11 Oca 2017

SOĞUK HAVADAN ETKİLENEN CİLTLERE DIRTY WORKS BODY BUTTER

Soğuk havanın etkisini en şiddetli hissettiğimiz şu günlerde en sorunsuz ciltler bile nemsiz kalıp kurumaya, hafif yapılı kremler yerini daha zengin içeriklere ve butter tarzı ürünlere bırakmaya başladı.
Durum böyleyken bende el ve vücut kurumalarıyla mücadele etmenizi sağlayacak hem çok hoş kokan hemde cildi ağırlaştırmadan nemlendiren Dirty Works Body Butter'lardan bahsetmek istiyorum. 
Dirty Works Body Butter Kullananlar
İngiltere'den ithal bir marka olan Dirty Works,birbirinden şirin pop-art ambalaj tasarımları ile dikkat çekiyor.Ambalajlar bir ürünü aldıran ilk sebepler arasında olduğuna göre marka bu anlamda kesinlikle sınıf geçiyor.

Kış temasıyla hazırlanan karton ambalajdan 50 ml'lik görüntüsüyle adeta şekerleme havasında olan üç Butter çıkıyor.Nemlendirme ve yapıları arasında fark göremediğim nemlendiriciler kokularıyla birbirinden farklılaşıyorlar.
Dirty Works Body Butter Kullananlar
İsim olarak boşuna butter denmemiş olacak ki dokunulduğunda oda sıcaklığındaki tereyağı kıvamındalar.Hepsi ambalajdan kolayca alınıp aynı hızda uygulabiliyorlar.
Uygulama sonrası kesinlikle yağlı his bırakmazken anında ipeksi bir his kazandırıyorlar.

Ben özellikle yoğun kuruma hissettiğim ellerimde ve bacaklarımda bu nemlendiricileri kullandım ve sonuç beni memnun etti.Cilt yapısı olarak karma ciltli olduğumu çok yoğun yapılı kremleri sevmediğimi size fikir olması açısından belirtmek isterim.

Son olarak kokularına da değinmek gerekirse bir vanilya sever olarak ilk favorim Velvety Vanilla oldu.Vanilya kokusundan hoşlanan herkesin bu hoş kokulu nemlendiriciyi beğeneceğini düşünüyorum.
Vanilya kokusunu enerji veren Hindistan cevizi kokusuyla Coconut Paradise izledi.

Son  Butter'ımız olan Shea Butter ise Badem,shea ve kakao yağı içeren nemlendirici içeriğini Rock Rose, Neroli ve Yasemin uçucu yağları ile güçlendirmiş ve diğer butter'lara göre daha parfümlü bir yapıya sahip olmuş.

Özellikle banyo sonrası nemli cilde uygulandığında nem verme süresi epeyce uzayan bu butter'lar bakım rutininiz için iyi seçim olabileceği gibi oldukça çekici olan ambalajlarıyla güzel birer hediye de olabilirler.
Gratis mağazlarına gittiğinizde göz atmayı unutmayın.



17 yorum:

  1. Ambalajları gerçekten çok şirin ve ben kullandığım Dirty Works ürünlerinden genel olarak memnun kaldığım için bu butterları da çok merak ediyorum. Gratis kargom kaybolmasaydı ben de şimdiye kadar denemiş olurdum ama kısmet :))) Güle güle kullan Filiz'cim, öpüyorum!

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyorlar. Hiç denemedim bu markayı...

    YanıtlaSil
  3. Ay hiçbir şey iyi gelmiyor bana kışın! Ellerim çok kuruyor, vücutta öyle başa çıkamıyorummm :(

    YanıtlaSil
  4. Alıpta, kullanamadan attığım beklerken bozulan ürün o_O Dolapta unutuvermişim, değişim bir kıvam ve yap almış. Vanilya ve Hindistan cevizini seviyorum, bir ara gene bakacağım :)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar güzel bir post olmuş bu bayıldım :-)) hakikaten kremlerin kutuları çok şeker kokularına ise diyecek bir şey bulamıyorum zaten :-))

    YanıtlaSil
  6. tasarımına bayıldım bunların ! :) not ettim alınacaklar listeme :)

    YanıtlaSil
  7. Çok tatlılar ben sadece ambalajları güzeldir nemlendirmiyorlardır diye es geçmiştim ama yazınızdan sonra bulursam tekrar bi bakıcam. Bütün ürünlerin ambalajları böyle düşünülmüş farklı eğlenceli olsa keşke :)

    YanıtlaSil
  8. Ellerim için alacagim. Soguklarda mahvoluyor.

    YanıtlaSil
  9. Kış boyu body butter kullanıyorum, hatta onlara yağ karıştırıyorum çünkü cildim inanılmaz kuruyor. Dirty works de denemek için güzel bir alternatife benziyor. Güle güle kullan canım, sevgiler... <3 <3

    YanıtlaSil
  10. Dirty works'e bayiliyorum 💗 fotografin arka planinda karı kullanmak ne kadar harika bir fikir, ambalajla inanilmaz uyumlu olmus 😂☃

    YanıtlaSil
  11. dirsek ve topuklarda çok işe yarıyor
    iyi günlerde kullanın siz de

    YanıtlaSil
  12. Yağlı bir his bırakmaması güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  13. Nemlendirici benim için vazgeçilmez bir ürün. Hele kışın kuruyorum adeta. Ama 2 yıldır doğal zeytinyağına döndüm çok memnunum

    YanıtlaSil
  14. Koku seçimleri başarılı gibi, tam cildi rahatlatan kokular (:

    YanıtlaSil
  15. Ambalajlarına ayrı bayıldım çok güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
  16. O değilde kutuları ne şirin öyle :)

    YanıtlaSil
  17. En sevdiğim vanilla oldu :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma