7 Şub 2017

GOLDEN ROSE TERRACOTTA STARDUST IŞILTILI ALLIK/101

Haftanın ikinci yazısında mevsimsiz bir üründen,Golden Rose Terracotta Stardust serisinin 101 numaralı allığından bahsetmek istiyorum. Her gün kullansanız bile kolay kolay bitiremeyeceğiniz bu allık 9 gram ürün içeren bir ambalajla geliyor.Altın ışıltılar içeren bronz rengiyle sonbahar'dan yaza her mevsim rahatlıkla kullanılabilecek bir renge sahip olan ürün her ne kadar ışıltılı densede yüzde sim sim durmayan ince bir yapıya sahip.
Golden Rose Terracotta Stardust Allık Kullananlar
Açıkçası ilk gördüğümde renginin koyu olabileceğini düşünmüş,yıllar önce oldukça yüksek bir ücret ödeyerek edindiğim,sonraları metalik görünümü nedeniyle hiç kullanamadığım bir ürünümü hatırlamıştım.Kılları çok tok olmayan bir fırça ile uyguladığımda ise bu ürünün diğer allığım gibi olmadığını,cildimde çok daha doğal durduğunu ve pigmentasyonu dilediğim gibi ayarlayabildiğimi farkettim.


Yumuşacık yapılı,aşırı tozutmayan allık fırçaya oldukça rahat geliyor. Uygulaması ve dağıtması oldukça kolay.Yanaklara hoş bir renk verirken bir yandan da aydınlatıcı sürmüşçesine parlak bir bitiş sağlıyor ki bu benim en çok sevdiğim özelliklerinin başında geliyor.
Golden Rose Terracotta Stardust Allık Kullananlar
Ben buğday tonlu cildimde renk konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Hafifçe uyguladığım müddetçe doğal bir görünüme sahipti.Çok açık cilt tonuna sahip olanlar ise bu renge mesafeli durmalı ,kullanmak istiyorlarsa ellerini çok hafif tutmalı ya da başka renklere göz atmalılar.

Kalıcılık konusuna gelince ürüne bağlı çok belirgin bir sorun yoksa karma cildimde bütün allıklar iyi tutunur.Bu üründe günde bir kez sürdüğüm,sürdükten sonra en az yarım gün beni idare eden bir ürün oldu.
Golden Rose Terracotta Stardust Allık 101

Golden Rose Terracotta Stardust serisi sekiz farklı renk seçeneğine sahip ve bu renklerin her biri oldukça cezbedici.Ben ilk fırsatta 106 ve 107 numaraları da incelemek istiyorum.Sizde bronz renklerde bir allık arayışındaysanız alışverişleriniz esnasında 101 numaralı allık aklınızda bulunsun ♥

28 yorum:

  1. Terracotta allıkları çok seviyorum. Bitmiyorlar da bir türlü :) Güle güle kullan Filiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Çabuk bitmedikleri konusunda çok haklısın.Elimde çok kullanmama rağmen birtiremediğim Terracotta allıklarım var :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim.Çabuk bitmedikleri konusunda çok haklısın.Elimde çok kullanmama rağmen birtiremediğim Terracotta allıklarım var :)

      Sil
  2. Allıkla ilgili tamamen aynı şeyleri düşünmüşüz Filiz :) Ben de kullandıktan sonra hem şaşırdım, hem de çok beğendim! Bir indirim döneminde ben de senin gibi diğer renklerine bakmak istiyorum; özellikle Blana'nın methettikleri çok hoş duruyor. Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimle ilk denediğimde biraz yeşilimsi bile bulmuştum Başak'çım ancak yüzümde hiç öyle görünmediğini farkedince çok sevdim.Blana'da masrafa sokacak neler varmış bir bakayım bende :) Sevgiler

      Sil
  3. oww renk harika ve pigmenti de bolmuş yaz ayları için aklımda olsun bu güle güle kullan Filizcim :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim sen seversin bu rengi.Aklında olsun dediğin gibi ♥

      Sil
  4. enteresan bir şekilde çok koyu duruyor ama uygun bir fırça ile uygulandığında hoş bir kahverengilik verebilir elmacık kemiklerime diye de düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ambalajda koyu görünmesine rağmen yüze uygulandığında gayet hoş duruyor.Hatta Başak yazısında yüzünde görünümünü de paylaşmıştı :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Bronz seven herkesin frekansının uyacağı bir ton ♥

      Sil
  6. Akşam için göz farı olarakda kullanılabilir gibi geldi.Hafif ışıltılı ürünleri bende çok seviyorum canım.Benim gibi malt ciltlerde biraz parıltı canlılık yaratıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far olarak denemedim ama tabi ki olabilir neden olmasın? Şerife'cim ben bu rengin sana da çok yakışacağını düşünüyorum.Denk gelirsen bak mutlaka ♥

      Sil
  7. Terracota allıkları zaten çok seviyorum.Buna da bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra terracotta'lara bende bayılyıyorum.Özellikle bu serinin renklerinin her biri muhteşem.

      Sil
  8. Aklımda olsun bu allık da :) artık almıyım ben allık ya koyacak yer kalmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o koyacak yer konusunu hiç açma bence.Son dönem alışverişlerime bir baktım da hep allık ve far'dan oluşmuş :)

      Sil
  9. Filiz'cim ben bu seriye bayılıyorum :) 102, 106 ve 107'ye muhakkak bakmalısın :) Ben tüm seriyi almamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum sürekli. Güle güle kullan, sevgiler... <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakmaz olur muyum ilk fırsatta bakmak istiyorum zaten.Başak'ın dediğine göre senin bir yazın varmış bu allıklarla ilgili.Hemen aratıyorum şimdi.Teşekkürler canım :)

      Sil
  10. Terracotta ürünlerin bitmeme gibi bir sorunu var :/ Ürünün pigmentasyonuna da maşallah diyelim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle.2013'te aldığım üç tanesini dayanamayıp ayırdım sonunda :)

      Sil
  11. Allık kullanmayı çok tercih etmesim de ışıltısı gerçekten çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
  12. renk olarak harika ama muhtemelen bana çok koyu gelecektir

    YanıtlaSil
  13. Hot Mama'nın ışıltısını severim, ondan fazla mı acaba. Kışın da gider değil mi? E bir de fiyatını sorsam :)

    YanıtlaSil
  14. Ben bunu yazın kullanmak istiyorum aklımda olsun mukemmel makyajlar yaparım sımdı hayal ettim de :D

    YanıtlaSil
  15. Rengi cok guzel gozukuyor. Gule gule kullanin :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma