8 Eki 2016

Şık Mobilya Modelleri ve Zarif Aksesuarlar

Mobilya tasarımı geçmişten bu yana sıklıkla kalıp değiştirdi, tasarım değişikliğine uğradı ve nihayetinde modern, zamana direnen hem klasik hem çağa uygun nitelikte zarif modellere kavuştu. Estetiğin ve modern yaklaşımın birlikte hayat bulduğu mobilya çeşitleri, kişilerin beğenisine hitap eden göz alıcı ev ve ofis mobilyalarının ortaya çıkmasını sağlıyor. Tasarımcıların ince detaylarda hassasiyetle davranıp şıklığı, zarafeti detaylara gizleyerek bütünde eve yeni bir soluk getirecek tasarımlara imza atması sonucunda ortaya enfes mobilyalar çıkıyor. Mobilya seçenekleri eskiye oranla fazlasıyla genişliyor; klasik, modern, dinamik, sade, avangart, şık, spor… Mobilya almak isteyen ve aradığı tarzı bir türlü bulamayan herkes şimdilerde Evmanya’nın geniş mobilya yelpazesinden ve aksesuar sayfalarından aradıklarını buluyor, yeni bir dekor yaratabiliyor. Evmanya sayfalarına bakıldığında çocuk, genç, oturma odası, salon, ofis, çalışma odası ve diğer tüm odalar ve mekânlar için uygun mobilya seçeneklerinin yer aldığı görülüyor. Ziyaretçilerine farklı ve konsept ürünler sunmayı seven Evmanya, aynı zamanda fonksiyonel ve marjinal ürünler sergileyerek dekorasyon anlayışını sıradanlıktan uzaklaştırıyor. İmza niteliğinde birçok ürün özel olarak dekore edilmiş evde ince bir uyum sağlayarak ev sahiplerini ruhsal anlamda motive ediyor.


Mobilya seçenekleri çağa uygun olarak tasarlanıyor olsa da vintage ve klasik mobilya anlayışını da içinde barındırarak eski ve yeniyi bir arada tutan farklı ürün seçeneklerinin oluşmasına fırsat veriyor. Evmanya, her tarza hitap ederken bu detayı atlamıyor ve birbirinden güzel aksesuarların, mobilyaların insanlarla buluşmasına izin veriyor. TV üniteleri, zigon sehpalar, avize, abajur, masa lambası, kitaplık, duvara monte edilebilen marjinal kütüphaneler, çamaşır dolapları, koltuk takımı, köşe koltukları, berjer, çalışma masası gibi birçok ev eşyası Evmanya’da hayat buluyor.
Tasarımları ile göz dolduran, zarafeti ile beğenileri kazanan, estetiği ve mimarisiyle herkese hitap eden Evmanya mobilya çeşitleri avantajlı fiyatlarla satılmaya devam ediyor. 

Kaliteli hammaddesi ve uzun yıllar boyunca fonksiyonel bir kullanım sağlayacak dayanıklılığıyla alıcılarını bekleyen mobilyalar için Evmanya.com adresini ziyaret ederek birbirinden şık mobilya ve aksesuarları inceleyebilirsiniz. Müşteri memnuniyetinin esas alındığı Evmanya kaliteli ürün garantisi sunuyor.




2 yorum:

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma