21 Tem 2016

MİLK SHAKE SAÇ BAKIM KÖPÜĞÜ YORUMLARIM

Muhteşem kokusuyla ün yapan ve ''Dikkat Kafayı Yemeyin''sloganıyla gelen Milk Shake Saç Bakım Köpüğü saçların nemlendirilmesi,yumuşatılması ve korunması amacıyla kullanılıyor.
Orjinal ambalaj rengi beyaz olan Milk Shake meme kanseriyle mücadele kampanyası için pembe renkte üretilmiş ve kokusuna yakışır bir hal almış.
Özel başlığı sayesinde pasta kremasını andıran bir şekilde ambalajdan çıkan köpük ile ilgili ilk bahsetmek istediğim özellik kokusu sayesinde kullanırken yaşattığı keyif olacak.Ben ürünü uyguladıktan sonra mutlaka saçlarımı ve ellerimi koklama isteği duyuyorum. ♥

Temiz ve nemli saçıma uyguladığım köpük zor açılan saçlarımı yumuşatarak daha kolay tarama ve şekillendirme konusunda bana yardımcı oluyor.
İnatçı,kalın telli ve düz saçlarımın etkisiyle şekillendirme sonrası herhangi bir tutuş özelliği gösterdiğini söyleyemeyeceğim.Bana kalırsa ürünün en göze çarpan özelliği saçlara verdiği nem, yumuşatma ve az da olsa elektriklenmeyi önleme oluyor.Ancak saçlarınızda doğal bukleler varsa ''bukle açıcı''olarak belirtilen ürün belki onları daha hoş gösterebilir.
Milk Shake Whipped Cream
Saçı nemlendiren ve yeniden yapılandıran süt proteinleri içeren ürün için  durulanmayan bir bakım ürünü diyebiliriz.Ben saçlarımı yıkadıktan sonra nemli saçıma uyguladığımda saçlarımın daha yumuşak bir hale geldiğini ve daha kolay tarandığını farkediyorum.Uygulama sonrasında ellerimde hiçbir şekilde yapışkan his bırakmayan ürünün el ve vücut içinde uygulanabileceği söyleniyor ancak ben tenimde kullanmayı tercih etmiyorum.
Ellerimde kalan köpük tamamen emilip yağlı his bırakmazken saçıma uyguladığım köpük miktarını fazla kaçırdığımda yeni yıkanmış saçlarım sanki üç gündür yıkanmamış gibi görünüp ağırlaşabiliyor.O yüzden uygulanan köpük miktarında aşırıya kaçmamakta fayda var.
Milk Shake Whipped Cream
Kuaför salonlarından sonra eczanelerde de satışı başlayan Milk Shake Whipped Cream gün boyu kalıcı kokusu ve saçlarıma uyguladığım sürece verdiği nem özelliği ile vazgeçilmez bulmasamda beğendiğim bir ürün oldu.Saç bakım ürünleri ilgi alanınızdaysa köpük formlu bu bakım ürününe de göz atabilirsiniz.

Daha önce Milk Shake ürününü kullandıysanız  bu ürünle ilgili  deneyimlerinizi yorum kısmından okumak isterim...

Daha fazla paylaşımda bulunmak için instagramda beni @makyajkelebegiblog olarak aratabilirsiniz.


25 yorum:

  1. hiç denemedim ama bilgi sahibi olmuş oldum teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı daha uygun olduğu için urban care kullanıyorum ama bunu da sevmiştim ^^

    YanıtlaSil
  3. fazla kaçırdığım zaman benim de saçımda ağırlık yapıyor ama koku şahane saç bakımı yerine cilt bakımında kullansam daha iyi olacak sanırım bunu :-))

    YanıtlaSil
  4. Aynen bende deli gibi bunun koklayıp duruyordum.Herkes ayy sacın cok guzel kokuyo derdi :) ama benim saclarım kıvırcık ve banyodan sonra sacıma yag kullanıyorum sekillendirici kullanıyorum bi de bunu surersem hepsinin kokusu birbirine giriyo berbaattt :D Guzel gunlerde kullan canım 💗

    YanıtlaSil
  5. Milkshake'in bir saç ürününü kullanmış ve memnun kalmıştım. Köpük formda bir bakım ürünü ilginç gerçekten, denemesi de eğlenceli olabilir :) Mutlulukla kullanın Filiz Hanım <3 <3

    YanıtlaSil
  6. Ne zamandır denemek istiyorum cnm,ilk fırsatta bende bir tane edinecegim:)

    YanıtlaSil
  7. Kokusu gerçekten şahane benim saçlarım kıvırcık olduğu için şekillendirme konusunda epey yardımcı oluyor.Bukleler daha belirgin oluyor,kabarmayı da yatıştırıyor diyebilirim.Bir ara bulma zorluğu yaşadığım için muadili olan Redist ve Morfose markasının milk shake köpüklerini kullanmıştım onlarda aynı etkiyi veriyor fiyatları da uygun.Morfose un çikolata aromalısı bile var aklınıza bulunsun.:)

    YanıtlaSil
  8. Kuaförümde hep beyazı üzerinde inek desenlisini görüyordum..Kokusu onun da inanılmaz güzel..Güle güle kullan şekerim

    YanıtlaSil
  9. benzer ürün deneyimlerimden fikir yürütecek olursam muhtemelen kokusu çok hoştr =) Fkat bu tip ürünlerde aradığım gerçekten kabarık olan saçlarımın elektiriklenmesini iyi baskılamak oluyor.. Sanırım milk shake tam da aradığım ürün değil..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, elektriklenme benim de sorunum. Bu ürünü araştırıyorum ama bu konuda pek artısı olduğu konusunda bilgi bulamadım. Elektriklenmeye karşı önerdiğiniz bir ürün var mıdır?

      Sil
  10. durulanmayan bakım ürünlerini çok seviyorum, bu ürünü kullanmadım, ama en kısa zamanda denemek istiyorum, kokusunu çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  11. Köpük formdaki saç bakım ürünlerini seviyorum, bu markayı denemedim henüz...

    YanıtlaSil
  12. aslında kışın alıp kullanmalı :)

    YanıtlaSil
  13. Yorumlarımız tamamen aynı! Ben de kuaförden almıştım bu ürünü, ve geçen kullanırken fazla kaçırmışım. Yıkadığım gün bile yağlı gibiydi saçlarım :/ onun dışında seviyorum, ama yeniden almam herhalde :) Öptüm!

    YanıtlaSil
  14. Bende denemedim ama cok merak ediyorum nem vermesi benim için çok önemli :)

    YanıtlaSil
  15. Kokusunu çok merak ettim şimdi :) Köpük formda ki saç bakım ürünlerini nedense çok kullanmıyorum..

    YanıtlaSil
  16. Çok duyduğum ama denemediğim bir saç bakım ürünü. Özellikle kokusu çok konuşuluyor.
    Saçlarım kuru, bu sebeple iyi gelebilir ama tutuş gücü olmaması ince telli saçlarımda işe yaramaz gibi geliyor. Yine de merak ettim denk gelirsem alayım:)

    YanıtlaSil
  17. SacReyonu.com olarak blog sayfanızı yakından takip ediyoruz. inclemelerinizin devamını dileriz.

    YanıtlaSil
  18. Milk Shake markasına ait saç köpüklerini hiç deneme fırsatım olmadı çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  19. çok merak ettiğim bir ürün umarım kısa zamanda denerim :)

    YanıtlaSil
  20. adını ve paket rengini üründen çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  21. Alınacaklar listemde benim de.

    YanıtlaSil
  22. Ben kullanıyorum ve saçlarım çok kabarık ve dalgalı bu ürün gerçekten muhteşem diğer ürünler hep saçım zor tarandigi için dökerdi saçımi bu tam tersi dökmüyor inanilmaz güzel kokuyor çok kolay taraniyor çok severek kullanıyorum bu ürünü herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok kabarık saçları iyice yatıştırıyor mu

      Sil
    2. Evet bir miktar sakinleştiriyor kesinlikle...

      Sil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma