25 Tem 2016

PURE BEAUTY BULGARİAN ROSE BB KREM NEDİR NE İŞE YARAR?

Makyajda tercihini daima fondötenden yana kullanan ben bahar ve yaz ayları söz konusu olduğunda daha ince yapılı BB krem tarzı ürünlere yöneliyorum.
Pure Beauty Bulgarian Rose BB Krem ile ilgili okuduğum yazılardan sonra bana çok uymayacağını düşünmüştüm ancak bir indirim döneminde tekrar denk geldiğimde alıp denemek istedim.
Ambalaj tasarımı ile başlarsam hem tüp hemde karton ambalajı oldukça şeker ve rafta diğer ürünlerin arasında hemen göze çarpıyor.
Tüpün tatlı rengine rağmen 30 ml ürün sanırım 50 ml'lik ambalaja konmuş.Bu da ambalajın neredeyse yarısının boş algılanmasına neden oluyor.Yani ilk kez kullanırken bile tüpü epeyce sıkmanız gerekiyor.
Pure Beauty Multi-Function BB Krem
Fondöten kıvamındaki BB krem pudramsı bir kokuya sahip.Yüzüme sürdükten sonra bu kokuyu hissetmesemde uygularken hafifçe alıyorum.
Hem fırça hemde Beauty Blender ile defalarca uyguladım.En iyi sonucu kesinlikle nemli sünger veriyor.
Yüzüme uyguladığımda hafiften parlak bir bitiş,tonu dengelenmiş ve küçük kusurları gizlenmiş bir cilt elde ediyorum.Sivilce lekelerini kapatma konusunda çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim ancak basit lekeleri gayet iyi gizliyor.Ürünün gözüme çarpan bir kusuru ise gün sonunda yüzümdeki bazı kuru bölgelere birikme yapması.Özellikle burun kenarı ya da çenemdeki kuru bölgelerde toplanmış ürün görebiliyorum.

Bana kalırsa bu BB yazdan çok diğer mevsimlere uygun bir ürün çünkü yüzüme ilk sürdüğüm an belirgin şekilde açık renk duruyor ve dakikalar sonra rengi oturuyor.
Renk oturduktan sonra bile boynumla yüzüm arasında bir miktar renk farkı kalıyor ki bu sebeple esmer tenlere ve bronzlaşmış cilde uygun olmayacağını düşünüyorum.

Ürünün vaatlerinden biri içerdiği antioksidanlarla cildi aydınlatmak ve beyazlatmak.Yüzümde kaldığı sürece hatta yıkadıktan sonra bir süre daha aydınlık bir cilde sahip olduğumu söylemem mümkün.
Uzun süre fondöten kullanıp bu ürüne geçtikten bir süre sonra cildim gözüme kesinlikle daha iyi görünüyor.

Karma cildimin nem ihtiyacını karşılayan,sadece alın bölgesinden parlama yapan BB krem SPF 42 PA++ güneş koruması içeriyor.Bu da bu ürün yüzümde olduğu sürece (benim için) ekstra güneş kremi kullanmamak demek!

Alkol,lanolin,paraben içermeyen ürün fiyatı da göz önünde bulundurulduğunda bence şans verilmeyi hakediyor.Kuru ya da normal ciltler, renk tonları koyu değil ve ciltleri çok sorunlu değilse bu ürünü sevebilirler.Ben karma cildim ve buğday tenimde duruşunu fena bulmadım ve indirimde denk gelirsem tekrar alabilirim.

Tam fiyatını hatırlayamasamda yirmi küsürlerde olduğunu tahmin ettiğim Güney Kore markası bu ürünü Watsonslarda bulabilirsiniz.

Siz eğer bu BB kremi kullandıysanız sizin görüşlerinizi de yorum kısmından okumak isterim.

Daha fazla paylaşım için instagramda @makyajkelebegiblog twitter'da ise @makyajkelebegi adıyla beni bulabilirsiniz.

44 yorum:

  1. Bu bb kremi merakıma yenilip ben de satına aldım ancak, kenarda bekleyen ve bitmek üzere olan ürünlerim olduğu için sadece bir kez, evde kısa süreliğine denedim. Ben çok beyaz tenliyim, bende biraz gri durdu. Bir de bence pudralı dediğiniz koku ondan olabilir, kuru cildimde çok kolay yayılmadı çünkü. Kışa kullanmayı planlıyorum rengi yüzünden. Bir çok yerde, kadar az ki, 5-6 kullanımda artık ürün gelmiyor gibi yorumlar okumuştum. Öyle olmamasına sevindim. Mutlulukla kullanın Filiz Hanım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka nemli süngerle uygulamanızı öneririm.Ben en iyi sonucu o şekilde aldım.İçindeki ürün miktarı yazıda belirttiğim gibi hayal kırıklığı yaratıyor ancak çabuk bitecek gibi değil.50 ml ambalaj içinde 30 ml ürün var.Çabuk bitirenler kapatıcı olmadığı için fazlaca uygulayıp bitirmiş olabilirler belki :)

      Sil
  2. Missha bb krem bitince bunu almayı düşünüyorum bende:)))

    YanıtlaSil
  3. denemedima am iyi olduğunu hep duyuyorum güzel bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre oldukça iyi diyelim.Teşekkür ederim ♥

      Sil
  4. Ben bu bb kremi kullandım ve standartın biraz üstünde olduğunu düşünüyorum yani güzel bir ürün suan pure beautynin cc sini kullanıyorum bu ürün kadar memnun kalmadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi pek BB insanı değilim ama denediklerim içinde beni memnun edenlerden biriydi bu ürün.CC 'ye gelince sanırım o biraz daha parlak bir sonuç veriyor buna kıyasla :)

      Sil
  5. Yüzde birikiyor falansa pek kullanışlı değil sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birikmiyor ancak altına nemlendirici uygulanmadığında çok kuru bölgeleri ön plana çıkarabiliyor.

      Sil
  6. BB kremlerle aramın çok da iyi olmadığını fark ettiğim için başta denemek istediğim bu BB'yi almamaya karar verdim ama markanın CC'sini arada sırada severek kullanıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim bende senin gibi fondötenciyim ancak bir BB olarak bunu fena bulmadım...

      Sil
  7. Bu markanın CC kremini kullandım verdiği ışıltı cildimi cok iyi gösteriyordu BB kremini de denemek istiyorum ama renk cok acık :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parlak yapısı nedeniyle CC bana uymayacak,hatta bununda hafiften parlak bir yapısı var ancak bu parlaklıktan bir şikayetim yok şimdilik :)

      Sil
  8. Bende bu ürünü kullanıyorum, beyaz tenli olduğum içinde tonu çok oturuyor. VE gayet memnunum. Söylediğin tüm eleştirilere katılıyorum canım :)

    Yaz aylarında fondoten çekilmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz aylarında fondöten kullanmak bir kabus gerçekten.Zaten bu ara işe de gitmediğimden BB kremlerle yazı geçiriyorum...

      Sil
  9. İndirimde bu ürüne bakacağım :)

    YanıtlaSil
  10. Fiyatı içeriğine göre gerçekten uygunmuş, mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Fiyatı oldukça iyi benim içinde :)

      Sil
  11. Yüzümde sivilce olmadığı için çok fazla örtücülüğe sahip kremleri tercih etmiyordum. Dediğiniz gibi şans vermeye değer, üstelik karma ciltliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma ciltte t bölgesinden biraz parlayabiliyor ancak hafif pudra ya da yağ emici mendiller durumu kurtarıyor :)

      Sil
  12. kullanıyorum yakın bir zamanda da tanıtmıştım bloğumda, indirim olunca mutlaka stoklamak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  13. Ben de senin gibi fondöten tercih edenlerdenim. Ama yazın BB krem daha binefes aldırıyor cilde veya ben öyle hissediyorum. Bir de yazın kullanacağım üründe SPF yüksek olsun istiyorum. Leke riskinden dolayı. Tenim beyaz değil ama yaş ilerleyince güneş lekeleri ten rengi ayırmıyor. Sırf içindeki SPF için deneyebilirmi ama o renk sorununu nasıl yaparım bilemedim çünkü esmerim ben biliyorsun 😕
    Yine de gördüğümde dayanamaz alırım gibi geliyor.
    Bilgi için çok teşekkür ederim 💞

    YanıtlaSil
  14. Benim cildimde hiç iyi durmadı :( ama yazın cildime ne sürsem durmuyor o yüzden zorlamıyorum artık

    YanıtlaSil
  15. kapatıcılığını ,cildimle bütünleşemesini çok sevdim.Tek sevmediğim özelliği miktarının biraz daha az olması

    YanıtlaSil
  16. BB krem birkaç kez kullandım bana biraz hafif kaçıyor. Bu ürün de güzel ve tercih edilebilir cinsinden.

    YanıtlaSil
  17. bu ürünü çok merak ediyorum, pure&beauty ürünlerinden şimdiye kadar memnun kaldım senin tavsiyenle de hafif yapısından dolayı deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
  18. Aydınlatıcı bilgilerin için teşekkür ederim. Kış mevsiminde bir şans verebilirim o zaman.

    YanıtlaSil
  19. Fondöten yerine BB kremi tercih ediyorum. Değişik markaları kullandım ama bu ürünü hiç denemedim, hava biraz serinleyince alıp denemek isterim.

    YanıtlaSil
  20. Günlük olarak yaz ayları itibari ile çok tercih ettiğim bir ürün ,benim karma bir cildim var malesef gün içinde hafif bir t bölge yağlanması ile karşılaşıyorum. İçeriğinde 42 spf olması beni bu ürünü kullanmaya itiyor sadece bu yaz aylarında. Cildi daha canlı aydınlık ve sağlıklı gösteriyor bana göre 😊 Ürünü azar azar uygulamak gerekiyor bence çünkü fazlasını dağıtmak çok zor oluyor. Ben uyguladıktan sonra t bölgeme mutlaka bir pudra ile sabitliyorum. Çok aman aman bir ürün değil ama günlük kullanım için yaz aylarında korumacı bir ürün denilebilir 😊

    YanıtlaSil
  21. Fondöten kullanmıyorum.Ama bu markanın göz çevresi bakım kremini kullanmıştım :)

    YanıtlaSil
  22. son zamanlarda bb'ler tam anlamıyla hayat kurtarıcı benim için..

    YanıtlaSil
  23. Bende çok duydum bu ürünü ama deneme fırsatım olmadı n iye ki :D kış gelsin de bi bakayım

    YanıtlaSil
  24. Yorum yazdım şansıma hata verdi.. BB-CC almayı bu sene es geçmiştim. Yazın pek kullanılmıyor, su ince yapılı fondötenlerim bitsin dedim ama bu sene İstanbul'da sanki İzmir'deymişim gibi bir sıcak ki!!! Bir kaç gündür ne alsam diyordum tam da aklıma bu gelmişti ama kararsız kaldım şimdi. =//

    Aslında ben kapatıcılığı bir tık iyi olsun istiyorum :)

    YanıtlaSil
  25. bende aşırı derecede memnunum bu üründen mac fondotenlerimi kenara bıraktırdı :) yüzü porselen gibi yapıyor herkese tavsiye ediyorum cevremde :) kuruluk sorunu bendede olustu canım burun kenarlarında özellikle oda tuzu biberi :)

    YanıtlaSil
  26. Natural yazıyor birde sadece bulgarian rose yazıyor farkları nedir?

    YanıtlaSil
  27. bu ürünü cok merak ediyorum yorumların cok bilgilendirici oldu en uygun zamanda alacağım:)

    YanıtlaSil
  28. Herşeyiyle çok iyi yalnız sizcede ürün ambalajına göre çok az değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ambalajdan çıkan ürün miktarıyla şaşırtıyor.Daha küçük ama dolu bir ambalajı tercih ederdim ♥

      Sil
  29. Acik bugdayim sanirim cilt alt tonumda nötr.Bb sini aldim acik tonu ama cok az beyaz durdu yuzumde.Koyu olanida alsam yuzumde nasil durur??

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma