25 Eki 2016

#3istanbullukizbulusmasi Blogger Buluşması ve Sponsorları

Geçtiğimiz hafta birbirinden tatlı üç blogger'ın organizasyonuyla #3istanbullukizbulusmasi etkinliğine katıldım.Etkinlik günü İrem'le buluşup Cha ya Moda'nın yolunu tuttuk.Mekanın bize ayrılmış olan kısmı oldukça sıcak  ve samimi bir şekilde hazırlanmıştı.
 Güne renk Sosyopix kartları,@camer_hobi 'nin birbirinden lezzetli kurabiyeleri,mis kokan sabunlar,@thelolishop 'un rengarenk şekerleri  hepsi biz gelmeden masalarda yerini almıştı.
Etkinlik işte bu masanın etrafında sohbetler ederek ve sponsor firmaların tanıtımlarını dinleyerek eğlenceli bir şekilde geçti.


Capi cade yetkilileri ürünlerini ilk kez deneyeceğim markalarına ait ürünleri tanıttılar.Ayrıca yanlarında getirdikleri bir cihaz ile isteyenlere saç analizi yaptılar.Bende kendime saç analizi yaptırarak saçıma uygun ürün tavsiyeleri aldım.
Capi cade ürünleri arasında çok merak ettiğim ''Saç için BB Krem '' bulunuyor.Bu krem içinde Omega 3, Omega 6, Omega 9, proteinler, esansiyel amino asitler, mineraller ve B grubu vitaminler bulunuyor.Saçın ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayan ve saçların daha hızlı uzamasına yardımcı krem hakkındaki yorumlarım ilerleyen günlerde blogta olacak.
Soru-cevap odaklı yepyeni bir uyguma olan Pollop 'un yetkilileri de bizlerle olup uygulamalarını anlattılar.Facebook ya da Twitter hesabınızla üye olabildiğiniz uygulamada dilerseniz metin dilerseniz de görsel veya video ile anket oluşturabiliyorsunuz.Gelir modelini markalara hedef kitleleri için pazar analizi üzerine kuran uygulama, yayına yaklaşık 2 ay önce yayınlanmış. Bu sürede 16 bin kullanıcıyı aşan girişim, aynı zamanda 40 bin anket ve 500 bin oy gibi istatistiklere sahip.Blog yazarları için de takipçilerinin istekleriyle içerik oluşturma amacıyla kullanılan uygulamaya göz atmanızı öneririm.
Revox'tan Gamze Hanım etkinlikte bizlerle oldu ve yeni ürünleri Revox Kalıntı Giderici Şampuan'dan bahsetti.Saçtaki şampuan,jöle,saç spreyi kalıntılarını uzaklaştırmak için kullanılan bu ürünü ilerleyen dönemde mutlaka denemek istiyorum.
Yine bu etkinlik sayesinde tanıştığım markalardan biri olan Emterapi Dünyanın farklı coğrafyalarından ve Anadolu’nun çeşitli yerlerinden elde edilen yağ ve ekstrelerle İnsanlık tarihinin birikiminden ve doğanın eczanesinden faydalanır.Kırışıklık ve Leke Karşıtı Yüz Kremi,Profesyonel Yüz Bakım Kremi ve Maskesi gibi ürünleri bulunan markadan ben Lotus Çiçeği Karışım Bitki Çayını deneyimleyip yorumlarıma yer vereceğim.
Gelelim bu güzel günün sponsorlarına...
@zeliphotography birbirinden güzel karelerle etkinlik gününü ölümsüzleştirdi.@inancamsanat herbiri binbir emek olan üfleme cam takılarını bizlerle paylaştı.@fosforluatolye pembe beyaz lavanta keseleri ile hem masalarımızı hemde evlerimizi süsledi.Özel günleriniz için lavanta keseleri hazırlatmak istiyorsanız sayfasına göz atmadan geçmeyin derim.
Mis kokulu kalpli sabunlar @cici_nikah_bebe_sekeri ne üzerimizde taşımanın çok faydalı olduğu söylenen doğal taş kolye ise @ayze_dogaltas 'a ait.
@mindikko 'nun alt görselin en üstünde bulunan keçe broşları çok tatlı.Emekleri için çokça teşekkürler.
Hama boncuklarından yapılmış ismime özel anahtarlık için teşekkürler @imaginehobby
İçinden binbir güzellik çıkan kutu için @tugbaningezegeni 'ne teşekkürler.Kutu içinden çıkan magnet,lavanta kesesi ve kokulu taş bir harika!

@mavviskelebek tarafından hazırlanan ruj ve oje figürlü yaka iğnesi ceketimi süslemeye başladı bile.
@evinshandscrafts 'a ait keçe çanta ise görünümüyle hepimizin kalbini çaldı.Bu güzel çantanın instagram görsellerime uzunca bir zaman eşlik edeceğini düşünüyorum.
Makyaj malzemeleriyle süslü meyveli pasta gerçekten çok lezzetliydi.@kubs.workshop 'un emeğine sağlık.
Peynir ve çikolatalı mısır çeşitlerinden sonra tanıştığım Çilekli mısır için @mrandmrspopcorn ailesine teşekkürler.
Yoko ürünlerine ara sıra sosyal medyada rastlıyordum.Firma bize denememiz için Spa Milk Salt adlı peeling'ini göndermiş.Son kullanım tarihi bitmek üzere olan bu ürünü umarım bir kez deneyebilirim.
Aspire enerji içeceği sıfır kalori değeriyle formuna dikkat edenler için.Özellikle eşim bu içeceği seviyor.Spor sonrası gerçekten faydalı oluyor.
Seely Ütüsüz Ütü'yü daha önce denemiş ve blogta detaylıca yazmıştım.Merak edenleri yazıyı okumaya bekliyorum.
Ekoz Kozmetik Vanilya kokulu oda spreyini denememiz için göndermiş.Tam benim gibi tatlı kokulardan hoşlananlar için.
Şili Biberi ekstreli diş macununu severek kullandığım Splat Sea Minerals diş macununu göndermiş.Kısa bir süre önce aldığım Biocalcium ile birlikte deneyerek yorumlarımı paylaşacağım.
Doğadan Elma Kromlu çayı ilk kez deneyeceğim.Lezzetini gerçekten çok merak ediyorum.
Bulaşan eyeliner,rimel,likit ruj gibi ürünleri temizlemede kullandığım  çubuklara yenisini ekleyen Lux'e teşekkürler.
Bioblas markasının şampuanını daha önce birkaç kez kullanma fırsatım olmuştu.Restorex bakım yağı ile kolay tarama spreyi ise ilk kez deneyeceğim ve çok merak ettiğim ürünler.
Revox At Kuyruğu Maskesi saç dökülmesini önleme ve saçı onarma vaadi olan bir ürün.Ben daha önce bir kutu kullanmıştım.Bir süre daha kullanıp yorumlarımı detaylıca yazacağım.
Capi cade Saç için BB çok ilgimi çekti.Denenmek üzere banyoda yerini aldı bile.
Vıssmate çamaşır suyunu ik çıktığı dönemden beri evimde kullanıyorum.Çam kokulu olanı favorim.
Çapa Design hepimize telefon kılıfları göndermiş ancak benim telefonuma uymadığından ne yazık ki kullanamadım.
Natracare organik pedlerinin deneme paketlerini göndermiş.En çok dikkatimi çeken özelliği pamuksu yüzeyi oldu.
Farmasi ruj ve maskeden oluşan bir paket göndermiş.Maske merağıma yenik düşerek hemen deniyorum.
Hobium mini etamin kiti ve kendin yap projesi için kolye aparatları göndermiş.Etamini zaten çok seven biri olarak bu minik yusufçuğu hemen işlemek istiyorum.
Son olarak gelelim Desenli Keçeler'in birbirinden sevimli keçe akseseuarlarına.Matruşka deseni zaten yıllardır favorim.O yüzden ilk önce onu değerlendirmeyi planlıyorum.Yeni yıl temalı keçeler ise Aralık ayında fotoğrafları süsleyecek.


#3istanbullukizbulusmasi ile ilgili detaylara burada son verirken sevgili @dblogu1212,@beautycns ve @melteminsectikleri 'ne davetleri için çok teşekkür ederim.

16 yorum:

  1. Ay keçelere bayıldıım!!! Mekana daha da çok bayıldım Filiz, ne kadar hoş düzenlenmiş gerçekten! Revox'un arındırıcı şampuanı en merak ettiğim, kullandığın zaman yorumlarını bekliyorum. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keçeler gerçekten çok sevimliler.Nasıl değerlendireceğimi düşünüyorum şimdi.
      Revox arındırıcı şampuanı bende merak etmiştim ancak onun yerine saç maskesi denememiz için verildi bize.Bir ara alıp kullanacağım artık ;)
      Çok teşekkürler,kocaman sevgiler benden de ;)

      Sil
  2. iyi ki geldin ablacım çok güzel bir etkinlik oldu sizleri tanıdığım için çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum Duygu'cum.Her şey için teşekkürler tekrardan ;)

      Sil
  3. ne güzel bir etkinlik olmuş canım özellikle saç için BB krem yorumlarını mutlaka okumak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok sevimli,hoş bir etkinlikti gerçekten.BB yazısını en kısa zamanda yazacağım inşallah 😊

      Sil
  4. Her şey çok güzel görünüyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'cım çok emek verilmişti hazırlıklar için ;)

      Sil
  5. Tepedeki aydınlatma ne kadar hoşmuş.....Etkinlik hediyeleriniz ayrı güzel bu arada.)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim ilk dikkatimi çeken de masanın üstündeki aydınlatma olmuştu.Ortama güzel bir ambiyans katmış ;)

      Sil
  6. o lambalar ne otantik durmuş öyle çok güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Canım birlikte çok güzel bir gün geçirdik ürünlerin bazılarını hemen kullanmaya başladım bile ben 😄 Senin de yorumlarını bekliyorum 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birlikte olmak çok keyif kattı kesinlikle.Bende denemek için birkaç ürün seçtim.En kısa zamanda kullanmaya başlayacağım;)

      Sil
  8. İyi ki geldiniz Harika bir etkinlikti ♥️ Umarım tekrar görüşürüz sevgiler 🤗🤗🤗

    YanıtlaSil
  9. Her şey harika görünüyor, ne kadar güzel bir etkinlik olmuş :) Ürünleri güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma