13 Eki 2016

ORIFLAME THE ONE SERİSİ DENEYİMLERİM VE FEATHERLIGHT KOLEKSİYONU

Makyajda doğal görünüm trendini Oriflame ile yakalamaya ne dersiniz?
Oriflame sevilen makyaj serisi The One adı altında satışa sunulan Featherlight koleksiyonu ile tüy kadar hafif görünen bir makyaj için ihtiyacımız olacak ürünleri beğenimize sunuyor.
Özel dokusu ve incecik yapılarıyla uygulandığı anda canlı ve sağlıklı bir görünüm veren makyaj ürünlerine gelin hep birlikte göz atalım.
Oriflame Featherlight
Featherlight Makyaj Koleksiyonu toz pembe ambalajlarıyla tazeliği,hafifliği çağrıştırıyor.Pembe ambalajlara ayrı bir ilgisi olan biri olarak serinin ambalajlarını gerçekten çok beğendim.
Hafiflik deyince akla ilk gelen toz ürünler koleksiyonda bolca kullanılmış.İnce yapılı,ışıltılı pigment farlar,süper ince pigmentlerden oluşan toz allık,kirpiklere ağırlık yapmadan hacim kazandıran Featherlight maskara ve yoğun renkli ancak bir o kadar hafif yapılı Faitherlight rujlar serinin öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.
Oriflame The One Featherlight

Oriflame The One Featherlight Toz Far
Oriflame The One Loose Göz Farları beş farklı renkten oluşuyor.İncecik satenimsi yapısıyla kolayca uygulanan bu farlar tek katta oldukça doğal bir renk veriyorlar.Benim denemiş olduğum Taupe Glow ve Lilac Lustre renkleri tek başına uygulandıklarında bile aydınlık görünümleriyle günü kurtarmaya yetiyorlar.Serinin çok merak ettiğim Peach Twinkle rengini de ilk fırsatta almak istediğim ürünler arasında.
Oriflame The One Featherlight Göz Farı
The One Colour Stylist Featherlight Rujlar yoğun renk ve tüy kadar hafif bir yapıyı bir arada sunuyorlar.Bu hafif rujlar dudakta adeta kayarak tek hamlede kapatıcılık sağlıyorlar.Dudakları nemlendiren, yumuşatmaya ve bakım yapmaya yardım eden özelliği için doğal balmumu, ayçiçeği tohumu ve böğürtlen karışımıyla formüle edilen bu rujlar sürüldükten sonra hafif yapılı bir dudak balmı gibi hissediliyorlar.Bol nem veren diğer rujlar gibi kalıcılıkları düşük olup bir şey yenip içildiğinde etkileri azalmaya başlasada özellikle Mulberry Meringue adlı rengini kendime çok yakıştırdım ve son üç gündür sürekli bu ruju kullanıyorum.
 Oriflame The One Colour Stylist Ruj


Oriflame The One Illuskin Fondöten ise makyajda donuk görünümden hoşlanmayanların imdadına yetişecek bir ürün.Cildi aydınlatarak mükemmelleştiren HaloLight teknolojisi ile canlı ve doğal bir bitiş sağlayan fondöten yüzümdeki görünümüyle beni mutlu etti.Parlamaya izin vermeyen yağsız formüllü fondötenin alın dışındaki bölgelerdeki satenimsi görünümü gerçekten çok hoştu.En çok merak edilen kapatıcılık konusuna gelince tek başına kusurları kapattığını söyleyemem.Zaten bunu başarabilen fondötenler yüzde kalıp gibi görünüp kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterdiğinden genellikle günlük kullanım için tercihim olmuyorlar.
Oriflame The One Featherlight Koleksiyonu Yorumları
Gelelim seriye son katılan üçü bir arada Oriflame The One kapatıcı kitine.
Cildi besleyen ve yatıştıran yağlar içeren krem formüllü iki ürün ve bir pudra'dan oluşan bu kapatıcı kit yüzdeki istenmeyen lekeleri ve göz altı morluklarını kapatmak için oldukça uygun bir ürün.
Kremsi ürünler biraz yoğun yapılı olduklarından ekstra ürün kullanmadan parmak uçlarımla aldığım renkleri kapatılacak bölgeye uyguluyorum.İlk olarak koyu lekeleri kapatma özelliğiyle bilinen turuncu kapatıcıyı ardından sarı tonlu kapatıcıyı parmaklarımın ısısıyla inceltip lekeli bölge üzerine yerleştirdikten sonra pudra ile sabitleyerek kapatma işlemini tamamlıyorum.Kapatıcıyı uyguladığım bölge göz altı ise ekstra pudra kullanımını gerekli görmüyorum ancak sivice vb lekeleri kapattıktan sonra kapatıcıyı sabitlemek iyi oluyor.
Özellikle göz makyajı yapmadığım günlerde göz kapaklarımı sarı renkli kapatıcıyla kapatıp üzerine pudra geçtiğimde ortaya çıkan sonuç memnun edici oluyor.Küçük ambalajıyla ihtiyaç duyulduğu anda kullanmak üzere çantada taşımaya uygun olan bu palete göz atmanızı öneririm.
 Genel olarak değerlendirmek gerekirse Featherlight Serisi günlük hayatta yoğun makyajdan hoşlanmayanlar ve genç kızların çok seveceği bir seri.The One Illuskin Fondöten performansıyla beni çok memnun eden,kullandığım her ten ürünü gibi sadece alnımın parlama özelliğine yenik düşen bir ürün oldu.Kapatıcı paleti ise hem kapatma hemde sabitlemeyi bir arada sunarak ayın favori ürünleri arasına girdi bile.
Yakınlarınızda Oriflame kataloğu varsa bu yazıda bahsettiğim ürünlere ve çok daha fazlasına mutlaka göz atın derim.


Siz The One serisinden herhangi bir ürün deneme fırsatı buldunuz mu,varsa kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

16 yorum:

  1. Fondöten çook ilgimi çekti! Ambalajlar ise bir harikaymış, resmen al beni diyor!! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Kapatıcı paleti ve fondöten çok ilgimi çekti. Katalog ürünlerini seçerken tedirgin oluyorum ama kapatıcıya bir şans verebilirim. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
  3. kapatıcı paleti iyiymiş bazen yanımda böyle bir şeye ihtiyacım oluyor denk gelirsem bakarım ona güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzeller farların renklerine bayıldımm<3 Güzel günlerde kullanın<3

    YanıtlaSil
  5. seri cidden güzel ama o toz farlar nasıl güzel bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Rujlar çok güzel, size de çok yakışmış :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. O pembiş ruja bayıldım <3 Ayrıca ambalajları da çok güzel, musmtlu günlerde kullanın <3 :)

    YanıtlaSil
  8. Uzun süredir Oriflame kullanmıyordum ama geçen broşürüne bakınca ilgimi çekti bazı ürünleri. Çok hoş ürünler çıkarmışlar. Ayrıca iki rujun rengine de bayıldım...

    YanıtlaSil
  9. Kapatıcı çok ilgimi çekti. Bir de koyu renkli ruj sandığım kadar koyu çıkmadı ♥ Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  10. ürünlerin ambalajları çok güzel rujların renklerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  11. Bu seri tam benlikmis ozaman ^^ Kapatıcı paleti baya güzele benziyor aklımda olsun <3

    YanıtlaSil
  12. Rujlar harika durmuş, Mulberry tam benlikmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  13. Pembe rujun rengi tam benlik.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  14. Hiç kullanamadığım ürünler.. Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  15. The One serisinin bir önceki versiyonunu deneme şansım olmuştu,bu seri de çok ilgimi çekti. :)

    YanıtlaSil
  16. Oriflame tüm ürünleri gibi kaliteli bir seri the one

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma