13 Ara 2016

Cottonbox’ta Yenilik Var!

Kaliteli üretimi ve özel tasarımlarıyla ev tekstiline yön veren Cottonbox, 2017 yılına renkli ve keyifli bir lansmanla merhaba dedi. Park Hyatt Maçka Palas’ta gerçekleşen etkinlikte markanın son koleksiyonu ve yenilikleri basına tanıtıldı. Cottonbox Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda 2017 ev tekstili trendleri, markanın online stratejisi doğrultusunda şekillen yeni ürün gamı ve yeni yıl hedefleri ön plandaydı.




Doğanın üzerine beyaz bir örtü çekmeye hazırlandığı aylarda Cottonbox da yeni koleksiyonu ile bu romantik ve sıcak uykuya eşlik ediyor. Modada yaşanan akımları ev tekstiline yansıtan Cottonbox, dünya trendlerine paralel olarak 2017 Sonbahar & Kış koleksiyonunda flanel kumaşlar, mandala desenler, etnik unsurlar, soft çizgiler ve dingin renklerle yepyeni bir koleksiyon yaratıyor. Uyku kalitesini önemseyen ve sağlıklı uykunun kaliteli hammadden başladığına inanan Cottonbox, tüm ürün gruplarında sadece pamuk iğliği kullanıyor. % 100 pamuk bitkisi, tarladan üretime, dikimden baskı boyaya kadar tamamen sağlıklı bir süreçten geçerek evlere ulaşıyor.

2017 Sonbahar & Kış koleksiyonunda, dekorasyonun zamansız tekniği patchwork desenler, modernize edilen 3D baskı tasarımlar ve soğuk kış gecelerinde vazgeçilmez olacak battaniyeli setler seçenekler arasına ekleniyor. Yeni grupların yanı sıra, yatak odasının olmazsa olmazları klasik seçenekler, çeyizlerin gözdesi el işlemeli setler, dantel ve güpürlü nostaljik takımlar, soft çizgiler yine koleksiyonda yerini alıyor.






Cottonbox artık tüketicisine daha yakın…


Dinamik ve yenilikçi çizgisiyle kaliteli tasarımlara imza atan Cottonbox, ev tekstili modasını yakından takip etmek isteyenler için online satış stratejisini geliştirerek koleksiyon çeşitliliğini daha geniş kitlelere ulaştırıyor. Cottonbox tasarımı tüm özgün desenler ve bebek odasından yatak odasına, banyo grubundan genç odası takımlarına kadar tüm ürün grupları sitede satışa sunuluyor.

6 yorum:

  1. çok güzelmiş bu ara ben de ev tekstiline merak sardım çeşit çeşit alıp eski takımlarımı yeniliyorum :-))

    YanıtlaSil
  2. Ben instagramdan da takip etmiştim ve hayran olmuştum buraya :) Tekstiller gerçekten çok güzelmiş <3 <3

    YanıtlaSil
  3. Bayılırım nevresim takımı bakmaya! Cotton Box'un yılbaşı temalı olan takımı bir harikaymış, en çok onu beğendim ^_^ öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
  4. Cottonbox 'ın nevresim takımlarına bayılıyorum. Yine harikalar sanırım yenilerini almaya gideceğim *.*

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel ürünler 😊

    YanıtlaSil
  6. Hepsi birbirinden güzel hangisine bakayım şaşırdım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma