5 Oca 2017

URBAN DECAY NAKED ULTIMATE BASICS FAR PALETİ İNCELEMESİ

Son yıllarda çıkarmış olduğu pek çok paleti ilgi gören,özellikle Naked serisi klasikler arasına giren Urban Decay sonbahar başında Naked Ultimate Basics adlı far paletini satışa sunmuştu.
Ülkemizde satışının başlaması Aralık ayını bulsada ben Ekim başında yurt dışında olan bir yakınımı fırsat bilerek satın aldım ve yaklaşık iki aydır kullanıyorum.
Urban Decay Naked paletlerin sadece üçüncüsünün elimde bulunması ve mat far alternatifimin bulunmayışı bana bu paleti aldıran nedenler arasındaydı ancak siz elinizde başka mat seçenekleriniz varsa almadan önce biraz daha düşünebilirsiniz .
Rose Gold renkli metal görünümlü plastik ambalajıyla oldukça şık görünen palet doğal tonlarda 12 farklı mat far içeriyor. Üst sırada bej tonlarından pembelere geçiş yapan renkler,alt sırada ise daha kahvemsi tonlar,griler ve bir de kiremit rengi içeriyor.Renk özellikleri ile ilgili çok fazla yazmayıp bu işi görsellere bırakırken üst sıradaki açık ton farların birbirine yakın tonlar olduğunu ve gölgeli makyaj yapmak için beni biraz uğraştırdığını itiraf etmek istiyorum.Açık renklerin bazı ten renklerinde belli olmaması durumu mevcut ancak iki renkle sür çık makyajlar elde edildiği için bu kusuru görmezden gelmek istiyorum.

 Alt sıranın renkleri üst sıradaki üç renge göre daha belirgin ve gölgeli makyaja uygunken farlar genel olarak yumuşak yapılı,çok tozutmayan özetle Urban Decay kalitesindeler.Baz olmadan kalıcılıklarını fena bulmadığım farlar baz ile uygulandıklarında tüm gün boyunca bozulmadan kalıyorlar.

Yurt dışından yaklaşık 150 TL'ye aldığım palet ülkemizde 199 TL'den satılıyor.Urban Decay Mağazası ya da Sephora'larda inceleyebilirsiniz.

Siz Urban Decay far paletlerini denediniz mi,varsa sizin favori paletiniz hangisi?

22 yorum:

  1. renkler çok güzel :) güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  2. Üst sıradaki renkler tam sevdiğim tonlar. Bende de benzer paletler var ama bu da şahaneymiş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Mat farlardan oluşan bir palet olması çok güzel bence, sınırsız göz makyajına uyum sağlar :) Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir palet, neredeyse gerekli tüm renkleri içeriyor, hafif sedefli farları seviyorum daha çok, ama benim de bu palette gözüm var. güle güle kullan >^_^<

    YanıtlaSil
  5. ikinci sıra tam benlik tabi :-)) görsel olarak çok beğendim paleti renkleri açısından çok değişik bulmadım o yüzden kendimi engelleyerek almadım bu sefer neyse ki indirimde aldığım paletlerle palet aşkımı tatmin etmiş bulunuyorum bu ara :-)) güle güle kullan Filizcim sevgiler. :-))

    YanıtlaSil
  6. ben Sephora mağazasında sadece testerına bakmıştım elimde hiç paletleri yok ama bunun renkleri ne kadar da hoş :)

    YanıtlaSil
  7. Renkler harika 💞 Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  8. Renkler mat sanırım ve harika görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan Filizcim. Renkler çok güzel ama son dönemlerde benim de aldığım ve başka arkadaşlarımda da gördüğüm renkler genelde birbirinin benzeri. Farklı markalar olmasına rağmen elimiz genelde bu renklere gidiyor. anırım görmekten bile doydum. Biraz farklı tonlar arayışındayım artık.

    YanıtlaSil
  10. Extra Bitter rengi kesinlikle favorim <3

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel görünüyor hepsi de.

    YanıtlaSil
  12. Bu paleti ben de istiyorum :) Renkleri günlük kullanım için çok kullanışlı... Aklım hep Naked3'de, bir aksilik olmazsa onu da ilk fırsatta alacağım. Güle güle kullan Filiz'cim, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  13. Renkler harika. Sana da bu tonlar çok gidiyor Filizcim. Mutlulukla kullan canım

    YanıtlaSil
  14. Renkler her makyaja göre gölgelendirme renklerinden oluşuyor. Bence harika ama sanki diğer paletleri daha çekici <3 Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
  15. Bir kaç renk çok çok güzel ve farklı; fakat paleti ne kadar albenili olsa da, kullanamayacağımı bildiğimden almaya hiç heveslenmedim. Sen daha sade makyajları sevdiğin için hakkını vererek kullanacağını düşünüyorum, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  16. Renkleri çok güzel alt sıraya bayıldım

    YanıtlaSil
  17. renkler çok güzel görünüyor güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  18. Tam sevdiğim renkler, günlük harika bir palet. Fiyatı cidden uçuk bi rakam :/

    YanıtlaSil
  19. harika renkleri iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  20. Çok benzer tonlar olduğu için pek elim gitmemişti bu paleti almaya :/ Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  21. Üsteki renkler gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma