27 Şub 2017

ORIFLAME GIORDANI GOLD ICONIC RUJ YORUMU

Bu yazımda kırmızı ruj seven ancak günlük kullanıma cesaret edemeyenler için harika bir ruj önerim olacak.Markanın 40.yılına özel olarak ürettiği ve 5 farklı renk alternatifi olan Oriflame Giordani Gold Iconic Rujlar ilk olarak altın renkli ambalajlarıyla dikkat çekiyorlar.Bu ambalajlar daha önce farklı rujlarda karşılaştığım metal görünümlü plastik ambalajlardan değiller.Oldukça şık görünen ve ele alındığında selektif markaların ambalajlarıyla yarışan metal gövde hem lüks görünüyor hemde oldukça sağlam. 

 Rujun üzerinde GG kabartması bulunuyor ve bu durum ruju daha şık hale getiriyor.Ben bu şıklıktan dolayı Iconic rujumu ilk kullanıma dek pek çok kez instagtram postlarımda model olarak kullandım :)
 Saten  yapıdaki Elegant Red soğuk tonlu ve ambalajda göründüğünden çok daha yumuşak bir renge sahip.Nemli yapısı sayesinde dudağa uygulamak oldukça kolay olduğu gibi yanında mutlaka dudak kalemi kullanılması gereken rujlardan değil.Tek kat sürüldüğünde tam opak olmuyor ancak bu halinin günlük kullanıma çok uygun olduğunu düşünüyorum.Daha belirgin bir kırmızı istediğimde ruju iki kat uygulamak yeterli oluyor.
Koku konusunda hassas olanlar ne düşünürler bilmiyorum ama rujun kokusu beni rahatsız etmedi.Zaten sürüldükten sonra varlığını hissetmediğim hiçbir rujun kokusu benim için sorun değil.
Kullandığım süre boyunca dudaklarımı nemli tutan ruj bu özelliğini içerdiği argan yağından alıyor.Bu nemli yapı rujun yeme-içme gibi durumlarda daha hızlı silinmesine yol açıyor ancak ben bu durumu sorun etmiyorum.SPF 15 ile dudakları yaz-kış güneşin zararlı etkilerinden koruyan Oriflame Giordani Gold Iconic Ruj Oriflame kataloglarında 24.90 gibi bir fiyata satılıyor.Dudaklara hafif bir parlaklık veren saten rujları seviyorsanız bu rujlar aklınızda bulunsun.

7 yorum:

  1. mat rujlardan sıkıldıkça ben de bu tarz nemli tutan rujları kullanıyorum şu aralar çok da sevdim bu rengi doğal bir kırmızı sipariş verebilirim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel durmuş senin tenine yakışan kırmızı tonu budur bence güle güle kullan canım :-)))

    YanıtlaSil
  3. Günlük kullanılacak bir kırmızıymış gerçekten😊 Spf içermesi de harika bence😍 Çok yakışmış Filiz'cim, mutlulukla kullan😊 Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Giordani serisinin parfümü var bende de çok hoş çok da kalıcı. Yalnız ruj çok yakışmış :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Müthis bir renk size de cok yakismis. Vazgecemedigim renklerden 😊

    YanıtlaSil
  6. 1996 yılında neredeyse tüm kozmetik ürünlerim Oriflame markasına aitti. O tarihlerden sonra kullandım mı hatırlamıyorum bile. Sebebini de bilmiyorum işin açığı:)
    Rujun uygulanmış hali daha doğal ve soft duruyor. Koku konusunda ben biraz hassasım bunun da sebebi yazık ki sigara kullanıyor oluşum. Spf içeriyor olması ürüne puan kazandırmış. Bilgi için teşekkürler:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma