22 Mar 2017

FLORMAR ARTY POP KOLEKSİYON İNCELEMESİ

Dekorasyon, moda ve sanat dünyasında adını sıkça duyduğumuz pop art kavramı Flormar'ın birbirinden renkli ürünleri bulunan Arty Pop Koleksiyonu ile hayat buluyor.Hazır bahar kapıdayken bu renkli koleksiyon ile canlanmak ve farklı görünmek istiyorsanız ilk izlenimlerimi içeren yazımı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.
Flormar Arty Pop Koleksiyonu aydınlık ve ıslak görünen rengarenk ürünleri ile dikkat çekiyor.Bu koleksiyondaki ürünleri hafifçe kullanarak günlük makyaj yapabileceğiniz gibi farklı ürünleri biraraya getirerek hayalinizdeki en ilginç makyajı da ortaya çıkarabilirsiniz.
Ben ürünlerin genel özelliklerinden bahsetmeye ilk dikkatimi çeken ürünler olan Makyaj Bazı,Glowy BB Krem ve Krem aydınlatıcı'dan bahsederek başlamak istiyorum.

Pore Minimizer Makyaj Bazı : 25 ml'lik jel yapılı,şeffaf makyaj bazı ciltteki ince çizgi ve gözenek görünümünü azaltmayı, hafif yapısı ile gün boyu ferah ve canlı bir cilt elde etmeyi vaad ediyor. Sürdüğü andan itibaren pürüzsüz ve yumuşak bir doku yaratan makyaj bazı, yağsız formülü sayesinde cildimde ağırlık yapmadığı gibi,kaşıntı,hava alamama duygusu oluşturmadı.Gözenek görünümüme herhangi bir etkisi olmazken cildimi pürüzsüzleştirerek fondöten uygulamasını daha kolay hale getirdi.
Glowing BB Cream : Pürüzsüz ve aydınlık bir görüntü yaratmayı vaad eden ve bunu büyük ölçüde başaran bir ürün.İnce ve akışkan yapısı ile kolayca uygulayabildiğim BB Cream’in Light Medium rengi buğday tenimle hemen hemen örtüştü.Kusurların yoğun olduğu bölgelere önce kapatıcı uygulayıp ardından bu ürünü uyguladım ve cildimde dengeli bir ton elde ettim. Cildi hafifçe nemli tutan BB krem kuru ve normal ciltlerin bu mevsimde rahatça kullanabilecekleri bir ürünken karma ve yağlı ciltler parlama sorunuyla karşı karşıya kalma riski konusunda uyarmak isterim.
Arty Pop Liquid Illuminator: Serinin en merak ettiğim ürünlerinden olan likit aydınlatıcıların üç farklı renk tonu bulunuyor.Benim denemiş olduğum Bronz Glow koyu rengiyle ilk bakışta korkucu görünsede uygulandığında gayet güzel duruyor. İnce ve kolay dağılabilen yapısı sayesinde ciltte abartıya kaçmamış hoş bir bronzluk elde ediliyor. Kremsi dokusu ve hafif renkli kalıcı formülü ile kolayca uygulama yaptığım ürünü allık bölgesine uyguluyorum.Aydınlatıcı olarak kullanmak içinse Sunset Glow rengini ilk fırsatta almak istiyorum.

Perfect Match Duo Göz Farı : Göz makyajında farklı tonları kombinlemekten hoşlananlara göre olan ikili farlar hafif sedefli ve yarı mat kombinasyonlardan oluşuyor.Benim denediğim leylak ve mürdüm tonlarından oluşan oluşan Lilac&Violet çok pigmentli bir ürün değil.Rengi tam yansıtmak için birkaç kat uygulama yapmak ve kalıcılığı artırmak için altına baz uygulamak gerekiyor.
Göz makyajında hafif etkiden hoşlananlar bu renge bakabilirler.

XL Eyeliner Pen : Göz kalemi uygulamasında pratik bir çözüm olan XL Eyeliner Pen kalın, keçe uçlu yapısı ve kalem şeklindeki tasarımı sayesinde göz makyajını her zamankinden kolay kılıyor. Keçe uçlu eyeliner sayesinde profesyonelliğe gerek olmadan gözleri belirginleştirmek mümkün. Koyu siyah rengini sevdiğim eyeliner gün içinde dağılmıyor ancak kısa sürede kuruyacak gibi görünüyor.Hatta bazı arkadaşlarımda renk vermediğini okumuştum ancak benimkinde şimdilik öyle bir sorun yok.

XL Twisting Volume & Curl Mascara : Kirpiklere hacim kazandırırken, topaklanma, birikme ve bulaşma problemlerini de önleme vaadi ile gelen maskara çapraz kıllı plastik bir fırçaya sahip.Fırça biraz büyük olduğundan uygulaması el alışkanlığı istiyor ve ben henüz bu alışkanlığı kazanamamış olduğumdan göz kapağıma ürün bulaştırabiliyorum.Dolgunluk etkisini artırmak için birkaç kat uygulama yaptığım maskaranın kıvırma etkisi fena değil gibi.Biraz daha kullandıktan sonra detaylara ayrıca yer vermeyi planlıyorum.

Creme Lip Gloss : Koleksiyonun en sevdiğim ürünlerinden birisi de kadifemsi yapılı bu lipgloss oldu.Sürülürken likit mat ruju andıran ancak matlaşmadan kalan bu ürün,ruj ile gloss ile ruj arasında bir yerde.
Hoş kokusunu,kayarcasına sürülüşünü,pürüzsüz duruşunu,yapışkan his bırakmamasını en çokta rengini sevdiğim gloss yiyip içince silinip biraz dağılsada bu ara elimden düşmüyor.
Creme Lipstick : Pop Purple rengini denediğim bu ruj renk tonuyla Arty Pop makyaja uygun görünüyor.Yumuşak yapısı sayesinde kolay uygulanarak dudaklara yoğun renk veriyor.Bol nem veren yapısı sayesinde dudaklarımı hiç kurutmazken farklı tonu sayesinde iltifat alıyor.

Care&Go Cuticle Oil : Limon ve tatlı badem yağı özleri içeren Care&Go Cuticle Oil serinin en dikkat çekici ürünlerinden biri.Tırnak ve tırnak etlerini nemlendirmek için tırnağı ambalaj içindeki süngere batırıp çevirmek yeterli. Setleşmiş deriler ve kuru tırnaklardan şikayetçiyseniz Care&Go tırnak bakım yağına göz atmanızı öneririm.

Full Color Nail Enamel : Bir koleksiyonda ilk baktığım ürünler genellikle ojeler oluyor.Flormar'ın severek kullandığım Full Color serisi bu koleksiyonda iştah kabartan sekiz farklı renk tonu ile geliyor.Yüksek kapatıcı yapısı ile tek katta bile opaklık sağlayabildiğim serinin bendeki rengi Puzzle .Tabiki ilk fırsatta 05 numaralı Tic-tac-toe rengini de koleksiyonuma ekliyor olacağım.

Siz Flormar Art Pop Koleksiyonu'nu inceleleme fırsatı buldunuz mu ? Benim favorilerim arasında Likit aydınlatıcılar,lipgloss ve ojeler ilk sıraya yerleşiyor.Siz koleksiyondan en çok hangi ürünleri beğendiniz?

15 yorum:

  1. Krem lipglossa bayıldım, o nasıl yapı o nasıl güzel renk. Makyaj öncesi baz, başka bir serisini kullanıyorum markanın, aynı bahsettiğin gibi gözenek küçültmüyor ama cildi makyaja iyi hazırlıyor. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Flormar başarılı bir koleksiyona imza atmış! Bende Star Glow rengi var aydınlatıcının ve mü-kem-mel! BU arada, BB kremi ben de sevdim ama 3 numara Dark Medium rengi olduğu için elimde çok kullanamadım. Sendekinin tonu bana da olur diye düşünüyorum; yaz için aklımda olsun! Ojelerin Puzzle rengi harika duruyor, alınacaklardan! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
  3. hepsi ayrı ayrı çok hoş gözüküyorlar, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu seriden bir kaç ürün aldım. Gözenek için olan baz pek tatmin etmedi beni açıkcası.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  5. bu kolleksiyonun renkleri şahane :)

    YanıtlaSil
  6. ojeleri her serisinde hep favorilerim arasında onun dışında bu lip gloss olan ama mat duran rujlarını da çok sevdim. Ojelerden Tic Tac Toe bende var ve çok tatlı bir renk tavsiye ederim :) Xl eyeliner penle malesef anlaşamadım ben çünkü rengini çok çok az veriyor ve tam bir siyahlık yok :( Favorim bu seride aydınlatıcı, rujlar ve tırnak bakım yağı oldu canım :)

    YanıtlaSil
  7. tırnak yağını merak ettim :)çok güzel bir inceleme yazısı olmuş canım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Ürünlerin kadar sunumlarına da hayran olduğum insan yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  9. Paylaşım için teşekkürler :)) Banada beklerim.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. Bu koleksiyon benim çok ilgimi çekti ama gittiğim Flormar henüz gelmediğini söyledi. Özellikle baz BB ve tırnak yağı ile ilgileniyorum. Tekrar gidip bakacağım. Bilgi için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  11. favorilerimiz benziyor Filizcim ben de ilk sıraya aydınlatıcı ve lipglossu daha sonra da tırnak bakım yağını koyuyorum.. ojeler ayrı tabi :-)) güle güle kullan canım ..sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  12. Flormarin son zamanlarda çikardìgi ürünler ne güzel. Ambalajlarini da çok begeniyorum 😊

    YanıtlaSil
  13. Ben bu serinin süngerli tırnak yağını ve lipglosslarını merak ediyorum. Sanırım koleksiyona bakarsam, iki ürünle yetinirim :) Ambalajları tam bahara yakışır olmuş. Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
  14. başarılı bir koleksiyona benziyor

    YanıtlaSil
  15. Gloss ve tırnak bakım yağı ilgimi çekti canım. Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma