16 Ağu 2016

PHYSICIANS FORMULA ARGAN WEAR ALLIK DENEYİMİ

Renkli kozmetikler içinde allıkların yeri benim için ayrı.Bu sebeple yenilerini denemekten çok keyif aldığım gibi incelemelerinide aynı keyifle yapıyorum.
Bugün bahsedeceğim Physicians Formula Argan Wear Allık gerek ambalajındaki görünümü gerekse içeriğiyle rakiplerinden farklı bir ürün.
Argan yağının besleyici formülü ve yansıtıcı pigmentleri ile cilde canlı ve sağlıklı görünüm kazandıran Argan Wear Allık paraben,parfüm,gluten içermeyen hipoalerjenik formülüyle cilde dost olan ürünlerden biri..
Gold renkli bir ambalajla sunulan allık daha önce denediğim diğer Physicians Formula Ürünleri gibi işlevsel bir yapıya sahip.Allık fırçası ve ayna allığın hemen altında bulunan ayrı bir bölümde bulunuyor.Bu fırça özellikle dışarıda kullanıldığında iş görüyor ancak en iyi sonuç için yinede kendi fırçanızla uygulamanızı öneririm.
Physicians Formula Yorumları
Physicians Formula Argan Wear Allığın bronzer ve allık olmak üzere iki seçeneği bulunuyor.Ben elimde farklı bronzer alternatiflerim bulunduğundan pembe tonlu Natural rengini tercih etmiştim.
Üst yüzeyi adeta bir dantel gibi şekillendirilmiş olan allık iç içe geçmiş iki pembe ile ortada bulunan mercan tonunun birleşiminden oluşuyor.En üst kısımda bulunan altın renkli simlerden oluşan kısım ilk fırça darbesiyle kaybolduğundan ''Acaba çok mu iddialı?'' diye düşünenler endişe etmesinler ;)
Physicians Formula Ürün Yorumları
Hafif ve hoş kokulu ürün yerinde bir pigmentasyona sahip.Tek fırça darbesiyle kolayca uygulayabiliyorum.Bunun yanı sıra mineral formülüne rağmen toz toz olmuyor.
Physicians Formula Ürün Yorumları

Physicians Formula Allık
Fotoğraflarda  rengin belli olması için biraz yoğunca uyguladığım allığın rengi aşağıda görüldüğü şekilde.Yanaklara verdiği pembeliği,aydınlık görünümü ve kalıcılığıyla benim severek kullanacağım bir ürün oldu...
Physicians Formula Allık
Sizde aydınlık görünümlü,mineral içerikli ve fiyat olarak sizi çok zorlamayacak bir ürün arayışındaysanız dermokozmetik pek çok sitede ve eczanelerde satışta olan Physicians Formula Argan Wear allığa göz atabilirsiniz.

Siz daha önce Physicians Formula markasından herhangi bir ürün denediniz mi? Varsa favorilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

18 yorum:

  1. Ya bunun şekli, görünümü, rengi bir harika... ilk paylaştığında da bayılmıştım zaten! Ben şimdi Murumuru Butter Bronzer'ını kullanıyorum; hatta bu hafta yazısını da paylaşacağım. Bayıldım kendisine. Bir de Doll Lash rimeli var, o da düğün dernek zamanı takma kirpik ihtiyacımı karşılayacak türde bir rimel :) Güle güle kullan Filiz'cim, rengi çook yakışmış sana!

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir görüntüsü var allığın :) Sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı duruyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Allık çok güzelmiş canım, güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  5. hafif de aydınlatıcı işlevi görmüş renk tonlarını çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  6. inanılmaz tatlı bir görüntüsü var bayılıyorum ama başka renk alternatifi yok sanırım değil mi tek bu ben mi görmedim acaba şöyle şeftali mürdüm bir ton olsaydı süper olurdu :-)) güle güle kullan canım ..

    YanıtlaSil
  7. Denemedim ancak allık çok güzelmiş. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Yaa cok tatlıı ^^ Kullanmaya kıyamam ki :(

    YanıtlaSil
  9. birkaç yıldır çok çok severek kullandığım allığım. çok doğal duruyor yanakta. harika görseller ile güzel bir anlatım olmuş, emeğinize sağlık =)

    YanıtlaSil
  10. Ooo çok havalı gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  11. Bu markadan hiç ürünüm yok ve denemek istediğim ve çok merak ettiğim, şimdiden bir torba da ürünü var😃 Pembe allıkları kendime pek yakıştırmıyorum, şeftali tonlusu olsaymış bir de, harika olurmuş😊 Size çok yakışmış Filiz Hanımcım❤️❤️ Allğın tasarımı şahane zaten😍

    YanıtlaSil
  12. Allığın yüzünüzde ki duruşunu çok sevdim oldukça doğal duruyor. Ben en çok ambalajının güzelliğini sevdim çok şık tasarlamışlar :)) Musmutlu günlerde kullanın :*

    YanıtlaSil
  13. Bu marka ürünlerini daha önce kullanmadım. Ama farın rengini çok beğendim. Ton çok güzel.

    YanıtlaSil
  14. Tam yemelik duruyor :) ama sende de çok güzel durmuş güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  15. Ne kadar şık bir görüntüsü var bayıldım. Sana da çok yakışmış çok sevdim:)

    YanıtlaSil
  16. O kadar çekici bir paketi var ki.. Rengi tarzın olmasa bile kesinlikle alır kullanırsın.

    YanıtlaSil
  17. Allığım bitmek üzere...Rengi de hoş ;)

    YanıtlaSil
  18. Bende hep seftali tonlari kullaniyorum.aslinda bunun rengide guzelmjs

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma