9 Ara 2016

Yükselen Burç Hesaplamak İçin En Doğru Adres

Hepimiz burçlara bir şekilde bağlıyız. İster kabul edelim ister kabul etmeyelim ama burçlarımızın hayatımıza etkisi oldukça yüksek. Bazılarımız için bu etkiyi ise gün gün takip etmek çok önemli. Eğer siz de benim gibi güne başlarken mutlaka burcunuzu okuyorsanız zaman içerisinde bunun yetmediğini göreceksiniz. Astroloji ile detaylı olarak ilgilenenler bilirler ki sadece doğum tarihiniz ile elde ettiğiniz burcunuz oldukça genel bir kavramdır. Oysa yükselen burcu ve ay burcu gibi detaylar size çok daha gerçekçi cevaplar sunar. Yükselen burç hesaplamak için yapılacaklar ise oldukça basit. Doğum tarihinizi ve saatinizi doğru olarak biliyorsanız aslında başka bir şeye de ihtiyacınız olmayacak.
Sadece doğum tarihiniz ile sahip olduğunuz burcunuz size tam olarak istediğiniz bilgileri veremeyecektir. İşte tam o anda devreye yükselen burç giriyor. Özellikle 30’lu yaşlardan sonra yükselen burcun etkisi çok daha önemli bir hal alıyor. Eğer burcunuzun artık size tam olarak uymadığını düşünüyor ve bu değişimin sebebine bir anlam veremiyorsanız yükselen burcunuzu öğrenmenin ve onu da takip etmenizin zamanı gelmiş demektir.
Belirli kalıplara sıkışıp kalmadan ister eğlence amaçlı ister inanarak yükselen burç hesaplamak için Elele sayfalarını takip etmenizi tavsiye ederim. Oldukça kolay gibi görünen yükselen burç hesaplamak her yerde aynı kesinlikte ve doğrulukta hesaplanamıyor. Bir yerde hesapladığınız yükselen burcunuz diğer yerdeki ile aynı değilse bu sizi hüsrana sürüklemesin. Yükselen burç hesaplamak için en doğru adres Elele sayfaları olacaktır. Uzman astrologlar tarafından hazırlanan bu şahane sayfada günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları yer alıyor.
Kendimizi ve etrafımızda olanları çok daha iyi anlamlandırabilmek için oldukça gerekli olan yükselen burç, aynı zamanda hayatımızda farkındalık yaratmak için de çok önemli bir ayrıntı. O halde gelin şimdi hep beraber Elele’nin yükselen burç hesaplamak için en doğru adres olan sayfalarına girerek astroloji ile olan bağımızı biraz daha fazlalaştıralım. Hayatın bize katacağı sürprizlerin daha çok farkına varabilmek için ve yaşadığımız zamanları biraz daha eğlenceli hale getirebilmek için siz de artık yapmanız gereken şeyi biliyorsunuz. 

5 yorum:

  1. çok severim burç okumasını çoğu özelliğimin de uyduğunu düşünüyorum aslında özellikle yeni yılın başında astrolojik tahminleri de zevkle okuyacağım bu sene için .-))

    YanıtlaSil
  2. Arada eğlence olsun diye baktığım doğrudur :)))

    YanıtlaSil
  3. Üniversitedeyken yükselen burç, karaktere etkilerini falan bayaca okumuş, araştırmıştım. :) Sonra nedense ilgimi kaybettim astrolojiye. Elele'ye bir göz atayım, en son teraziydi benimki :D

    YanıtlaSil
  4. Bi ara fena takıntılıydım ama şimdi aklıma bile gelmiyor burç yorumu okumak :)

    YanıtlaSil
  5. Yükselen burcuma bakacagim. Akrep burcuyum burcumun birçok özelligini tasidigimi söyleyebilirim.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma