29 Nis 2016

TARÇINEVENTS İKİNCİ KEZ ANNE OLUYOR / ALİ ARAS BABY SHOWER

Geçtiğimiz Pazar günü sevgili Tarçın Events Fatma'cığımın ikinci meleğini karşılamak,ve bebeğini kucağına almadan önce iyi dileklerimizi iletmek üzere Lasagrada Hotel'de düzenlenen Ali Aras Baby Shower'a katıldım.
Bir kez daha ''Ah bizim zamanımızda Baby Shower mı vardı?'' diye içlenmeme yol açacak şekilde organize edilen partide Naz Events bu konuda ne kadar iyi olduğunu bizlere ikinci kez göstermiş oldu.
Baby Shower Partisi
Naneli mavi makaronlar,şık kavanozlardaki eti puflar hepsi seyrine doyulmayacak güzellikteydi.Hele üzerinde sevimli bir fil figürü olan pastanın güzelliği hepimizin dikkatini çekmeyi başardı.Şımarık Tatlar Çilem'in elinden çıkan bu pasta hem görünümü hem lezzetiyle bir alkışı haketmiyor mu sizce de?

Sevgili Fatma hamileliğinin son aylarında olmasına rağmen güzelliğine güzellik katmış,mavi elbisesi ile adeta bir peri kızı gibiydi.Gün boyunca enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyerek misafirleriyle ilgilendi.
Baby Shower Parti
Epeyce kalabalık olan partide farklı konularda yazan pek çok arkadaşımla bir araya gelip sohbetler ettik.
Lasagrada Hotel'in lezzetli ikramlıkları yanında kahvelerimizi yudumlarken Ali Aras için anı kartları yazmayı da ihmal etmedik.
İrem,Şebnem ve ben her zamanki keyifli sohbetlerimizi için birbirimizi bulmuşken sevgili Elif bir önceki Baby Shower'ın prensiyle aramıza katıldı.O gün  yine aynı masada olup tanışmakta çok geç kaldığımı farkettiğim Müzisyen Anne Ahu'nun instagram videolarının sıkı bir takipçisi oluverdim :)
Baby Shower partilerinin adeti misafirlerin yeni doğacak bebeğe hediye getirmesiyken sevgili Fatma misafirlerini boş göndermedi ve tüm misafirlerini hediyelerle uğurladı.Bu hediyelerden benim payıma ikicift.com 'dan çok cici bir ayakkabı,onlineicecek.com ve Activia'dan bir paket düştü.

Son olarak hatıra fotoğrafı çektirerek evlerimize dönerken Fatma'dan gelecek güzel haberleri duyacağımız günleri saymaya başladık.Darısı diğer bebek bekleyen annelerimizin başına diyerek yazımı bitirirken Ali Aras'a zamanında ve sağlıkla gel deyip,tatlı annesine de daveti için teşekkür ediyorum.

Baby Shower ile ilgili detayları sosyal medyada #aliarasgeliyor ve #tarcinevents etiketinden takip edebilirsiniz.

13 yorum:

  1. sağlıkla gelsin kuzu inşallah sosyal medyadan zevkletakip ettim harika bir baby shower olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. ah ben de hayıflanıyorum her seferin keşke benim zamanımda da olsaydı ya da ben akıl etseydim de yapsaydım diye :-(( pasta ve dekorasyon renkler süperdi bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  3. Sağlıkla gelsin bebekleri:)))

    YanıtlaSil
  4. Her şey şahane gözüküyor. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. Az önce İrem Hanım'ın blogun da rastladım ve çok hoşuma gitti :)) sağlıcakla gelsin

    YanıtlaSil
  6. Canim cok teşekkürler iyiki yanimdaydin 😘😘

    YanıtlaSil
  7. Sağlıkla gelsin minnoş :)

    YanıtlaSil
  8. güzel bir parti idi karşılaştıgıma sevindim cnm :)

    YanıtlaSil
  9. Sağlıkla güzelliklere doğsun inş. harika görünüyorsunuz.

    YanıtlaSil
  10. Çok keyifli bir gün olmuş. Sağlıkla gelsin küçük prens dünyaya...

    YanıtlaSil
  11. O gün ne yazık ki yanınızda olamadım çok güzel geçmiş belli. Fatma'ya da hamilelik çok yakıştı, sağlıkla alır bebeğini kucağına inşallah :)

    YanıtlaSil

BU BLOG KİŞİSEL DENEYİMLERİ İÇERMEKTEDİR.ÜRÜNLERİN KİŞİYE GÖRE FARKLI ETKİLER BIRAKABİLECEĞİ UNUTULMAMALIDIR.
ÜRÜN VE YAZILAR İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ OKUMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.

Tasarım:Sawako Kuronuma