25 Kas 2016

HEM SAĞLIĞA HEMDE DOĞAYA DUYARLI DİŞ FIRÇASI : HUMBLE BRUSH

Hem dişleriniz hemde doğaya karşı duyarlı bir diş fırçası ile tanışmaya ne dersiniz?
Diş sağlığım için ortodonti kararı alıp tedaviye başladıktan sonra diş bakım rutinimde değişiklikler oldu.Diş fırçalama sıklığım ve süresi artarken kullandığım ağız bakım ürünlerinde de değişikliğe gittim.
Diş fırçası olarak seçimim bir süredir kişisel bakım marketlerinde karşıma çıkan Humble Brush %100 doğal,doğada çözünür,bambu diş fırçasından yana oldu.
Humble Brush Tooth Brush

Humble Brush Tooth Brush
 İlk olarak şık görüntüsüyle dikkatimi çeken fırçayı kullanmaya başladığımda bambu fırça sapının pürüzsüz,kaymaz yüzeyi sayesinde kolay bir tutuş ve konforlu bir kullanım sağladığını gördüm.Doğası gereği antibakteriyel bir ürün olan bambu ağız bakımı için tercih edilebilecek tertemiz bir ürün olma özelliği gösteriyor.
Humble Brush Tooth Brush
Yetişkinler için yumuşak,çocuklar içinse ekstra yumuşak özelliğe sahip olan fırça kılları kullanım esnasında dişlere ve diş etlerine zarar vermiyor.Doğada en iyi çözünür özellikte olan naylon-6' dan* üretilen fırça kıllarının eğimli bir yüzeyi  sayesinde dişler üzerindeki tüm bölgelere ulaşarak etkili temizlik yapmak mümkün oluyor.


*(Naylon-6 diş hekimliği için ideal bir kullanım alanına sahip bir malzemedir ve ayrıca genel kullanımdaki atık kanallarında da zaman içinde çözünür. Buradaki önemli nokta, tavsiye edilen üç aylık kullanım ömrünü sağlayabilecek bitki bazlı başka hiçbir malzemenin mevcut olmamasıdır. )


 Ağız gibi önemli bir bölgede kullanılan bu bakım ürününün bir diğer artısı BPA (Bisfenol A) içermiyor oluşu.Sert plastiklerde,su şişelerinde,biberonlarda,lens,diş dolguları ve diş aletleri gibi pek çok metaryalde kullanılan bu maddeyi vücudumuzdaki hormonların sahtesi gibi düşünebilirsiniz.Hormon bozukluklarından kansere uzanan pek çok zararı bulunan BPA'nın bu diş fırçasında bulunmuyor oluşu onu hem kendim hemde çocuklarım için güvenle kullanabileceğim bir ürün haline getiriyor.
Üstelik kullanım sonrası bir saat sonra fırça kılları tamamen kurumuş oluyor ve uzun süre nemli kalmanın getirdiği zararlı etkilerin önüne geçilmiş oluyor.
Humble Brush Tooth Brush
Son olarak bu fırçayı kullanarak harika bir sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunduğum için ayrıca mutluyum.Humble Smile Vakfı sayesinde satılan her bir Humble Brush diş fırçası için ,ihtiyacı olan bir çocuk diş fırçasına ya da alternatif ağız bakımına kavuşuyor.
Sağlıkla gülümserken beraberinde bir çocuğu da gülümsetmek isterseniz Eczane ve bazı kişisel bakım marketlerinde satılan Humble Brush'a şans vermenizi öneririm.


Siz Humble Brush fırçaları inceleme şansı buldunuz mu? Sizin bu fırçalar hakkındaki düşüncelerinizi okumak beni çok mutlu eder

21 yorum:

  1. Özelliği de görünüşü de çok hoş :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. O minik kelebeği severim ben :) Maşallah! Humble Brush'ı ben de severek kullanıyorum; eczaneye uğradığımda çocuklara da alacağım :) Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  3. Ben de yeni kullanmaya başladım canım özellikle sosyal sorumluluk projesi adına bundan sonra kendime ve aileye kullanacağım diş fırçası bu olacak 😊

    YanıtlaSil
  4. aslında şu an tam ihtiyacım olan şey dişlerle bu ara fazlaca sınav yaşadığım için bi bakmalıyım teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. Görünüşü çok hoşmuş.

    YanıtlaSil
  6. Bende sosyal sorumluluk projesinden biliyorum markayı. En kısa zamanda ediniyorum. O tatku cadıya da maşAllah <3

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel birşey için vesile oluyormuş gerçekten en kısa zamanda kendime ve kardeşlerime alacağım:)

    YanıtlaSil
  8. böyle destekçi firmaları, markaları takdir ediyorum, fırça da cidden kullanılası duruyor =)

    YanıtlaSil
  9. Cok güzelmiş bende almayı düşünüyorum cnm güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  10. O minnoşu öpün benim için <3 <3 Bu fırçadan eşim ve kendim için alacağım ben de, sosyal sorumluluk projeleri çok güzel :) Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3

    YanıtlaSil
  11. çok şık bır dıs fırçasıymış

    YanıtlaSil
  12. Gğle güle kullanın.Artı vesile olduğu sosyal sorumluluk ise çok çok güzel en yakın zamanda bir tane edineyim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Bende markayla yeni tanıştım ve ürünü çok sevdim. Eşime de alacağım:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Hic duymadim bu projeyi, yakin zamanda gelirsem ben de alirim bilgilendirici oldu benim icin tesekkürler

    YanıtlaSil
  15. bir kaç sitede görmüştüm ama emin olamamıştım
    paylaşım ve bilgiler için teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Ne kadar da sirinmis renkleri. güle güle ve saglikla kullanin 😊

    YanıtlaSil
  17. Bu fırça gerçekten harika. değinmeniz çok iyi olmuş :) bende yeni minnak bloguma sizi beklerim. sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Güle güle kullan canım. Fıstığa da maşallah :)

    YanıtlaSil
  19. İlk fırsatta deneyeceğim bir fırça (:

    YanıtlaSil
  20. ben doğal her şeye aşığım :)

    YanıtlaSil
  21. Yazını okuyunca yorum yapmadan biraz daha inceledim ürünü. Bence de oldukça sağlıklı ve kesinlikle 'tamamdır' denilebilecek bir diş fırçası.
    sosyal sorumluluk projesi ise benim gibi bu konularda hassas insanları ayırca etki altında bırakmaya yeter bir faktör. Alalım ev halkına:)
    Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma