok tozutuyor ve kalıcılık çok iyi değil. Kiko'nunkileridenemeyi çok istiyorum. max factor'ın krem farını da sevemedim. Yves Rocher'e ise bir göz atacağım ^^

    YanıtlaSil
  4. Kiko Champange ve Max factor farları bi harika!

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir derleme olmuş canım. Hepsi benim de beğendiğim farlar! Hele maybelline lustrous biege müthiş bişi:)

    YanıtlaSil
  6. Nyx Prismatic farlara bayılıyorum desem yeridir. Özellikle Sunset Daze bir harika :) Ayrıca farlar hem baz hem aydınlatıcı hem far hem göz kalemi hem de allık oluyor yeri geldikçe çok amaçlı ürünler :)
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  7. Kiko farları ne kadar hoş duruyor. Mutlaka göz atacağım;) Benim şu aralar favori tekli farım NYX in Heat isimli farı. Tavsiye ederim çok hoş duran oldukça kalıcı bir far;)

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzel bir yazı olmuş! Wet n wild farları benim de vazgeçilmezim. Color Tatoo On and on bronze rengini de aynı şekilde acil durumlarda severek kullanıyorum.
    Ayrıca Essence'in My must haves farlarını da bulabilirsem minik bir set oluşturmayı düşünüyorum. Ben de bloguma beklerim: www.renklidosyam.blogspot.com.tr
    Sevgiler,
    Seher

    YanıtlaSil
  9. Geçen Rossmana girdiğimde Essence Tekli far aldım. Çok ucuzdu 3.95 Tl ye aldım. Fırsatları kaçırmamak lazım. Bugün çok faydalı bir post olmuş. Yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Ben de palet severlerdenim.Ama benim markam daha uygun yollu,Golden Rose Professional Palette Eyeshadow serisinden 104 numara...

    YanıtlaSil
  11. Çok bilgilendirici ve yardımcı bir yazı olmuş.Emeğinize sağlık.Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Ben de palet seven taraftayım ama bazı tekli farlar gerçekten kurtarıcı oluyorlar😊😊 Ellerine sağlık Filiz'cim❤ Sevgiler❤❤

    YanıtlaSil
  13. Bende de Lavera nın, Kiko'nun ve Biota nın tekli farları biri bej, biri gri diğeri de çok hafif lila. Bu üçünü çok seviyorum. Ama alırken gözüm hep paletlere gidiyor :)

    YanıtlaSil
  14. Son derece aydınlatıcı bir yazı olmuş canım emeğine sağlık. Genel olarak yorumlarına katılıyorum ben aralarından sadece Maybelline farlarla anlaşamıyorum. Kiko ve NYX'ler bir tık önde :)) Sevgiler ,

    YanıtlaSil
  15. bende en çok biota ve flormarın farlarını kullanıyorum ama kiko larda gözüm kaldı

    YanıtlaSil
  16. wetn wild tekli farlarını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  17. Ofisteki kızlarla okuduk yazını tek tek ürünleri not ettiler Harika bir yazı olmuş canım

    YanıtlaSil
  18. Tekli far önerilerinizi okuduktan sonra nihayet bir far edindim. Aradığım rengi zor buldum. Yeşil.
    Flormar'dan 15 tl ye aldım. Çok uzun zamandır aradığım bir renkti ve ilk bulduğum markayı aldım :)
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma