10 Mar 2017

PHYSICIANS FORMULA MİNERAL İNCİLİ BRONZER PALETİ İNCELEMESİ

Bu yazımda denediğim her yeni ürünü kalbimde yer edinen Physicians Formula'nın Mineral İncili Palet Pudra'sından ( Mineral Glow Pearls) adlı ürününden bahsetmek istiyorum.
Aydınlık Görünümlü Makyaj Trendi yükselişini sürdürürken karma cildime uyabilecek ürünlerini elimden geldiğince denemeye çalışıyorum.Çok amaçlı kullanıma uygun olduğu için glow yapılı pudraları tercih ediyorum ve hem yüzüme hemde dekolte bölgesindeki kemikli kısımlara uygulayarak kullanıyorum.
Physicians Formula İncili Palet Pudra Kullananlar
 Görünümüyle Guarlain Meteories Sıkıştırılmış Pudra'yı hatırlatan Mineral İncili Pudra her zamanki Physicians Formula şıklığındaki ambalajı ile göz dolduruyor.Ambalaj kapağının üzerinde bulunan inci pudranın özelliğiyle örtüşüyor ve çok hoş görünüyor.Paletin alt kısmı markanın pek çok ürünündeki gibi fırça içeren bir bölüme ayrılmış ancak ben uygulama için bu fırçayı tercih etmiyorum.
Physicians Formula İncili Palet Pudra Yorumları
İç içe geçmiş üç farklı renkten oluşan pudra'nın üzeri ilk kullanım öncesinde inci renginde ışıltılı bir tabakayla kaplıydı.Hatta ilk gördüğümde bu görünümden dolayı ürünün bir aydınlatıcı olduğunu düşünmüştüm.İlk kullanımdan itibaren bu ışıltılı kısım yavaş yavaş kalkmaya altından asıl bronzer kısım görünmeye başladı.Physicians Formula ürünlerine ihtişam kazandırmak için pek çok üründe bu tekniği uyguluyor.
Physicians Formula İncili Palet Pudra Yorumları
Mineral Glow İncileri yurt dışında incelediğimde farklı cilt tonlarına uygun biri transparan bir diğeri de neredeyse bir aydınlatıcı tonunda olan dört farklı çeşidini görmüştüm.Ben açık cilt tonlarına uygun olan Light Bronzer rengini çoğu zaman allık gibi kullanıyorum.Uygulandığı yere bıraktığı sıcak tonlu aydınlık görünümü çok seviyorum.
Parlak yapısı yüzünden tüm yüze uygulanması mümkün olmayan bronzer elmacık kemikleri gibi yüzün yüksek bölümlerinde harika duruyor.Özellikle tok yapılı bir fırça ile uygulayıp iyice dağıttığımda hem görünüm hemde kalıcılığı bakımından aldığım sonuçtan memnun kalıyorum.

Physicians Formula İncili Palet Pudra Yorumları

Physicians Formula İncili Palet Pudra Yorumları
 Gerçek mineral özleri ile formüle edilmiş olan ve paraben içermeyen pudra gözenekleri tıkamadan anında ışıltılı ve parlak bir cilt tonu elde etmeye yardımcı oluyor.Aydınlık görünüm veren pudra arayışındaysanız mineral içerikli bir ürün oluşunu da göz önünde bulundurarak Physicians Formula Mineral İncili Palet Pudra'ya göz atmanızı öneririm.

Siz Physicians Formula ürünlerinden hangilerini denediniz? Varsa sizin favori ürünlerinizi de okumak isterim.

15 yorum:

  1. Filiz'cim çooook şık :) Oldukça da pigmentliymiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Ürünü ve tanıtımını ilk siz de okuyorum, görür görmez "Aman Allahımmm" dedim :) güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  3. güzelmiş. ben de bir kaç ürününü kullandım physicians formula'nın, en çok super bb concealer-corrector'ını seviyorum. biraz ıslak bitişli ama olsun^^

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş gerçekten.. Bayıldım... Hiç bu marka ürünlerinden denemedim ama çok merak ediyorum.. Ürün ambalajı gerçekten şahane.. Tüm ürünleri öyle aslında...

    YanıtlaSil
  5. bayılıyorum bunlara PF'nın sanırım şu ara en çok istediğim ürünü diyebilirim bunun bir de pembeli allığı var ikisini de alacağım kesinlikle güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  6. Hiç duymadığım bir markaydı. Ambalajına bayıldım valla :)

    YanıtlaSil
  7. Artık makyaj ürünlerinde zararlı madde kullanımı epey azalmış gibi.

    YanıtlaSil
  8. çok merak ettim açıkcası :) kesinlikle bakacağım <3

    YanıtlaSil
  9. Rengi ve ambalajı çok güzel 😊

    YanıtlaSil
  10. farklı görüntüsü olan bir ürün, kalitesi markasından belli, iyi günlerde kullanın Filiz Hanım :)

    YanıtlaSil
  11. PF sadece iki allığını denedim ve yüzümde çok toz toz durdu. Sonrasında görünümleri çok cazip gelse de pek almak gelmedi içimden. Ancak son dönem çıkan bronzerları yeniden aklımı çeliyor!

    YanıtlaSil
  12. PF'nin ürünleri görsel bir şölen zaten! Bunun yanında kullandığım hemen hemen her ürününden de memnun kaldım. Özellikle Muru muru Butter Bronzer favori bronzerım oldu diyebilirim. Bu incili tatlışa da bayıldım, güle güle kullan Filiz'cim, öperim!

    YanıtlaSil
  13. PF hiç kullanmadım henüz. Sanırım bi eksiklik bu...

    YanıtlaSil
  14. PF ürünlerini kullandıkça sevmeye başladım şu ürünün pembe veya şeftali tonlusu olsa ne güzel allık olur.:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma