20 Eki 2016

KURU ŞAMPUAN İLE İKİ DAKİKADA SAÇ TEMİZLİĞİ MÜMKÜN MÜ? /KLORANE KURU ŞAMPUAN DENEYİMİM

Kalın telli,gür ancak bir o kadar da sık kirlenen saçlarınız varsa başınız epeyce dertte demektir.Çalışıyorsanız akşam dinleneceğiniz süreden saç temizliği ve kurutma aşaması için zaman ayırırsınız.Yıkadınız diyelim, bu seferde saçlarınız tel tel olup tekrar düzleştirilmeye ihtiyaç duyar.Hadi ince telli saçlara sahip olduğunuzu düşünelim.O zamanda saçlarınız adeta yokmuşçasına kafanıza yapışır ve kötü bir görüntü oluşturur.

Ben kalın telli ve gür saçlarım ile uzun yıllardır mücadele ediyorum.Önceleri her gün olan yıkama sıklığımı gün aşırıya düşürmeyi başarabildim ancak akşam yıkadığım saçlarımın alnıma yakın yerleri ve şakak bölgeleri ertesi güne hafiften kirlenmiş olabiliyor.Bende bu gibi durumlarda saçlarımı yıkayamayacaksam kuru şampuan adı verilen sprey temizleyicilerden kullanarak daha temiz görünümlü saçlar elde edebiliyorum.
Klorane Kuru Şampuan Kullananlar

Bugün bu amaçla denediğim ve sonuçlarından memnun kaldığım Klorane Kuru Şampuan ile sizleri de tanıştırmak istiyorum.
İçerdiği yulaf ekstresi ve yüksek yağ emiş gücü bulunan mikronize edilmiş tozlar sayesinde saça iki, yıkama arasında temiz görünüm kazandıran sprey iki farklı alternatifiyle geliyor.İlk denediğim klasik kuru şampuandan sonra bu kez kahverengi saçlara özel olarak hazırlanan şampuanı denedim ve en az diğeri kadar güzel ve tercih edilesi buldum.
Klorane Kuru Şampuan Kullananlar
NASIL KULLANILIR?

Şişeyi iyice salladıktan sonra saçımın ihtiyaç duyulan yerlerine püskürtüp beş on saniye  bekleyerek ürünün saçımdaki fazla yağı emmesini bekliyorum.Ardından fırça saçtaki tozlu görünüm yok olana dek tarıyorum.Yaklaşık iki dakikada saçlarımın kirli görüntüsünden kurtularak -daha temiz bir görüntüye kavuşuyor.
Piyasada satılan pek çok kuru şampuanı denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki kuru şampuanlar saça yeni yıkanmış saç görünümü kazandırmıyorlar.Ancak kişiye o gün evden dışarı çıkacak temizliği kesinlikle sağlıyorlar.Saçlarınızda özellikle hızlı kirlenmeden kaynaklanan sönüklük varsa yine kuru şampuan kullanarak daha hacimli saçlar elde edebiliyorsunuz.

Değinmek istediğim bir diğer nokta ise ürünün kokusu.Hafif parfümlü Klorane Kuru Şampuan saçlara sıkıldıktan sonra asla burnuma gelmiyor,gün içinde beni rahatsız etmiyor.
Klorane Kuru Şampuan Kullananlar

KURU ŞAMPUAN BAŞKA KİMLER İÇİN UYGUN?


Vakit problemleri yaşayanlar 
 Soğuk havalarda hasta olmamak için duş almak istemeyenler
Yatan hastalar
 Yoğun çalışanlar

Saçları çok sık yağlananlar 
Saçlarına hacim ve hoşluk katmak isteyenler 
Kahkülü olup, kahkül bölümlerinin çabuk yağlandığını şikayet edenler
Acil işi çıkıp, saçını yıkayacak vakti olmayanlar 


Özetle son derece kurtarıcı bir ürün Klorane Kuru Şanpuan benim elimin sık gittiği bir ürün oldu.Sizde yukarıda saydığım durumlardan herhangi birini yaşıyorsanız Klorane Kuru Şampuan'a şans verebilirsiniz.


Siz kuru şampuanlar hakkında neler düşünüyorsunuz,piyasada satılan kuru şampuanlardan çok sevdiklerini ya da hiç sevmedikleriniz var mı?

25 yorum:

  1. Ben de Saçlarıma yeniden perma yaptırmadan önce kullanıyordum kuru şampuan; dediğin gibi, yeni yıkanmış görünümü vermese de, hacim katıp insan içine çıkılabilir hale getiriyor :) Klorane'in iyi olduğunu duymuştum, renkli versiyonu da bence mantıklı olmu. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'çım.Perma yapılınca ihtiyaç azalıyorsa ne mutlu !
      Klorane işini gayet iyi yapıyor.Hatta çok popüler bazı markalardan daha başarılı bulanlar var.Kesinlikle aklında bulunsun canım;)

      Sil
  2. Ben kullanamıyrum şu kuru şampuanları. Saçlarımı sanki daha bir tel tel, yapışık gösteriyor gibi geliyr.

    **Makyaj çantana bayıldımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki saçına uygun bir marka ile tanışmamışsındır daha.Batiste ve Klorane kuru şampuanlara şans vermeni öneririm ;)

      Sil
  3. yeni yıkanmış göünümü verseler keşke :(

    YanıtlaSil
  4. Klorane şimdiye kadar en sevdiğim kuru şampuan diyebilirim o çok beğenilen markayı geçer benim için 😊😊 ikinci sırayı da Isana alıyor bende 😉

    YanıtlaSil
  5. Kuru şampuanları daha önce hiç denemedim ama her zaman tercih etmesem de acil durumlar için edinilebilir aslında :)

    YanıtlaSil
  6. Saçlarım kuru olduğu için çok sık kullandığım bir ürün değil kuru şampuanlar ama zaman zaman yardımıma koşuyorlar.:)Yağlı görüntüyü gidermede kesinlikle işe yarıyorlar ancak o mat soluk görüntü hiç hoşuma gitmiyor,Klorane merak ettiğim bir üründü teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  7. Kuru şampuan günü kurtarmak istediğim zamanlarda başvurduğum bir seçenek oluyor.Bu markanın kuru şampuanını ilk kez sizde gördüm:) Merak ettim cidden. Elinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş<3

    YanıtlaSil
  8. Ben de acil durumlarda, talk pudra döküp fırçalıyorum saçımı tavsiye ederim :*

    YanıtlaSil
  9. Pek alıskın değilim kuru sampuan kullanmaya. Yıkamak daha güzel geliyor :))

    YanıtlaSil
  10. Bu markayı hiç denemedim. Bir kaç denediğim marka oldu evet tam yıkanmış gibi bir his vermiyor ama bence çalışanlar için hayat kurtarıyor. Hele hele iş çıkışı aniden çıkan organizasyonlar için kurtarıcı :)

    YanıtlaSil
  11. Hacimli saçlar ve günü kurtarmak için kullanılabilir :)

    YanıtlaSil
  12. Ben kuru şampuan kullanmıyorum ama ablam kullanıyor.Tavsiyenize göre sanırım gayet de güzel bir ürün.Ablama tavsiye etmeyi düşünüyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Kuru şampuanları yeni yeni kullanmaya başladım. Saçlarım nasılsa kuru, yağlanmıyor diye evde olmasına rağmen elim gitmiyordu fakaat hacim vereceği aklıma gelmemişti. Şimdilerde çok işime yarıyor. Bunu da deneyeyim, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  14. Ben kuru şampuanları hacimli görünüm için kullanıyorum, ince telli saçlarım için iyi oluyor :) Klorane de deneyeyim, belki Batiste'ye alternatif olabilir :)

    YanıtlaSil
  15. Kuru şampuan hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum saç diplerim de beyaz beyaz hayal bile edemiyorum sanırım siyah saçlı olduğumdan :)

    YanıtlaSil
  16. Geçicide olsa çözüm oluyor kuru şampuan. Günü kurtarsın yeter zaten.

    YanıtlaSil
  17. özellikle kış aylarının yaklaştığı bugünler için güzel bir öneri olmuş. daha önce bende hiç kullanmadım boyalı saçlar için bi sıkıntı oluşturur mu

    YanıtlaSil
  18. Ben çok kuru saçlara sahip olduğum için yağlanma derdim yok.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  19. başka bir markanınkini kullanıp beğenmemiştim
    bir de klorane ye şans vermem lazım demek ki

    YanıtlaSil
  20. Size katiliyorum belki birkac saatimizi kurtariyorlar fakat ben verdikleri histen ötürü cok rahat edemiyorum, ellerinize saglik markanin kuru sampuanini sizden duydum

    YanıtlaSil
  21. Kuru şampuanları denemek isteyip hala cesaret edemiyorum,saçlarımı sürekli temiz tutmayı sevdiğimden ağırlık yapacak gibi geliyor. Emeğinize sağlık yazıya ve fotoğraflarınıza bayıldım :)

    YanıtlaSil
  22. Yıllar önce kullanmıştım çat kapı dışarı çıkmam gerekirse diye yeni çıkmış bir üründü bir gün evde deneme yapmıştım o halim gözümün önüne geldi şimdi:)))) film çekimi için yaşlı birini canlandıracak haldeydim bir daha ne denedim ne aldım.Şimdi çıkanlar iyice geliştirilmiştir eminim el altında tutmak gereken bir ürün aslında.
    Sevgiler sağlıkla kullan canım

    YanıtlaSil
  23. hiç denemedim ama acil duruumlarda işe yarayabilir

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma