16 Ara 2016

HC CARE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ LANSMANI

Geçtiğimiz Cumartesi Hüzün Sarısı blogu yazarı Nihal Yeşiltaç Oran davetiyle üç yıldır gelenekselleşen #huzunsarisihediyelesme3 etkinliğine katıldım.Bu etkinliğin diğerlerinden farkı HC Care Cilt Bakım Ürünleri sponsorluğunda düzenlenmiş olmasıydı.Bizde bu vesileyle hem bloggerlar olarak biraraya gelmiş olduk hemde HC Care'in yeni serisini tanımış olduk.Daha önce saç bakım ürünlerini denediğim markanın cilt bakım ürünlerini keşfetmek benim için gerçekten  hoş bir deneyim oldu.
Blogger arkadaşlarımla birlikte Meşhur Sivas Köftecisi Steakhouse'da  yenen öğlen yemeğinin ardından HC Care ile tanışacağımız Hotel Boursier'e  geçtik.Juliette Design tarafından hazırlanan isme özel tanlolarımız bizi sunumu izleyeceğimiz masalarımızda bekliyordu.Burada bizi marka sorumlusu Asena hanım karşıladı.Marka hakkında kısa bir sohbetin ardından yeni ürünler hakkında bir sunum yaparak tek tek bilgi verdi.
Saçlarınız için özel ürünler arayışındaysanız HC Hair Care ürünlerine mutlaka denk gelmişsinizdir.Eczaneler ve online satış yoluyla ulaşabileceğiniz HC ürünleri farklı saç tiplerine özel çözümler üreten ürünler içeriyor.Özellikle Ovex Saç Canlandırma Terapisi adıyla sunulan saç maskesi saçım üzerinde şimdiye dek etkisini en iyi gördüğüm tek maske olduğundan cilt bakım ürünlerini de denemekten çekinmeyeceğim.
Çok yakın zamanda satışı başlayacak olan HC Care ürünlerine lansman günü edindiğim bilgilerden yola çıkarak göz atalım. 

HC Care cilt bakımı için gerekli olan tüm bakım ürünlerini bulabildiğimiz oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile karşımıza çıktı.
Temizleme-Arındırma-Nemlendirme-Anti Age ve Leke grubu özel bakım-El bakımı gibi farklı kategorilerde pek çok ürün bulunuyor.

Rajuvinating El Kremi: Kuru ,yıpranmış ve pürüzlü ciltlerdeki bakım uygulamalarını destekleyip içerdiği antioksidanlarla koruma sağlıyor.Hızlı ve uzun süreli nemlendirme etkisi sayesinde kuruma ve çatlamalara karşı koruyor.

Günlük Temizleme Jeli ve Köpük Temizleyici:  Sabun içermeyen temizleyiciler sayesinde cildin doğal nem dengesine zarar vermeden yağ,makyaj ve diğer kirleri temizliyor.Aktif içeriği gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek uzun süre boyunca ferah ve nefes alan bir cilt etkisi yaratıyor.

Yüz Temizleme Sütü:Kuru ciltleri nemlendirirken aynı zamanda temizliyor.

Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu: Misel teknolojisi sayesinde gelişmiş temizleme ajanları ciltten kiri yakalayıp uzaklaştıran mikro mıknatıslar gibi çalışıyor.Yüz Temizleme Suyu cildi yumuşak ve nemli bırakırak temizliyor ve günlük kullanıma uygun.

Yenileyici Dengeleyici Peeling Jel :Sabun içermeyen temizleyiciler ve hassas ovucu ajanlar yardımıyla cildi kuruluğun yol açtığı pullu görünüme karşı koruyup cilt görünümünü canlandırmayı vaad ediyor.İçeriğindeki renk dengeleyen aktiflerle ferah ve ışıltılı bir cilt elde etmeye yardımcı oluyor.

 Yüz Temizleme Toniği: Kuru ve Hassas Ciltler ile Normalden Yağlıya Ciltler olmak üzere iki versiyonu bulunan tonik cildi fazla yağ ve makyaj kalıntılarından arındırıyor.

Yenileyici Göz Bakım Kremi:Yoğun yapılandırıcı formülü ile göz çecresinin sıkılaşmasını sağlıyor.Koyu halkaları,ince çizgileri ve kırışıklık görünümünü hafifletmeyi vaad ediyor.

Anti-Wrinkle /Yaşlanma ve Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi: Son dönemde dünyada popüler hale gelen Argireline adlı aktif madde HC Anti Wrinkle serisi içeriğinde bulunuyor.Argireline aktifinin en önemli özelliği ise kısa sürede etki etmesi olarak gösteriliyor.Etkisine rağmen maliyeti nedeniyle cilt bakım markaları arasında nadiren kullanılan bu içerik HC Anti-Wrinkle serisinde %15 oranında kullanılarak yerli markalar arasında bir ilk olma özelliği gösteriyor.

Kırışıklık Karşıtı Serum : Yoğun kırışıklık karşıtı serum olgun ciltlerin kullanımına uygun olup kolajen ve elastin üretimini destekliyor.


Ürünler hakkındaki bu kısa bilgilendirmeden sonra HC Care Cilt Bakım serisinin beni oldukça heyecanlandırdığını söylemeliyim.Yerli bir firmanın ambalajından içerik aktiflerine kadar hassasiyetle geliştirdiği bu serinin denenmeye değer olduğunu düşünüyorum.Bana kalırsa sizinde gözünüz bu ara Hayvanlar üzerinde test yapmayan ve hayvansal içerik kullanmayan HC Care ürünlerinde olsun.

İlerleyen günlerde deneyim yazılarında görüşmek üzere derken daveti için sevgili Nihal'e,misafirperverlikleri için HC Care ailesine teşekkürler...




27 yorum:

  1. Son 3 ürün direkt dikkatimi çekti Filiz'cim, yorumlarını merakla bekliyor olacağım! HC'nin saç ürünlerini severek kullandığımdan, cilt bakım ürünlerinden de umutluyum. Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç ürünlerini sevdiğimden bendede aynı izlenimi bıraktı Başak'çım.İlk olarak göz kremi ve temizleme jelini denemeye başladım.Düşüncelerim netleşir netleşmez yazacağım :)

      Sil
  2. İlk izlenim olarak, ürünleri beğendim. Özellikle kırışıklık karşıtı krem ve göz kremi nasıl etki edecek onu merak ediyorum.
    En güzeli tanışmaktı ama, seninle ve İrem'le sonunda yan yana gelebildim :) Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende seni tanımış olduğum için çok mutlu oldum.Göz kremini birkaç gündür kullanıyorum.Anlık nemlendirme etkisi iyi ama uzun vadede nasıl etki göstereceğini merak ediyorum bende ;)

      Sil
  3. valla tüm ürünlerini seviyorum ve elimden gelse hepsini yedekleyeceğim bu markanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle bakım yapı ve Ovex favorim benimde ;)

      Sil
  4. HC Care'in bu kadar farklı ürünleri olduğunu bilmiyordum (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seri çok yeni.Yakın zamanda daha çok duyacağımıza inanıyorum:)

      Sil
  5. HC Cairın saç ürünlerinden bir kısmını deneyimleyip çok beğenmiştim. Bunları da merak ettim şuan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seninle aynı düşüncedeyim.Ürünlerle ilgili merakım da üst seviyede :)

      Sil
  6. Filizciğim ürünlerin bazılarını kullanmaya başladım ve çok da beğendim şimdilik HC Care bence güzel bir iş yapmış :-)) etkinlik de harikaydı çok güzel bir gün oldu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben henüz sadece iki tanesini kullandım İrem'cim ancak beklentim yüksek.Üzerinde çalışılmış bir seri olduğunu düşünüyorum kesinlikle :)

      Sil
  7. Saç bakım ürünlerinden oldukça memnunum, cilt bakım ürünlerini de çok merak ettim. Ürün yorumlarını da merakla beliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikir edinir edinmez paylaşıyor olacağım mutlaka ;)

      Sil
  8. Ürünü henüz tanımayanlar için çok bilgilendirici bir yazı olmuş.Güle güle kullanın.Sevgiler :D

    YanıtlaSil
  9. saç bakım ürünlerini çok sevdiğim markanın cilt bakım ürünlerini merak ettim, özellikle serumunu denemek istiyorum, sevgilerimle Filiz Hanım :)

    YanıtlaSil
  10. Peelingini çok merak ettim . Hc yaptıysa eminim güzel olmuştur:)

    YanıtlaSil
  11. Heyecanla bekliyordum ürünleri benim etkinliğime yetişmedi ama inş. kısa bir süre sonra ben de çok severek kullandığım Hccare ürünlerinin cilt ürünlerini deneyeceğim
    Siz de iyi günlerde kullanın hediyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  12. Micellar suyunu özellikle merak ettim. Detaylı yazıyı heyecanla bekliyorum <3 Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullanin 😊

    YanıtlaSil
  14. Güle güle kullan ürün yorumlarını merakla bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  15. Yine çok bilgilendirici ve özenle hazırlanmış bir yazı okudum. Bu anlamda takdir ettiğim nadir bloglardansın Makyaj Kelebeği 😍
    İyi ki geldin. Daha nice organizasyonlarda bir arada olmak üzere 🌼

    YanıtlaSil
  16. Sivaslı olarak etkinlik sayesinde Sivas köftesinin tanınması öyle mutlu etti ki, güle güle kullanın afiyet olsun. :)

    YanıtlaSil
  17. Yenileyici dengeleyici peeling jeli merak ettim, hepsini güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  18. Saç bakım ürünleri muhteşem ciltt bakım ürünleri ni çok merak ediyorum.cildimde çok fazla kahverengi lekele var İNŞALLAH umduğum gibi faydalı olur

    YanıtlaSil
  19. merhaba, hc care ürünlerini araştırırken blogunuza denk geldim. Ürün ile ilgili kullandıktan sonraki yorumlarınızı alabilir miyim?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma