5 Ara 2016

BİTEN KOZMETİK ÜRÜNLERİM ARALIK 2016

Biten kozmetik ürünleri biriktirmek için kullandığım sepet nihayet doldu.Bende sepetimdeki ürünleri fotoğraflayıp çöpe göndermenin hafifliğini yaşarken bu ürünlerin yorumlarıyla haftaya başlamak istiyorum.
Her zamanki gibi kişisel bakım ağırlıklı ürünlerden oluşan son zamanların bitenlerine şimdi hepbirlikte göz atalım.
Restorex bazı yönlerini çok beğendiğim ancak sevmediğim özellikleri de olan bir şampuan.Uygun fiyatlı bir ürün oluşu ve saç uzatma gibi ilgi çekici bir vaadi bulunan şampuanın çok merak edildiğini biliyorum.Bu sebeple önümüzdeki günlerde detaylıca bahsetmeyi planlıyorum.

Elidor Doğanın Esintisi Angelica Kökü içeren şampuan Elidor ile yıllar önce ayrılmış olan yollarımızı birleştiren sevdiğim bir ürün oldu.Serinin turuncu ambalajda bulunan Gingseng özlü versiyonunundan hoşlanmasamda gelecekte bu seriyi yeniden kullanabilirim.
 INSIGHT Şampuan ve Saç Kremi : Boyalı saçlara özel şampuan ve saç kremi severek kullandığım ürünler oldular.Temiz içerikli saç bakım ürünlerine ilginiz varsa Insight ürünlerini sevebileceğinizi düşünüyorum.Saç kremi ile ilgili olarak çok problemli olmayan saçlar için uygun olan hafif bir formülü olduğunu da eklemek istiyorum.Detaylı yazısına kırmızı başlıktan ulaşabilirsiniz.

Revox Saç Kremi : Benim zor açılan saçlarıma pek etki etmeyen üstelik koyu kıvamı yüzünden pompadan çıkarmakta zorlandığım bir ürün oldu.Sulandırarak kullanıp bitirdim ve tekrar kullanmayı düşünmüyorum.
 Klorane Yıpranmış Saçlara Özel Mango Özlü Şampuan : Kokusuyla bana yazı hatırlatan bu şampuanı uzunca bir süre kullandım.Geçen aylardaki bitenler yazıma giren şampuanın sonuncusunu da şu an kullanıyorum.Dipleri çok yağlı olmayan nemsiz saçlarınız varsa bu şampuanı sevebileceğinizi düşünüyorum.Detaylı yazısı başlıkta :)
Klorane Mango Özlü Durulanmayan Saç Kremi ise nemli saça uygulandığında verdiği yumuşaklığı sevdiğim ancak bunun dışında bir etkisini göremediğim bir ürün oldu.

Ovex Saç Bakım Maskesi ise saç bakım ürünlerim arasında en favori ürünlerimin başında geliyor.Kuru,zor taranan yıpranmış saçlarınız varsa yumuşacık kolay taranan saçlar için bu ürüne şans verebilirsiniz.
 Yves Rocher Organic Vanilla Duş Jeli : Vanilyalı ürünlere olan tutkumla aldığım bu temizleyici bir duş jeli olarak işlevini yeterince yerine getirmesine rağmen kokusu benim sevdiğim tatlı vanilya olmadığından tekrar almayı düşünmüyorum.

Bath&Body Works Winter Candy Apple Duş Jeli : Vücudu bol köpükle etkin şekilde temizlerken muhteşem kokusuyla keyifli bir banyo saatini garantileyen bu duş jeli çok sevdiklerim arasında ve ilk indirimde tekrar alınacak.

Yves Rocher Jardins&Monde Duş Jeli : Doğum günü hediyesi olarak verilen portakal kokulu duş jeli yaz ayları için oldukça uygun bir kokuya sahip.Fresh meyve kokulardan hoşlananlar göz atabilirler.

Benri Aseton : Koyu renklere özel olan asetonu çok sevmeme rağmen bu asetonu onun kadar başarılı bulmadım.Pompalı başlığının oldukça pratik olması nedeniyle son dönemde aldığım diğer asetonları bu şişeye boşaltarak kullandım.

Bioder Nemlendirici Yüz Kremi : Bir süre  kullandıktan sonra kullanmaya ara verdiğim ve tekrar devam edemediğim bir nemlendirici oldu.Parfümlü bir formülünün olmasının da bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.
 Himalaya Yüz Temizleme Köpüğü : İkinci şişesini severek birtirdiğim temizleyiciye daha sonra tekrar şans verebilirim.Başlığa tıklayarak detaylı yazısını okuyabilirsiniz.

Caudalie Tonik : Şimdiye kadar denediğim Caudalie ürünlerinden genellikle memnun kaldım.Hafif formüllü bu tonikte sevdiğim ve yeniden kullanmak istediğim ürünler arasında.

Yves Rocher Moment de Bonheur Deodorant : Yves Rocher'in popüler parfümünün devam ürünü olan bu deodorant etkili kokusuyla ve fena sayılmayacak korumasıyla sevdiklerim arasına katıldı.

Alterra Deodorant : Temiz içeriği ve fresh kokusunu sevdiğim ancak korumasını çok etkili bulmadığım bir ürün oldu.Şimdiye dek denediğim temiz içerikli deodorantların ortak sorunu olan uzun süre koruyamama durumu ne yazık ki bu üründe de var.

Nivea Deodorant : Bir firma gönderisi olarak hatırladığım bu deodorantı çantamda taşıyarak acil durumlar için kullandım.Orjinal boyunu almayı tercih edeceğim bir ürün olmadı.Nivea deodorant dendiğinde Fresh Natural her zaman benim için bir numara.

Michael Kors Sexy Amber Edp : Günlük kullanım için uygun olan bu parfümü işe gidip gelirken kullanarak bitirdim.Çok kalıcı olmadığından özel günler için uygun olduğunu düşünmüyorum.

Garnier Express Göz Makyajı Temizleyici : En sevdiğim makyaj temizleyiciler arasında olan bu ürünü bittikçe alıyorum.Detaylı yazısı başlıkta.
Renkli kozmetik olarak elime geçeli bir hayli zaman olan Note göz altı kapatıcısını ve Wet'n Wild rujları elden çıkardım.Yeni renklerini daha başarılı bulduğum bu rujlar kuru yapılarıyla severek kullandığım ürünler olamadılar.

Gelelim ağız bakım ürünlerine...
Colgate Optik Beyaz Diş Macunu'nu indirimde oldukça uygun bir fiyata almıştım.Dişleri gerçekten beyazlattığını düşünmüyorum ancak fena bir ürün olduğunu da düşünmüyorum.

Ağız bakımı için ürünlerinden en çok memnun kaldığım markaların başında Splat geliyor.Şu ana kadar pek çok diş macununu kullandım.Şu an kullandığım bir başka çeşidi de var ancak aralarında en çok sevdiğim Chili,en sevmediğim ise Love oldu.Pembe renkli ve tadını aşırı şekerli bulduğum Love diş macununu tekrar almayı düşünmüyorum.
Splat ağız bakım köpüğüne gelince ferahlatıcı ve pek çok kişi tarafından sevilen biri ürün olmasına rağmen ben biri türlü kullanım alışkanlığı geliştiremedim.Bu yüzden yollarımızı ayırdım.


Epeyce birikmiş bitenler yazıma burada son verirken bir kaç ay sonra yeni bir bitenler yazısında görüşmek üzere diyorum.Burada bahsettiğim ürünler arasında sevdikleriniz/sevmedikleriniz varsa sizin yorumlarınızı da bekliyorum.

29 yorum:

  1. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler güzel bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  2. altera deodorantı bende merak ediyorum hatta dün alacaktım geri bıraktım.
    Benri asetonu bende seviyorum hem büyük boyu ile hem de pompalı olması avantaj.
    Revox saç kremi var ama henüz kullanmadım umarım bende de böyle olmaz.
    Splat diş macunlarını kullanmaya başlayalı 2 ay oldu. Ve tüm çeşitlerini denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alterra deodorantı mutlaka denemek istiyorsan kış ayları uygun olabilir.Yaz geldiğinde asla koruyamıyor.Benri asetona gelince aslında ben bunu değil de koyu renklere özel olan asetonu çok seviyorum.Diğerini bolca alıp buna aktarıyordum ♥

      Sil
  3. Filizciğim tebrikler baya bir temizlik olmuş :-)) alterra deodorant hakkında seninle aynı düşünüyorum hiç korumuyor bence.. B&BW ürünlerine hala ulaşamıyorum indirimde beraber bir istinye park yapalım da ben de biraz stok yapayım o zaman :-)) sevgiler canım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem'cim epeyce ürün bitti ve bir o kadarda bitmeye yakın olan var bu ara.
      BBW'yi ara sıra geziyorum ancak şu sıra beni cezbedecek herhangi bir kampanya yok.Ocak ayında buluşur birlikte bir göz atarız inşallah ♥

      Sil
  4. Klorane şampuanı ben çok sevmiştim. Kuru saçlarım için çok uygun olmuştu epey kullandım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende uzunca bir süre kullandım.Elimdeki bitince de başka bir versiyonuna geçeceğim ♥

      Sil
  5. YVES ROCHER VE SPLAT BENİM FAVORİ ÜRÜNLERİM FAKAT SENDEKİ AROMALILARI DENEMEDİM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acılığından rahatsız olmazsanız Chili diş macunu harika bence ♥

      Sil
  6. Filiz Hanımcım, sepetiniz ne kadar tatlı, bayıldım ona. :) Bath and Body works duş jelini görünce markayı ne kadar sevdiğim yine aklıma geldi. Yeni yıl indirimi gelse...
    Himalaya köpüğü ben de çok sevmiştim aslında ama göz kapaklarıma azıcık değdiği an egzama yaptığı için ne yazık ki düzgünce kullanamıyorum. Caudalie'nin toniğinin küçük boyunu kullanıyorum şu an ve çok da memnun kaldım.
    Darısı yeni kullandıklarınızın başına diyorum. Sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Sepetim hem şirin hemde işlevsel gerçekten.Bitenler aradan çıkınca haftanın yazılacaklarını alıverdim içine.
      Himalaya köpük aslında cildin biraz daha yağlandığı yaz aylarına uygun gibi sanki.Bende iritasyona sebep olmadı ancak şu ara ağız çevremi epeyce kurutmaya başladı.Sanırım elimdekiler bitince Caudalie ile devam edeceğim ♥

      Sil
  7. Splat Love'ı ben de hiç sevmemiştim; diğer çeşitlerini emrake diyorum ama evde bir macun bolluğu var bu ara :) Alterra deodorant da gerçekten çok etkisiz bir üründü ne yazık ki :/ Şu Klorane'ler SLSsiz olsaydı keşke... yenilerini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım haklısın bu şampuanlar SLS içeriyor ancak ne gariptirki benim saçlarım SLS içermeyen ürünlere hiç iyi tepki vermiyor :)
      Denemediysen Splat Chili derim ki ferahlığı ve beyazlatması en iyi olan o gibi sanki...

      Sil
  8. Bbw duş jelleri gerçekten harika kokuyor,bende severek kullanıyorum,ciltte kuruluk falanda yapmıyor.Şimdiden aklımda almak istediğim birkaç çeşidi var,indirimi bekliyorum dört gözle.:)Wetn Wild rujları ilk aldığım zamanlarda çok seviyordum fakat şu an hiç kullanmıyorum,hem yapıları çok kuru hemde ambalajları çok kötü.Sürekli sağa sola bulaşıyorlar,birkaç çantamı mahvetmişlikleri var, o yüzden renklerini beğensem de tercih etmiyorum artık.Yenilerini güle güle kullan,sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abartmak istemiyorum ancak BBW duş jelleri kadar kokusunu beğenerek kullandığım bir başka jel yok gibi sanki.İndirimde mutlaka stoklayacağım bende.Wetn Wild reujlar konusunda haklısın.Bu hafta paylaşacağım iki yeni renk ilk versiyonlara göre çok başarılı ancak ambalaj yine o berbat ambalaj ne yazık ki...

      Sil
  9. Bir sürüde ürün bitmiş valla :)Gelisn yenileri

    YanıtlaSil
  10. Sepetiniz çok sevimli. Ben de bloglari takip ettigimden beri ürünleri zamaninda bitirmeye özen gösteriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında eskiden böyle değildik.Bir ürün alır bitirene dek kullanır,bitsin diye beklemezdik.Şimdi o kadar tüketici olduk ki çokça alıp böyle bitirmeye çalışıyoruz :)

      Sil
  11. Ben de Isana^nın temiz içerikli bu şekilde bir deodorantını aldım ama yapısı çok garip . Köpük şeklinde çıkıyor. Insight şampuanları çok merak ediyorum ama bir anda şampuan kutum dolduğu için anca bitince deneyebileceğim:)

    YanıtlaSil
  12. ortak ürünlerimiz de var splat yves rocher ve ovex gibi splat köpük aslında çok faydalı kullanımı da kolay ama alışkanlık kazanmak zor iş :)

    YanıtlaSil
  13. Ne çok ürün bitmiş.. Ovex den ben de memnun kalmıştım. Dediğiniz gibi temiz içerikli ürünler çok yeterli olmuyor performans açısından. Hidro Fugal bu anlamda en memnun kaldığım ürün olmuştu..

    YanıtlaSil
  14. Baya bir temizlik olmuş gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  15. Ovex saç maskesi mucize gibi bir şey.Çok memnunum.
    Yves Rocher vanilyalı duş jelini o kadar seviyorum ki yedekli.
    Alterra deodorantın hiç etkili olmadığını birkaç kişiden duymuştum.
    Nivea Pearl Deodorantı kullanmıştım ama beni yeterince korumamıştı.
    Garnier makyaj temizleyicisi günü geçmemesine rağmen gözümü aşırı yakmıştı.Artık garnier gördüğümde kaçıyorum.

    YanıtlaSil
  16. Restorex şampuan yorumlarınız merakla bekliyorum :) Yeni ürünler sizin olsun <3 :)

    YanıtlaSil
  17. bayağı ürün bitirmissin tebrikler

    YanıtlaSil
  18. Ama o ne tatlı bi sepet, bitenler bitirilmenin gururunu yaşıyor gibi :))) Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
  19. Himalaya Yüz Temizleme Köpüğü benim de geçtiğimiz ay bitenlerimdeydi blogda :) Caudalie tonik ne zamandır aklımda, elimdeki bitince bir şans vereyim o zaman. Pek çok ürün bitirmişsin, özellikle saç bakım kategorisinde, tebrikler :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma