3 Eki 2016

RIMMEL LONDON KATE MOSS RUJ YORUMU / BOHO NUDE

Geçtiğimiz yaz aylarında Rimmel London ve Kate Moss işbirliklerinin 15.yılı için özel bir koleksiyon hazırladı.Markanın severek kullandığım ruj serisi olan Lasting Finish yeni eklenen üç kırmızı üç tane de nude tonuyla şenlendi.
Koleksiyonun rujlarının rengi mi ambalajı mı derseniz alırken Rimmel kalitesini az çok tahmin ettiğimden tester olmayan bir mağazadan rose gold ambalajlı nude tonlarından birini seçerek karar verdim.Ambalaj tasarımı sade,basit ancak renkten dolayı bir o kadar da şık.Şimdilik parlaklığında herhangi bir azalma yok.Kullandıkça bozulma olacak mı bilemiyorum.
 Benim aldığım ton olan 56 numaralı Boho Nude serideki nude'ler arasında en çok kahvelik içereni.Yapı olarak yumuşak ve sürümü oldukça kolay.Dudaklarım çok kuru olduğunda ilk sürdüğüm an biraz pütürlü dursada orta derecede nemli yapısıyla dudaklarımı birbirine bastırır bastırmaz daha pürüzsüz görünmeye başlıyor.

Renk tonu olarak makyaj yapmadığım zamanlar uyguladığımda kendime pek yakıştıramadığım ancak cilt makyajıyla çok hoş bulduğum bir rengi var.Renk benim için sür çık değil,bunu sürmem için mutlaka makyaklı olmam gerekiyor ancak pembelik içeren bir Nude almış olsam kuşkusuz ten rengimle daha iyi uyum sağlayacaktı.
Orta kalıcılıkta ve alıştığım Rimmel London Kate serisi kalitesinde olan bu ruj uygun fiyatıyla diğer renklerine de bakmak istediklerim arasına girdi.Hazır önümüz kışken 53 numaralı Retro Red rengine bir şans vermeyi planlıyorum.

Siz bu seriden hangi renkleri beğendiniz?Kullanıp memnun kaldığınız renkler varsa sizin görüşlerinizi de bekliyorum.

17 yorum:

  1. bence rengi çok tatlı ablacım tenine de uymuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. rengine ben bayıldım açıkçası çok da hoş durmuş :)

    YanıtlaSil
  3. bu rengi hiç bir yerde bulamamış olmam:(

    YanıtlaSil
  4. Bu serinin testerlarını hiç görmediğimden cesaret edememiştim. Sizdeki rengi en sık kullandığım tonmuş. :) Aklımda olsun. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
  5. Rujun rengine bayıldım! Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Çok hoşmuş tonu. Fakat, benzer tonlarda çok rujum var. Nedense ona göre bakıyorum bu ara renklere :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de ambalajı yüzünden bu rujlara çok baktım ama evdeki zibilyon tane nude ruju düşününce almaktan vaz geçtim. Boho Nude'un rengi çok tatlıymış, sana da çok yakışmış. Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  8. Eski serisinin rujlarını çok beğendim. Bunları henüz denemedim ama çok güzel görünüyor, mutlulukla kullanın :*

    YanıtlaSil
  9. Bence çok hoş durmuş ;)

    YanıtlaSil
  10. Renge bayıldım, elimin altında sür çık rujların bulunmasını daha çok seviyroum ama :)

    YanıtlaSil
  11. Rengi gerçekten şahaneymiş kışa da çok yakışır <3

    YanıtlaSil
  12. tam benlik bir renk, çok çok beğendim, size de çok yakışmış, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  13. bence güzel durmuş ama bu tonlu çok rujum var ama senin de dediğin retro red rengini alabilirim.. güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
  14. Ben şu aralar sadece likit mat ruj kullanıyorum, o nedenle bu seriye hiç bulaşmadım...ama renk çok hoşmuş, sana da çok yakışmış canım. Güle güle kullan, öpüyorum!

    YanıtlaSil
  15. İşte benim tonlarım.Çok güzel :)

    YanıtlaSil
  16. Çok yakışmış, böyle janjanlı ambalajlara da bayılıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  17. rengi de ambalajı da güzel görünüyor. Bence de bu kadar açık tonlar güzel bir cilt makyajıyla daha iyi duruyor, hatta yoğun göz makyajıyla. benim için de Revlon'un blushing mauve ruju benzer özellikte.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma