9 Eyl 2016

GRATİS İNDİRİM ALIŞVERİŞİM VE ÜRÜN ÖNERİLERİ

Kişisel bakım marketleri indirim dolayısıyla en renkli günlerini yaşarken bende indirimden aldığım birkaç parça ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum.
Gratis indiriminin benim için en ilgi çekici yanı kuşkusuz Sleek markasına yapılan %40+10 indirim oldu.Markanın popüler ürünlerinden olan Solstice Aydınlatıcı Paleti 'ni daha önce almış ve renk swatchları bulunan bir video eklentisiyle bloga yazmıştım.
Bu kez uzun zamandır merak ettiğim I-Divine farların ''Oh so Special'' rengini aldım.Farların pigmentasyonları hakkında çok bilgim olmasada içerdiği doğal tonlar sayesinde günlük kullanıma uygun bir palet olduğunu düşünüyorum.
Sleek Oh so Special Far Paleti ve Solstice Aydınlatıcı
 Eklips Makyaj Fırçaları Real Techniques Bold Koleksiyonu fırçalara benzeyen görünümleri ile oldukça dikkat çekiyorlar.8-10 lira aralığına düşen fiyatlarının denemek için iyi bir fırsat olduğunu düşünerek kontur ve allık fırçasını aldım.Kutudan çıkardığım fırçaları henüz yüzümde denemesemde bir hayli hafif olmaları beni biraz şaşırttı.
The Balm'dan Kırılan Bahama Mama Bronzer'ımı yenileyip Meet Matte Hughes likit mat rujların Committed rengini aldım.Bu serinin dudakları germeden mat görünüm veren yapılarını öyle seviyorum ki önümüzdeki günlerde bir renk daha almayı planlıyorum.Daha önce denemediyseniz The Balm Meet Matte Hughes Charming rengine de mutlaka göz atmanızı öneririm.

Likit mat ruj deyince akla gelen markalardan bir diğeri olan Pastel Day Long Lipcolor Kissproof rujların 15 numarası ile ruj alışverişimi tamamladım.

Gelelim aydınlatıcılara...Son dönemde aydınlatıcılar özel ilgi alanıma girmiş olunca Loreal ve Maybelline'in son çıkan iki ürününü denemek istedim.
Maybelline Master Strobing Stick 200 numara ve Loreal True Match Aydınlatıcıların Golden Glow rengini aldım.Loreal True Match'i elimde denediğimde pek pigmentli olmadığını düşünmüştüm ancak yüzümdeki görünümü hiç öyle olmadı.Hatta bana biraz fazla sarı ve parlak geldi.Şimdilik iyice bronz olmadıkça bu rengi taşımanın pek kolay olmayacağı görüşündeyim.Birkaç farklı denemeden sonra bu aydınlatıcı ile ilgili ayrıca bir yazı yazacağım.
eklips konjac sünger
Aldığım son ürünse eklips Konjac Sponge Cilt Temizleme Süngeri oldu.%100 doğal bitkisel liflerden yapılan bu sünger ile iki kez temizleme jeli olamadan cildimi temizledim ve sonuç hiç fena görünmüyordu.Bir süre denedikten sonra yazısını paylaşacağım süngerin indirimsiz fiyatı bile oldukça uygundu.

Benim Gratis'ten farklı seferlerde yaptığım alışverişlerde aldığım renkli kozmetikler bunlardı.Merak ettiğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz ürünler varsa sizde bu indirimi değerlendirebilirsiniz.


Siz indirim döneminde alışveriş yapma fırsatı buldunuz mu,yaptıysanız siz neler aldınız bakalım?

28 yorum:

  1. Fırçalar benim de çok dikkatimi çekiyor ama tabii ki İzmir Karşıyaka ve Bostanlı mağazalarında stok sorunu var :(

    YanıtlaSil
  2. Sleek ürünlerinin de indirime dahil olması çok güzel olmuş. Ben bu indirimi değerlendiremedim ancak sizin seçimleriniz harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Uğrama sansım olursa eklips fırçaları almak için gireceğim. İlk defa uzun kasa kuyruklarından dolayı alışveriş yapmak istemedim, ilk gün talan gibiydi yakınımdaki gratis.
    Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. Loreal'in aydınlatıcısını almayı düşünüyordum, iyi ki yazdınız, bana hiç olmazmış. Yakınımdaki Gratiste fırçaları göremedim, çok da merak ediyorum. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
  5. Bende Sleek ürünlerine yöneldim ilk olarak. Başka bir şey alma fırsatım daha olmadı :)

    YanıtlaSil
  6. Gule gule kullan canim likit aydinlaticinin rengi bayagi bronz geldi banada bende diger rengini aldim..

    YanıtlaSil
  7. sleek far paletini çok merak ediyorum,

    YanıtlaSil
  8. Fotoğraflar harika olmuş. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  9. Mağazaları ilk günün sabahı yağmaladıkları için çoğu ürünü bulmak mümkün olmuyor :/ Ben günlük kullanmalık, dökülme yapmayan ama kolay temizlenen bir maskara almak istiyorum. Var mıdır önerin?

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel seçimler, güle güle kullan. Ne yazık ki standlar talan edilmiş burada, birşey bulamıyorum :(

    YanıtlaSil
  11. güle güle kullan :) bende sleek far paleti aldım bir kaç renginin pigmentasyonunu beğenemedim açıkcası umarım diğerleri güzel çıkar

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel ürünler almışsın. Ben şehir dışında olduğum için bu seferde kaçırdım :(

    YanıtlaSil
  13. iyi gnlerde kullan canım maybeline 200 den bende aldım bakalım umarım memnun kalırım :) loreal aydınlatıcı yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  14. Bende eklips fondoten fircasi,balm kapatici ve loreal elseve tarak aldim.gule gule kullan cnm😚

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullan canım senin palet de bir harikaymış ❤️ Maybelline stik aydınlatıcıyı ben de aldım daha deneylemedim bayramdan sonraya artık 😊

    YanıtlaSil
  16. Fırçaları bende merak ediyorum ama uzun zamandır indirim zamanı alışverişleri yapmıyorum :) böyle güzel bir alışveriş yazısını okumak iyi geldi.

    YanıtlaSil
  17. Çok güzel ürünler almışsın. Sleek paleti çok güzel duruyor. Bir dahaki indirimde almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  18. Güle güle kullan canım.Hepside harika :))

    YanıtlaSil
  19. Bu temizleme süngerini Blana sayesinde aldım :D Tereddütlüydüm ama iyiki almışım kesinlikle çok harika bişi :*

    YanıtlaSil
  20. Güle güle kullan canım. Harika görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  21. Cil üt temizleme süngeri hakkında ne düşünüyorsun? Ben tahriş etmesinden çok korkuyorum. Bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  22. Güle güle kullan canım hepsi de harika gözüküyor

    YanıtlaSil
  23. Sleek paletini çok merak ediyorumm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  24. Eklips makyaj fırçalarını nasıl kaçırdım diye kızıyorum şuan kendime :/

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma