3 Şub 2017

HURRAW KAHVE VE LİMON AROMALI LIP BALM YORUMLARIM

Küçük ve sıcacık bir tatil molasının sonunda İstanbul'un soğuk ve ayazına dönünce bloga yazılabilecek en iyi yazının Hurraw Lip Balm'lar olduğunu düşündüm.
Her zaman çantasında dudak ürünü ile dolaşan biri olmasamda soğuk havalarda dışarıda çok zaman geçirdiğimde ve sürekli likit mat ruj kullandığım dönemlerde dudaklarım fazlaca kuruyor.Bende günde iki kez kullandığım Lip Balm ile bu sorunun üstesinden gelmeye çalışıyorum.
Şimdiye kadar farklı form ve içeriklerde pek çok Lip Balm denedim.Hurraw Lip Balm'lar organik ve vegan içerikleri ve çeşit çeşit aromaları ile denemeye değerler.
Yüksek kalitede organik ve raw (çiğ) içeriklerden oluşan Hurraw adil ticareti destekliyor.Her zevke hitap edebilecek aromaları ve çantada,cepte taşımayı kolaylaştıran yassı,alttan çevrilerek açılan ambalajlarıyla dikkat çekiyor.

Kahve ve Limon aromalı olan balm'ları denediğimde her ikisinde de kolayca sürmeyi sağlayan ancak eriyip gitmeyen yumaşacık bir yapı ile karşılaştım.Koku deseniz ikisi de muhteşem kokuyorlar ve ilk sürdüğüm an aklımdan kahve ve limonlu cheesecake'lerin geçmesine neden oluyorlar.

Hafif parlak bir bitişe sahip olan ürünler dudağa renk vermiyorlar.Kullandığım süre boyunca dudaklarımı nemli tutup kurumasına izin vermiyorlar.
Premium soğuk press yağ kullanılılarak üretilen Hurraw Lip Balm ailesinde katkı maddesi,toksin,gluten,soya yok,bolca nem ve birbirinden güzel kokular var!

Sizde hoş kokulu Lip Balm'lar denemeyi seviyorsanız dudaklarınızdaki kurulukla savaşmak için Hurraw ailesine göz atabilirsiniz.Daha önce deneyip memnun kaldığınız çeşitleri varsa yorum kısmında ben ve diğer okuyucularla paylaşırsanız çok sevinirim.

14 yorum:

  1. Ben markayı ilk kez duydum ve nerede kaç liraya satıldığını da aşırı merak ettim. çünkü lipbalm hastasıyım. Bu arada görseller mükemmel olmuş her zamanki gibi Filiz Hanım :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de kahvelisini kullanıp bitirdim ve resmen bayıldım! Şimdi Friendly Organic kullanıyorum, o da çok güzel. İkisi arasında gider gelirim herhalde bir süre :) Limonlusunu da merk ettim, öperim!

    YanıtlaSil
  3. Filizcim hoşgeldin .-))) hurraw balmları sevmiştim ben de kahvelisi denedim ama şimdi limonluyu görünce en sevdiğim tat olarak kesinlikle denemek istiyorum.. güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  4. Pek lipbalm insanı değilim ben. O kadar dudağım kurumuyor, rujlarım da yetiyor. Eldekilerin büyük bir çoğunluğunu eşe dosta verdim, denemek için açtığım 1-2 tanesini de bitirmeye çalışıyorum işte :)

    YanıtlaSil
  5. kokulu lipbalmları severim çok hoşlar :)

    YanıtlaSil
  6. daha önce çok fazla duymadığım bir marka. Görseller harika <3

    YanıtlaSil
  7. Ben de hiç duymamıştım. İçeriğinden anlaşılıyor organik olduğu :)

    YanıtlaSil
  8. İçerik bakımından denemek istediğim bir ürün. Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  9. En sevdiğim aromalar hem de. Çok beğendim canım. İlk defa duydum bu markayı da sayende.

    YanıtlaSil
  10. Ben şuan Friendly organic kullanıyorum ama Hurraw'da da aklım kaldı. Kahvelisi koku olarak çok cezbedici😍 Benim de aklımda olsun😊 Mutlulukla kullan Filiz'cim, sevgiler...❤❤

    YanıtlaSil
  11. bilmediğim bir marka elimde çok sayıda lip balm var ama merak ettiğimden denemek istedim. limonlusunun kokusu çok hoştur mutlaka, görsellerinizdeki limonlar ve favori biskolata piam olan limonlulara da ayrıca bayıldım, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  12. Kahvemi dedin ahh dayanamam diyeceğim bende.
    Bu markayı hiç kullanmadım ama deli gibi lipbalm kullanan biri olarak denk gelirsem alırım canım.

    YanıtlaSil
  13. duymuştum daha önce ama yorumları ilk kez sende gördüm canım tavsiyene uyup denemek lazım iyi günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  14. Harika gorunuyorlar <3 ozellikle limonlusunu cok merak ettim cok fresh kokuyor olmali... <3

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma