27 Haz 2016

HİMALAYA HERBALS NEEM CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ DENEYİMİ

Hindistan ve Sri Lanka ormanlarına özgü bir ağaç türü olan Neem bitkisinin yaprak ve meyveleri alternatif tıpta farklı ihtiyaçlara yönelik olarak kullanılmasının yanında kozmetik sektöründe cilt sorunlarının azaltılmasına yönelik bir içerik olarak kullanılıyor.
Cildi yatıştırma,yumuşatma ve nem kazandırma özelliği bulunan Neem bitkisi Himalaya Herbals ürünlerinin öne çıkan maddesi olarak karşımıza çıkıyor.Şimdi gelin serinin Gratis tarafından gönderilen üç farklı ürününe ve bu ürünlerin benim cildimde bıraktığı etkilere göz atalım.

HİMALAYA HERBALS NEEM ÖZLÜ YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ
Normal ve yağlı ciltlere özel yüz temizleme köpüğü problemsiz bir cilt için gerekli olan temizleme görevini başarıyla yerine getiriyor.
Ben kullanım kolaylıklarından dolayı köpük formlu temizleyicileri seviyorum.Köpük form kullanım kolaylığı sağlıyor ancak sıradan temizleme jellerine göre daha hızlı bitmesi  dezavantajı oluyor.
Himalaya Herbals Temizleme Köpüğünü sabahları cildimdeki fazla yağdan kurtulmak akşamları ise misel su ile yapılan temizlik sonrası arta kalan kalıntıları gidermek için kullandım.
Daha önce makyajımın kabasından kurtulduysam ellerimle,cildimde hala temizlenmesi gereken bir makyaj olduğunda ise yüz temizleme fırçası ile iki kez kullandım ve etkili bir temizlik elde ettim.
Karma cildimin çabucak alıştığı bu köpük ilk birkaç kullanımdan sonra cildimle uyum sağladı ve herhangi bir irritasyon ya da aşırı kuruluğa yol açmadı.Paraben,SLS,SLES,fitalat içermeyen formülü ise diğer bir sevdiğim yönü oldu.
*Yaz aylarında oldukça iyi anlaştığım köpük kış gelipte cildimin yağ salgısı azaldığında hafifçe gerginliğe ve ağız kenarlarımda kuruluğa yol açtı.
Himalaya Herbals Neem Yüz Temizleme Köpüğü

HİMALAYA HERBALS ARINDIRICI NEEM ÖZLÜ YÜZ YIKAMA JELİ

Temizleyici köpük ile benzer şekilde cildi arındırmayı,yağ oluşumunu azaltmayı vaad eden temizleme jeli antibakteriyel özelliği ile bilinen zerdeçal ve neem özü ile akne ve sivilcelerin oluşumunu azaltmayı vaad ediyor. (*serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanımda)
Himalaya Herbals Neem Yüz Temizleme Jeli
Formülü daha önce denediğim temizleme jellerine kıyasla oldukça farklı, adeta jöle kıvamında olan bu jeli en iyi fırça ile uygulayabildim.Kullanım sonrası cildimin tamamen temizlenmiş olduğunu hissettiğim bu jeli köpük temizleyiciye oranla daha az sevsemde jel formlu ürün seven çok yağlı ciltlere önerebilirim.

HİMALAYA HERBALS ARINDIRICI SCRUB

 Serinin tamamlayıcı ürünlerinden olan bu Scrub içerdiği kayısı parçacıkları ile ciltteki ölü deriyi kaldırarak gözenekleri temizlemeyi vaad ediyor.Su ile nemlendirilmiş cildime uygulayıp masaj yaptıktan sonra yıkayarak cildimden uzaklaştırdığım scrub yıkama sonrası cildimi hafifçe gersede ilerleyen dakikalarda cildimi temiz ve yumuşamış hissetmemi sağladı.
Ben genellikle Scrub tarzı ürünlerden çok hoşlanmıyorum.Yazıda bahsedebilmek adına bu ürünü sadece birkaç kez denedim.Bu sebeple uzun vadedeki etkilerini kestiremiyorum ancak siz bu tarz ürünlerden hoşlanıyorsanız kokusu dışında beğenmediğim bir özelliği olmayan bu Scrub'a şans verebilirsiniz.
Himalaya Herbals Neem Temizleyici Scrub
Himalaya Herbals serisinde cildin farklı ihtiyaçları ya da kişinin kullanım tercihlerine özel köpük,jel,maske,scrub gibi temizleyici ürünlerin yanı sıra ağız bakımı ve şampuan gibi farklı ürünlerde bulunuyor.
Bu üç ürün içinde benim en favori ürünüm temizleyici köpük oldu ve bundan sonraki cilt bakım rutinlerimde de yer verebileceğimi düşünüyorum.

Siz Himalya Herbals ürünleri ile tanışma fırsatı buldunuz mu,bu ürünler arasında sizin favoriniz hangisi?

21 yorum:

  1. Aynen ben de köpük temizleyiciyi çok beğendim. Hem temizlemesi, hem de arınması başarılı ve kuru-karma cildimde bile fazladan kuruluğa yol açmadı. Sanırım uygun fiyatı nedeniyle de bundan sonra tercih edeceğim bir ürün olacak. Güle güle kullan Filiz'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. etkilerini merak ediyorum bir kaç kişide okudum ama henüz deneyemedim bu bayram tatile gittiğimde yanıma alıp denemeyi düşünüyorum.. karma cildimin iyi anlaşacağını umuyorum bakalım :-))

    YanıtlaSil
  3. yıkama jelini kullanıyorum ama kokusu ve yapısını çok fazla sevemedim :/

    YanıtlaSil
  4. Henüz kullanmadım ama temizleme köpüğünü kullanabilirim. Teşekkürler paylaşımın için :)

    YanıtlaSil
  5. Yıkama jelini, diş macununu denemiştim. Gayet başarılı buluyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Benim cildim kuru ancak köpük temizleyicisini Başak kullanabilmiş, hazır yaz mevsimindeyken belki deneyebilirim, markayı merak ediyorum. Çok teşekkürler Filiz Hanım <3 <3

    YanıtlaSil
  7. Bir Türlü deneyemedim çok merak ettiğim 3 lü en kısa zamanda ende deneyip yorumlayacağım Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Filiz hiç denemediğim bir ürün açıkçası ...
    İlk seninle bilgi sahibi oldum ...
    Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Yıkama jelini kullandım bir süre çok memnundum ama küçük sivilceler yaptı bıraktım:(

    YanıtlaSil
  10. Temizleme köpüğünü merak ediyorum ben, niveadan çok memnunum ama birde bunu denemek istiyorum açıkçası,seveni çok..

    YanıtlaSil
  11. benim de blogumda paylaştığım ürünlerden en sevdiğim köpük oldu. Kuru cildimde sorun yaratmadı. Fiyatı da uygun, bittikçe alınabilir.

    YanıtlaSil
  12. Rengi gel beni al diyor:))) ama tabi denemek lazım

    YanıtlaSil
  13. bu urunlerı hiç kullanmadım deneyecegım :) sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Bende kopuk temizleyicisini aldim cnm ve cok begendim.markanin icerikler oldukca iyi fiyatlarda cok uygun bu yuzden diger urunlerinide denemeyi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
  15. Henüz ben de deneyemedim ama elimdeki bttiğinde buna geçicem...

    YanıtlaSil
  16. Ben de henüz kullanmayanlar arasındayım.

    YanıtlaSil
  17. Ürünün vaadleri benim aradığım özellikler, elimdeki üçlü bitince bu markayı da denemek isterim, teşekkürler 😉

    YanıtlaSil
  18. Tedavi sürecinde olmasam ben de bakardım :)

    YanıtlaSil
  19. Üç ürünü de denemek lazım, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  20. Ambalaj rengine bayildim. Kuru ciltler için olani da var mi acaba?

    YanıtlaSil
  21. Merhaba, bende lookinwell.com adlı sitedeki bir işletmeden satın aldım benzer ürünü, çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma