2 Ağu 2016

BİOTA 59 ELEMENTS RUJ YORUMLARI / NATURAL NUDE VE PLUM HUG

Bioxcin,Bioblas,Bioder başta olmak üzere pek çok markanın üreticisi olan Biota kısa bir süre önce renkli kozmetik alanında da faaliyet göstermeye başlamış ilk mağazalarını İstanbul'da açmıştı.Markaya ait denediğim ilk ürün olan ve daha önce detaylıca bahsettiğim Biota 59 Elements Shimmering Tinted Highlighter 'den sonra rujlarını denedim ve bugün bu rujlar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Biota Ürünleri
Markanın üç farklı yapıya sahip rujları bulunuyor ve tüm seriler aynı siyah ambalajla geliyor.Ambalajlar oldukça sağlam ve klik sesiyle sıkıca kapanıyorlar.Bir dönem ülkemizde de satışı bulunan CK rujları hatırlarsanız ambalajın o rujlarla neredeyse aynı olduğunu söyleyebilirim.
Biota 59 Elements Ürünleri
Benim elimdeki rujlar Pure Matte ve Velvet Lipstick olmak üzere iki farklı seriye aitler.Mürdüm tonlu Plum Hug Velvet serisine ait ve kolayca sürülen satenimsi bir yapıya sahip.
İçinde bulunan E vitamini ile dudakları dış etkenlerden de koruyan bu ruj dudakları kadifemsi şekilde kaplıyor.
Plum Hug adlı ruju kendime oldukça yakıştırdım.Açıkçası yapısının güzelliği karşısında da oldukça şaşırdım.Pigmentli yapısı sayesinde tek seferde sürdüğüm bu ruj dudağımda kaldığı sürece kuruluğa yol açmazken nemli yapısına rağmen uzun süre varlığını korudu.
Biota 59 Elements Ruj

Biota 59 Elements Ruj
Pure Matte serisine ait olan Natural Nude ise şeftalimsi bir nude tonu . Diğer renge oranla ilk sürüşte kusurları biraz daha belli etsede bu durum dudaklarımı birbirine bastırdıktan hemen sonra kayboluyor.Görüntü olarak tamamen mat olmayan bu ruju saten mat olarak tanımlayabilirim.Alıştığımız mat rujlar gibi dudakları pek kurutmazken bambu ve shea yağı ile nemlendirme sağlıyor.Renk olaraksa tam joker renk denilen tonlardan biri.Her mevsime her ortama uyabilir özellikle bahar ve yaz aylarında muhteşem olur.
Biota 59 Elements Ruj
Biota 59 Elements rujlar 34.90 fiyatla satılıyorlar ki ben özellikle Plum Hug'in yapısını gördükten sonra fiyatlarını hakettiklerini düşünüyorum.Rujlara ait kutuları atmış bulunduğumdan içerik bilgisi veremiyorum ancak markanın içerikler konusunda hasssas olduğunu biliyorum.

''Biota 59 Elements ürünleri nerede satılır?''merak ediyorsanız İçerenköy Carrefour,Maltepe Park Avm,Tepe Naitulus Avm ve İstanbul Optimum'da mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.Ayrıca websitelerini inceleyip ürünler hakkında bilgi alabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Yazıda bahsedilen rujlardan siz hangisini beğendiniz,marka hakkındaki düşüncelerini neler?
Biota 59 Elements ürünleri ile tanışma fırsatı bulduysanız sizin yorumlarınızı da duymak isterim.

14 yorum:

  1. Plum Hug favorim kesinlikle çok severek kullanıyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Plum Hug size gerçekten çok yakışmış. :) Natiulus'taki standlarını kısa zamanda incelemeyi planlıyorum. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım <3 <3

    YanıtlaSil
  3. renklerine bayıldım tam benim sevdiğim tonlarda :)

    YanıtlaSil
  4. makyaj ürünlerini hiç denemedim hiç bir fikrim yok ama ilk rujun rengi güzelmiş dediğin gibi tam da senlik bir renk güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
  5. Renkleri gördüm bayıldımmm dedim direk, bütün ruj koleksiyonum bu tonlarda. Çok güzellermis <3

    YanıtlaSil
  6. Natural Nude rengini çok beğendim, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  7. Plum Hug ile şuan aşk yaşamak istiyorum 🙈 Rengi çokkkk güzelll

    YanıtlaSil
  8. Biota ürünlerini ben çok beğendim zaten. Hiç alerji yapmıyor. Rahat kullanımlı, güvenli hissediyorsunuz. Renkler çok yakışmış size. Mutlulukla kullanın Filiz Hanımcım...

    YanıtlaSil
  9. merhaba :) bu markayı ilk kez blogunuzda okudum ne kadar güzel durmuş renkleri dokuları her iki rengide çok yakıştırdım size:) natural nude rengi için izmirde araştırmalara başladım bile ;)

    YanıtlaSil
  10. Renkler cok yakismis, ayni zamanda nem vermeleri de güzelmis

    YanıtlaSil
  11. İkisini de beğendim ama Natural Nude'u daha çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  12. Tam en sevdiğim tonlar. Size de çok yakışmış.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma