20 Şub 2017

OGX SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLEYEN ŞAMPUAN VE SAÇ KREMİ

Haftanın ilk yazısına bir aydır severek kullandığım ve son indirimde ikincisini edindiğim OGX Şampuan ile başlamak istiyorum.''OGX Şampuan kullananlar bu markayı neden seviyorlar'', ''Şampuanın saçlarım üzerindeki etkisi ne oldu?'' gibi soruların cevapları için yazımı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum.

OGX Niacin&Caffeine Dökülmelere karşı Uyandırıcı Şampuan ve Saç Kremi saçı günlük hasarlara ve kırılmalara karşı koruyarak saç kaybını engellemeye yardımcı oluyor.Niacin ve Caffeine'in güçlü birleşimi saç derisini uyandırmaya ve saçların daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor.
Organix Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan
 Öncelikle sürekli bir saç dökülmesiyle karşı karşıya olmadığımı,kullandığım şampuana ya da mevsime göre ara ara saç dökülmesi yaşadığımı belirtmek isterim.Benim bu şampuandan beklentim saç derimi rahatlatması,saçlarımın daha kolay taranması dolayısıyla daha az kırılmasıydı.
Bunu yerine getirdi mi derseniz kesinlikle diyebilirim! 

Saç uzatması konusunda henüz bir fark göremedim.Hatta görmeyi istediğimi de sanmıyorum ancak epeyce inatçı olan saçlarımı zorlanmadan taradığım ve saç diplerim daha temiz olduğundan saçlarım dökülmüyor.

Uluslararası Dermatoloji Dergisi'nde yayınlanan bir araştırma sonucuna göre Niacin&Caffein'in saç köklerinin beslenmesine yardımcı olduğu,saç derisindeki dolaşımı hızlandırdığı ve saç uzamasını hızlandırdığı saptanmış.Ayrıca saç üreten hücrelere zarar veren DHT hormonunun saç köküne ulaşmasını engelleyerek DHT Blocker özellik gösterdiği ve saç dökülmesini engellemeye yardımcı olduğu belirtilmiş.
Organix Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan
Daha önce denediğim pek çok sülfatsız şampuan saçlarımı keçeleştirmiş ve tarama işlemini zorlaştırmış olduğundan sülfatsız şampuanlar bana iyi gelmiyor gibi bir düşünceye kapılmıştım.OGX Şampuan ise daha önce kullandığım Sülfatsız şampuanların aksine saçlarımı sertleştirmeden yumuşatıyor,kolay taranmasını sağlıyor.Özellikle saç kremi ile birlikte kullandığımda saçlarımı tararken neredeyse hiç zorlanmıyorum.

Orta karar köpürmesi,hafif mentollü kokusu ile keyif alarak kullandığım bu şampuan saç derimdeki hiç geçmeyen kaşıntı sorununu hafiflettiğini gözlemliyorum.Bunun sülfat ve paraben gibi saç derisinde egzama,tahriş gibi reaksiyonlara sebep olan  maddeleri içermemesine bağlıyorum.
Tüm aile bireylerinin güvenerek kullanabileceği belirtilen OGX ürünlerinin tak kötü yanı ekonomik olmayan fiyatları olabilir.385 ml'lik küçük sayılmayacak ambalajlarını,az miktarda ürünle temizlik işleminin yapılabilmesini ve kozmetik marketlerde sık sık yapılan indirimleri düşünürsek OGX ürünlerine şans verilmesi gerektiğini söylemek zor değil.İndirimsiz 40 küsür fiyatı olan şampuanımı son Gratis indiriminde 25 TL gibi bir fiyata yedekledim.Önümüzde Kadınlar Günü indirimi varken aklınızda bulundurmanızı öneririm.

Siz OGX ürünleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Kullanıp memnun kaldığınız seriler varsa sizin yorumlarınızı da okumak isterim ♥

13 yorum:

  1. indirim olduğunda mutlaka denemek istediğim bir marka benimde saçlarım tararken epey uğraştırıyor bakalım nasıl bir etkisi olacak merak ettim. Ayrıca ambalajları da çok hoş gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  2. E vitaminlisini kullanıp sevmemiştim. Kafeinlisi ilgimi çekiyor ama :)

    YanıtlaSil
  3. Hiç kullanmadım bu markayı merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. hep önünden geciyordum, saclarim bu ara baya kuru oldugu icin, sanirim bir sans vermem gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  5. Beklentilerini karşılayan bir ürün olmuş desene :)

    YanıtlaSil
  6. ben de yeşil renkli olandan memnun kaldım Filizcim gerçekten çok az miktarla saçımı temizliyor ve iritasyon da yaratması saç derimde önümüzdeki ilk indirimde kesinlikle yedeklenecekler :-)) güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  7. Ambalajlari çok hoşuma gitti nedense :)

    YanıtlaSil
  8. Fiyat da uygun içerik de. özellikle bu şampuan konusunda hep olumlu yorumlar okudum. Yüreğine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  9. Ben baska bir rengini kullanmistim ancak sanirim bu benim saçima daha uygun.

    YanıtlaSil
  10. Bu markayı ben de çok seviyorum. Sls siz şampuanlara adapte olmamı çok kolaylaştırmıştı ve saç derimdeki kaşıntı ve yaralardan kurtulmuştum. İndirim dönemlerinde de kesinlikle tercih edilesi oluyorlar. Güle güle kullan Filiz'cim, öpüyorum❤❤❤

    YanıtlaSil
  11. Hiç denemediğim ama merak ettiğim bir üründü. Evet sülfat içermeyenlerin oluşturduğu sorun malum. Bunun onu yapmaması güzel. İndirimli fiyatı da gayet uygun. Çok teşekkürler bilgi için:)

    YanıtlaSil
  12. Ogx şampuanları severek kullanıyorum sea mineral mouisture serisini beğenerek kullanımştım.Scalp Theraphy Australian tea tree şampuanıda hassas saç derisini rahatlıyor,pullanmaya çok iyi gelmişti.Bu seride aklımda kırıklarda işe yaraıyorsa deneyebilirim.Zira ne yaparsam yapayım kırık oluşumunu engelleyemiyorum.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma