6 Haz 2016

PHILIPS LUMEA IPL CİHAZI İLE EVDE LAZER EPİLASYON DENEYİMİM

Yaklaşık sekiz hafta süren Philips Lumea IPL Cihazı Deneyiminin artık sonuna geldim.
Bugün evde lazer epilasyon deneyimimi sizlere aktarırken cihaz ile ilgili bilgilere de yer vermek istiyorum.
İstenmeyen tüyler hepimiz için gerçek birer sorun.Onlardan en hızlı şekilde kurtulmak ve epilasyon aralıklarını uzatmanın her kadının isteyeceği bir şey olduğunu düşünüyorum.Klasik yöntemlerle tüylerin çıkış süresini uzatmak mümkün değilken yenilikçi IPL sistemleri ile tüylerden kurtulmak ve çok uzun zaman aralıklarında epilasyon yaparak bu anlamda konforlu bir yaşam sürmeniz mümkün.

Eğer sizde benim gibi güzellik salonlarını tercih etmeyip ev ortamında istenmeyen tüylerinizden kurtulmak istiyorsanız IPL sistemi nedir,bize sağladığı kolaylıklar nelerdir hepbirlikte göz atalım.
IPL;etkisi kanıtlanmış bir ışık teknolojisidir.Philips Lumea'nın yenilikçi teknolojisi ile ev ortamında hassas ışık atışları yaparak tüylerden aşama aşama kurtulmanızı sağlıyor.

Nasıl Kullanılıyor?

IPL uygulaması yapılacak olan bölge jiletle tüylerden arındırılıyor.Bu işlem ışık atımı sırasında tüylerin yanıp acı vermesini ve kötü koku oluşumunu engelleme amacı taşıyor.
Cihaz açılıp beş ışık yoğunluğu arasından kendinize uygun olanı deneme yanılma yoluyla buluyorsunuz.Ben diğer ışık seviyelerini cildim için hafif buldum ve sürekli beşinci seviyede kullandım.Uygulama sırasında dasıcaklık hissi dışında  hiç bir şey hissetmedim.

Uygulama yapılacak alana uygun olan başlık yerleştirilerek bir kez atış yapılıyor ve sonra cihaz başlığı boyunda aşağı kaydırılarak bir sonraki alana uygulama yapılıyor.Aynı yere iki kez uygulama yapılması önerilmiyor.
Ben Lumea ile koltuk altı,bikini bölgesi ve bacaklarıma beş seans uygulama yaptım.İlk seans sonunda tüylerin çıkış hızında bir farklılık görmezken ikinci seans sonunda tüy çıkmayan minik bölgeler,sonraki seanslarda ise tüy yoğunluğunun giderek azaldığını gördüm.

Epilasyon başarısının uygulama yapılan bölgeye göre de değiştiğini rahatlıkla söyleyebilirim.Koltuk altı ve bikini bölgesi bu anlamda beni hiç yormazken bacak bölgem daha geniş bir alan olması ve yer yer gözden kaçırdığım bölgeler yüzünden beni daha çok uğraştırdı.


Philips Lumea verdiği sekiz hafta sonunda pürüzsüz bir ten vaadini bence sonuna kadar gerçekleştiriyor.
Ancak bu bir daha o bölgeden tüy çıkmayacağı anlamına gelmiyor.
Tüyler tek tük olsada çıkmaya devam edecekler ancak kalınlık ve yoğunları rahatsız etmeyecek hale gelecek.
Düzenli uygulama ile çıkan tüylerde etkisini kaybederek birkaç ayda bir yapılacak uygulama ile yıl boyu tüylerden arınmış bir tene sahip olabileceğiz.

Neden Philips Lumea?
Philips Lumea'nın büyük vücut başlığı ile özellikle bacaklarda hızlı uygulama yapılabiliyor.İki alt bacak için işlem süresi 15 dakika sürüyor.Koltuk altı ve bikini bölgesi ise neredeyse beş dakika içinde tamamlanıyor.
Benzer ürünlerden farklı olan kablosuz tasarımı istenilen bölgeye rahatça uygulama yapma olanağı sağlıyor.
Uzun süre dayanan şarj sayesinde bir şarjla tüm vücut uygulaması bir seferde yapılabiliyor.(Bacaklar,bikini bölgesi ve koltukaltı)
Yedek parça ya da ampul satın almaya gerek bırakmayan Philips Lumea 250.000 den fazla ışık atım gücüne sahip.Bu sebeple cihazı ışık atımı bitecek endişesine kapılmadan evdeki yakınlarınızla kullanabilirsiniz.

Özetle bana daha önce kullandığım hiç bir yöntemin sağlamadığı kadar uzun süre tüylerden uzak kalma imkanını veren Lumea uygulamasının sonuçlarından memnun kaldım.
İlerleyen aylarda kullanım sıklığının iyice azalacağını düşünerek evde IPL uygulamasını merak eden herkese önerebilirim.Sağladığı rahatlığı görünce fiyatını kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum.


Uygulama şekli ile ilgili daha önce instagramda da yayınlamış olduğum videoyu aşağıdan izleyebilir,sosyal medyada #benimzamanim etiketiyle diğer blogger arkadaşlarımın deneyimlerini okuyabilirsiniz.


Siz evde IPL uygulamaları hakkında neler düşünüyorsunuz,Philips Lumea ya da benzer cihazları deneme şansınız oldu mu ?

27 yorum:

  1. Bir çok blogger arkadaşımın memnun olduğunu okudukça ürünü daha bir araştırır oldum evde büyük kolaylık resmen

    YanıtlaSil
  2. uzun zamandır düşündüğüm bir üründü sanırım bir tanede benim alma zamanım gelmiş :D güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ürün olduğu belli imkan olursa deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Şarjı dışında yazdıklarına katılıyorum Filiz'cim :) Şarjı bende ancak iki alt bacak, koltuk altı ve bikini bölgesine bir seferde uygulamaya yapmaya izin veriyor. Sonra bitiyor. Şarj süresi kısa olduğu için çok sıkıntı değil; ama, tüm vücuduma yetmez mesela. Ara vermek sevimli olmuyor. Fakat bu kadar kusur kadı kızında da olur diyorum; çünkü gerçekten tam da yasza girerken benim için büyük rahatlık oldu! Öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm vücut derken aslında kendi uygulama yaptığım bacak,koltukaltı ve bikini bölgesini kastettim Başak'çım.Kol ve yüze hiç uygulama yapmadım o yüzden bu konuda haklı olabilirsin.Yazıya hemen bir parantez açmak gerekecek sanırım :)

      Sil
  5. Biz kadınların bu işleri hiç bitmez.

    YanıtlaSil
  6. merak ettiğim ve çok beğendiğim bir ürün, en kısa zamanda denemeyi çok istiyorum, detaylı yazınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir paylaşım yapmışsınız.Çoğu kişi merak ediyordu.Çok memnun oldum teşekkürlere.Takibe aldım bende beklerim *-*

    YanıtlaSil
  8. ben de çok memnun kaldım bacak bölgemde uygulama yaptığım yerdeki tüylerde ciddi azalma var bu yaz kesinlikle beni idare edecek .. kendi yazıma yazmayı unuttuğum tek şey bacak arkasına uygulama zorluğu diyebilirim...

    YanıtlaSil
  9. Lazer olayını yıllar önce dışarıda yaptırmıştım. Kesinlikle işe yarıyor. Ev aleti olarak üretildiğini postunuzda okudum ilk kez. Evde yapmak isteyenler için IPL cihazı çok faydalı bir ürün.

    YanıtlaSil
  10. bende düşünüyorum cünkü güzellik salonlarına git gel baya zor iş evde halletmek daha mantıklı :) fiyatı ne kadar onu merak ettim :)

    YanıtlaSil
  11. Ben Remingtonu yeni kullanmaya başladım bunun şarjlı sistemi fikri çok iyiymiş kablolu sistem biraz sıkıntı ^^ Seanslara sadık kalınca güzellik salonu derdinden kurtulmak ekonomik oluyor açıkcası :D

    YanıtlaSil
  12. Çok faydalı bir yazı olmuş, detaylarıyla öğrenmiş oldum ürünü..Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  13. Okuduğum tüm deneyimlerin olumlu olması gerçekten çok güzel... İşe yaramasına çok sevindim. Ben de bir tane edineceğim. Çok teşekkürler❤️❤️

    YanıtlaSil
  14. Giderek azaltması çok iyi olmuş :)) ama şarjı sıkıntıymış.. merak ettiğim ürünlerden birisi

    YanıtlaSil
  15. Biraz pahali da olsa olumlu sonuç vermesi güzel.

    YanıtlaSil
  16. bende kullanmıştım şimdi öylece duruyor, kalıcı çözüm değil çünkü. Ama ağda şu bu sıkılanlar için tatmin edici... lazere gidip kurtuldum ☺️

    YanıtlaSil
  17. Uzun zamandır almak istediğim bir ürün. Olumlu sonuçlar vermesi çok güzel:)

    YanıtlaSil
  18. Büyük kolaylık. güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  19. Teşekkürler güzel paylaşımınız için :)

    YanıtlaSil
  20. pratikliğine bakılınca pratik ama aklımı karıştıran bir ürün kullanımdan memnuniyette yüksek ama tüy, kişi, hormon vb. çok farklı herkeste uygulamanın olumlu yanıt vermesi yani.. ah aklım pek karışık :) sonunda alacam ama hadi hayırlısı :)

    YanıtlaSil
  21. Güle güle kullan, kullananlar genel anlamda çok memnun :)

    YanıtlaSil
  22. bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler ama genelde tüm vücut için deyip bacak ve genital bölgeye kullandıklarını söylüyor kullanıcılar. peki ya göbek popo ve poponun biraz üstü sırt kısmada uygulanabilir mi? bunun için almak istiyorum lütfen cevaplarsanız sevinirim bununla ilgili bi şey yazmamış kimse :(

    YanıtlaSil
  23. lazer gibi kalıcı bir çözüm mü yoksa sadece uzun süre çıkartmayıp tekrar çıkartan bir makine mi?

    YanıtlaSil
  24. acaba remingtondan mı phılıps lumea dan mı memnun kaldınız?

    YanıtlaSil
  25. Bende almak istiyorum fakat alırsam sırf genital bölge için alıcam. Genital derkende alt bölgenin tamamı yani. Sürekli kullanmamız gerekiyor ya zararı olur mu?birde genital bölgede falan kullanılabilir değil mi?

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma