17 Şub 2017

PEP-CLEAN CİLT VE MAKYAJ TEMİZLEME MENDİLİ NEDİR NASIL KULLANILIR

Pratik olmaları ve cildimdeki makyajın kabasını alma konusunda pratik bulduğum için makyaj temizleme mendili kullanmayı seviyorum.Bu yazımda ise yeni tanışmış olduğum ve oldukça farklı bulduğum Pep-Clean Makyaj Temizleme Mendili nedir,nasıl kullanılır sorularına cevap vermeye çalışacağım.
Makyaj Temizleme Mendilleri
Cildin, günlük ve suya dayanıklı makyajını derinlemesine temizleme vaadinde olan mendiller daire şeklindeki plastik ambalajlarında sıkıştırılmış halde bulunuyorlar.%100 doğal ve ağaç selülozundan üretilmişler.Plastik kutudaki mendili bulunduğu yerden çıkarma aşaması oldukça keyifli.Ambalaj üzerinde Bas ve Bekle yazan bölüme sıkıca bastırdığınızda rulo şeklinde sarılmış olan mendil çevresindeki temizleme solüsyonunu da emerek yukarıya doğru çıkıyor.Bu aşamadan sonra bize mendili açıp makyajımızı temizlemek kalıyor.
 Makyaj Temizleme Mendili Nasıl Kullanılır
Mendil yapı olarak toz bırakmayan ve yapışkanlık hissi vermeyen bir dokuya sahip.Kullanım anına kadar ambalajında kuru şekilde beklediğinden bakteri üretmiyor ve oldukça hijyenik!
 Makyaj Temizleme Mendili Kullananlar
Ten makyajını temizleme konusunda etkili bulduğum mendillerin göz makyajında özellikle rimeli temizlemesini yetersiz buldum ve her zamanki gibi çift fazlı temizleyici kullanarak temizlik işini tamamladım.

Kullanım sonrasında cildimde bıraktığı yumuşaklık etkisini ve hafif çiçeksi kokusunu oldukça sevdim.Minicik ambalajıyla  büyük mendil paketleri yerine Pep-Clean taşımanın özellikle tatillerde oldukça iyi olacağını düşünüyorum.
Alkol ve paraben içermeyen Pep-Clean mendilleri farklı sayıda mendil içeren kutularıyla dermahome.com adresinde bulabilirsiniz.


Siz makyaj temizleme mendilleri hakkında neler düşünüyorsunuz,Pep-Clean Mendil fikrini nasıl buldunuz?

14 yorum:

  1. Bu güzel bilgi için tesekkürler 😃

    YanıtlaSil
  2. fikir olarak sevdim gerçekten seyahatlerde açtığım makyaj temizleme mendillerinin sonradan daha seyrek kullanınca kuruması benim için bir eksi özellik o nedenle çok tercih etmiyorum ama bunlar kurumadığı için tercih edilir diye düşünüyorum.. sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
  3. Pratik bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok pratik bunlar Filizcim, seyahatlerde de çok işe yarayacaktır ;)

    YanıtlaSil
  5. Aslında pratik olabilirmiş gibi görünüyor ama göz makyajını temizlemiyorsa ben her zamanki gibi tercihimi makyaj temizleme yağımdan yana kullanacağım sanırım :) Teşekkürler Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Bu mendilleri çok merak ediyorum.Günlük makyaj temizleme de yağ tercih ediyorum fakat seyahatlerde pratik olabilir.Emeğine sağlık,sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  7. bence de tatiller için oldukça kullanışlı olabilir :)!

    YanıtlaSil
  8. Harika bayıldım. Minicik ambalajıda. göz makyajınıda çıkarsaymış iyi olacakmış.

    YanıtlaSil
  9. minik kutularını çok sevdim, kokusunu da merak ettim, güzel kokulu ürünleri çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  10. çok kullanışlı özellikle seyahat için=)

    YanıtlaSil
  11. Tek kullanımlık olması çok mantıklı.Paketlerde zamanla hava aldığı için kuruma oluyor.Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  12. Görmüştüm bunları pratik oluyor seyehatlerde :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  13. tam seyahat ürünü gibi geldi bana :)

    YanıtlaSil
  14. Bana ofis için böyle bir ürün gerekli. Bazen o kadar sıkılıyorum ki yüzümdeki makyajdan, bildiğimiz ıslak mendillerle bile sildiğim olmuştur. Bikaç tane tek kullanımlık atmak lazım çekmeceye. Kısa seyahatlerde de faydalı olacağını düşünüyorum. Ama kullanacağımız maskara zor çıkan, kök söktürenlerden olmamalı. Ayrıca bir ürün taşımak gerekmesin diye yani. Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma