31 Mar 2017

CİLT MAKYAJINDA KULLANILABİLECEK RENKLİ GÜNEŞ KORUYUCU

Havaların ısınmasıyla beraber dışarıda daha uzun saatler kalmaya,eğlenceli açık hava aktivitelerine katılırken güneşten daha fazla zarar görmeye başlıyoruz.Güneşten korunmak kuşkusuz her mevsim önemli ancak bahar ayları ile birlikte kendimizi ve sevdiklerimizi güneşten korumak hayati bir önem taşımaya başlıyor.
Ben kış mevsiminde genellikle fondöten kullanıp altına güneş koruyucu kullanırken bahar ve yaz aylarında renkli güneş koruyucu ürünlere yöneliyorum.Böylelikle hem fondöten ağırlığından kurtulmuş hemde tek bir ürünle yüzümü renklendirip güneşten korunmuş oluyorum.
Mineral Filtreli Renkli Güneş Koruyucular
 Bu ürünlerin pek çoğunun kuru ve normal ciltler için avantaj,karma ve yağlı ciltler için dezavantaj olan bir yönleri var ki bu da çoğu zaman parlak yapıda olmaları.
Karma ciltli biri olarak kullandığım ürünün yüzümde yağlı bir görünüm oluşturması, elimle dokunduğumda aşırı nemli ya da yapışkan olması en son isteyeceğim şeyler.Bu sebeple bunların hiçbirini yapmayan,cilde çok hafif bir parlaklık veren SVR SPF 50 ECRAN MINERAL TEINTE adlı renkli güneş koruyucu'dan size de bahsetmek istiyorum.

Kimyasal filtrelere teloransı olmayan ciltler için geliştirilmiş renkli güneş koruyuculardan normal ve karma ciltlere uygun olanını kullanıyorum.Bu ürün parfüm ve kimyasal filtre içermeyen %100 mineral güneş koruma filtreleri ve güçlü bir antioksidan olan Biflavonoid ile hücre DNA'sını ve cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyor.
Renkli Güneş Koruyucular
Oldukça yoğun yapıda olan ürünün küçük bir miktarı yüzün tamamına yetiyor.Ten rengiyle küçük kusurları tamamen kapatarak neredeyse fondöten etkisi yapıyor.Kapanmayan koyu renkli lekelerimin üzerine hafifçe kapatıcı ya da pudra uygulayarak kusursuz bir cilt elde edebiliyorum.

Biliyorsunuz ki fondöten altına uygulanmış bir güneş ürününü gün içinde tazelemek mümkün olmuyor.Bu ürünü kullanırken lekelenme korkusu yaşadığım bölgeye gün içinde tekrar uygulama yapabiliyor olmam gerçekten bir avantaj.
Mineral Filtreli Renkli Güneş Koruyucular

Nasıl uyguluyorum?

Nemlendirici dışındaki ürünleri elimle uygulamaktan hoşlanmayan biri olarak bu ürünü de fondöten fırçamla uyguluyorum.Zaten elimle uygulamayı denediğimde fırçayla elde ettiğim o güzel görüntüyü elde edemiyorum.
Ürünü uygulamadan önce cildin temizlenmiş ve nemlendirilmiş olması ortaya çıkan sonucu mutlaka etkiliyor.Bu sebeple özellikle sorunlu bir cildiniz varsa temizleme-nemlendirme adımını atlamamanızı öneririm.
Uyguladıktan sonra kusurları kapanıp hafifçe ışıklanan,üstüne birde güneşten korunan cildinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sizin renkli güneş koruyucularla aranız nasıl? Varsa sizin favorilerinizi de okumak isterim.

19 yorum:

  1. Yaz için kesinlikle aklımda olacak bir ürün Filiz'cim, ben de kat kat ürün sürmekten hoşlanmıyorum. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Bu markayı ilk kez duydum güle güle kullanın şu aralar renkli güneş kremlerini (yüzüm için) ben de ilgi duyuyorum buna da bakabilirim. Bioderma teinte de güzel fena değil. Bunun fiyatı nedir acaba? :)

    YanıtlaSil
  3. ben de oldukça sevdim Filizcim kolay uygulanması ve parlamaması bence artı özellikleri ama fırça veya süngerle uygulamayı denememiştim bir de öyle deneyeyim de öyle yazayım o zaman güle güle kullan canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  4. 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum hatta bugün yüzünde lekesi olan arkadaşım da denedi ve inanılmaz memnun kaldı kapatıcılığı bana göre çok iyi gün boyuda yüzümde kaldı diyebilirim ;)

    YanıtlaSil
  5. Benim de severek kullandığım bir urun. Ben çok makyaj yapmadigimdan, benim icin ayni zamanda fondoten etkisi göstermesi artı oluyor.
    Yazın çok aydınlatıcı olmuş, sevgiler

    YanıtlaSil
  6. İlk kez duyduğum bir marka oldu. Güle güle kullan. Aklımda olsun mutlaka.
    SEvgilerle :)

    YanıtlaSil
  7. Bu ne güzel ne kullanışlı bir ürün böyle. Hem koruyucu faktörlü olması hem de kapatıcı özelliği olması harika, yaz için mutlaka gerekli...

    YanıtlaSil
  8. En sevdiğim renkli güneş koruyucuları. Ürünü yorumlarından sonra merak ettim deneyeceğim mutlaka

    YanıtlaSil
  9. Yaz mevsimi için harika bir alternatif bende nuxe kullanmıştım renkli güneş koruma olarak.

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir ürüne benziyor canım, aklımda olsun. Avene, LRP ve Hamilton'u sevdim. Hamilton'u 2 sefer aldım ama bu sefer Solante'mi alsam diyordum. SVR'ye de bakacağım.

    YanıtlaSil
  11. Fondöten kullananlar için yaz aylarinda büyük rahatlik.

    YanıtlaSil
  12. Bu markayı çok merak ediyordum. Yazın bu tarz renkli koruyucular gerçekten çok pratik oluyor ve kat kat ürün uygulamaktan da kurtarıyor😊 Yaza kadar elimdeki yüz için güneş koruyucular biterse deneyebilirim😊 Mutlulukla kullan Filiz'cim, sevgiler❤

    YanıtlaSil
  13. Ya cok beğendim tam istediğim bi ürün

    YanıtlaSil
  14. Renkli nemlendirici ve güneş koruyucu ürünleri seviyorum, hele ki yaz aylarında. Bioderma, lrp den sonra benim dikkatimi çeken ürün bu olmuştu. Dediğin gibi karma ciltlerde o parlama, yapışkan his bazen inanılmza rahatsız edici olabiliyor.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. Renk tonu hakkında bilgi verir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buğday ten ve biraz daha açık renklilere rahatça olur ama almadan önce denemenizi öneririm ♥

      Sil
  16. içeriginde klor ve alkol var bunlar cilde zarar vermez mi

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma